gerrygbg71 M49

tänder på tonårsslampor..

Tänkte skriva ett blogginlägg men skriver en novell istället. Läs gärna och kommentera.


En dag förra våren var jag ledig och tog sovmorgon, gick upp vid elvatiden och bestämde mig för att ta en promenad i stadsparken. När jag kom fram var där ganska mycket folk i det fina vårvädret så jag gick lite avsides och satte mig på gräsmattan. Några meter ifrån mig satt tre unga tjejer, två invandrartjejer och en svensk. De satt och pladdrade som fjortisar gör och jag studerade dem i smyg,de hade så fina unga och förföriska kroppar och sexiga outfits på sig. Mot min vilja fick jag stånd och lade mig på mage för att dölja det.Efter en stund blev jag kissnödig och gick in en bit i skogen för att lätta mig. När jag står och pissar hör jag ett prasslande i buskarna bredvid mig och kikar nyfiket in. Det är den svenska tjejen som satt sig att kissa . Ser hennes blonda fjuniga fitta och pisstrålen som sprutar ur den. Jag blir ögonblickligen stenhård igen och kan inte låta bli att dra några runktag. Mmmm, tänk att få slicka hennes nypissade fitta. Då hör jag en röst bakom mig utbrista; -äckelgubbe! Står du och runkar framför min kompis?

-jävla peddo! , säger en annan röst .

Generat drar jag upp byxorna och mumlar -förlåt, och skyndar därifrån.

-nästa gång ringer vi polisen, ropar de efter mig....

När jag kommit hem ringde jobbet och det var min nya jobbarkompis,Hassan från Irak. Vi bestämde att han skulle komma till mig efter jobbet och lufta elementen åt mig.

När han kommer vid17-tiden är han inte ensam utan han har sin dotter med sig.

- Shit, Tänkte jag! Det är ju en av tjejerna från parken förut. Hon ler igenkännande mot mig när han presenterat oss. Första chansen hon får tar hon mig avsides och säger -nu är det bäst du gör som jag säger! Gapa!

Jag öppnar munnen och hon spottar rakt in.


Fortsättning följer..