Jinx

Man ska väl inte gnälla, men ärligt talat har jag inga jättehöga tankar om, den här sidan. Den ser likadan ut som den gjorde redan på 1800-talet och egentligen borde väl alla under 80 år tycka att den är ruskigt omodern.


Jaja. Positivt är väl i alla fall att spamproblemet verkar minska något. Hos mig har det sjunkit från 5 om dan till 3 om dan. Spammarna kanske fått Covid och dött eller så har deras fakesidor gått i konkurs.Jag har funderat många gånger på att stänga min profil, men jag har ju faktiskt fått till det genom K6 så det kanske är dumt att ta bort min profil. Det kan ju dyka upp något.


Senaste tiden har jag dock sett en oroväckande trend, och det är att när jag väl hittat något guldkorn här inne som skiljer sig från mängden och messat dem så har det plötsligt avslutat sina konton. Vad är det frågan om? Är det mitt fel för att jag försöker prata med dem? Jinxar jag K6?Senaste veckorna har 4 personer jag pratat med eller försökt prata med stängt ner sina konton. En av dem känner jag och kan fortsätta prata med på Kik eller Skype, 2 av dem messade jag fram och tillbaka med tills de plötsligt var borta och den fjärde har varit in på min profil varje dag i flera veckor. Så Poff! är hon också borta.


Skrämmer jag bort folk eller är det möjligen så att de här personerna som faktiskt i mina ögon verkat väldigt smarta sett något jag missat? Jag kanske borde följa deras exempel? Det tål att tänkas på, men var det jag som skrämde bort dem får jag väl be er andra om ursäkt.

DrKrall M56
2020-08-27 00:27
3

Fler blogginlägg från: DrKrall M56