Framgång
Mörkt tema
Sverige
Välj land
Välj språk
Mörkt tema
Välj land
Välj språk
Videotävling Midsommar 2024⏳😍☀️
Generösa priser för vinnarna 🏆🤑 Vem som helst kan delta! Mer

Ofta Ställda Frågor

För att lösa problem relaterade till portalen så snabbt som möjligt har vi skapat den här sidan. Den innehåller de vanligaste frågorna från webbplatsbesökare. Du har läst avsnittet och har ytterligare frågor eller hittade du inte svaret på din fråga? Fyll i feedback formuläret på kontaktsidan så försöker vi lösa de problem som har uppstått.

Stoppa barnporren via internet och i samhället!!! Ser ni något anmäl detta här: ecpat.se/hotline. Polisen har även en adress dit du kan anmäla övergrepp på barn: [email protected]. Barnens Hjälptelefon, Bris Vuxen Tel. 077 - 150 50 50 är öppen vard:11 - 13 Bris hjälptelefon 0200 - 230 230 Må - To 15 - 19 Fr 14 - 18.

Lista över ofta ställda frågor

1. Hur registrerar jag mig på klubb6.se?

Det finns flera sätt att registrera sig på klubb6:

 • Gå till webbplatsens huvudsida och fyll i dina uppgifter i blocket "Registrera" för att skapa ett konto.
 • Gå till sidan Registrering och fyll i de angivna fälten för att skapa ett konto.
2. Hur mycket kostar det att registrera sig klubb6.se?

Registrering på klubb6.se är kostnadsfri.

3. Hur kan jag ändra min profilinformation?

Om du vill ändra ditt användarnamn, kön, ålder, plats eller lägga till information som du redan har angett går du till avsnittet "Min profil" och klickar sedan på "Redigera profil". Ange eller korrigera de uppgifter du behöver och klicka på "Spara ändringar".

4. Hur laddar jag upp ett foto till min profil?

Gå till "Mina foton" och använd systemets anvisningar för att ladda upp foton.

5. Hur laddar jag upp en video till min profil?

Gå till "Mina videor" och använd systemets anvisningar för att ladda upp en video.

6. Varför gick inte mitt foto igenom modereringen?

Du kan hitta orsaken till att ditt foto inte har modererats genom att gå till sidan Meddelanden eller genom att klicka på "Klockan" till vänster om ditt namn i det övre högra hörnet av skärmen.

7. Vad ska jag göra om min webbläsare begär åtkomst till mina bilder när jag laddar upp dem till webbplatsen och jag av misstag nekar åtkomst?

Du måste ändra inställningarna på din webbplats. Följ dessa instruktioner "Ändra inställningarna för webbplatsen". Du kan tillåta eller blockera behörigheter för en specifik webbplats. Webbplatsen kommer att använda de behörigheter du anger istället för standardinställningarna.

Instruktioner för Android:

 • Öppna Chrome på din Android-telefon eller surfplatta.
 • Navigera till webbplatsen.
 • Klicka på hänglåset till vänster om adressfältet "Behörigheter".
 • Tryck på den behörighet du vill uppdatera: Ändra inställningen genom att markera den eller tryck på "Återställ behörigheter" för att rensa webbplatsens inställningar.

Instruktioner för iOS:

 • Om du vill ändra inställningarna för en webbplats väljer du Safari > Inställningar och trycker sedan lätt på Webbplatser.
 • De inställningar du kan justera (t.ex. skrivskyddat läge och regler för innehållsblockering) listas till vänster.
 • Om du vill använda inställningarna för ett alternativ på en webbplats till höger måste du markera alternativet och sedan välja önskat alternativ från popup-menyn bredvid webbplatsen.
8. Hur kan jag blockera en användare från att komma åt mina foton/videor och dialog med mig?

För att blockera en användare från att komma åt dina foton/videor och dialog med dig, kan du blockera användaren. För att göra detta, gå till användarens profilsida, klicka på "Mer" och välj "Blockera användare" från listan som visas.

9. Hur gör jag mitt foto till min huvudsakliga profilbild (avatar)?

Om du vill använda ditt foto som profilbild går du till "Mina foton" och letar upp det album där det foto du vill använda finns. Klicka på rullgardinsmenyn "Välj" på det foto som du vill göra till din profilbild. I listan som visas klickar du på "Gör den här bilden till primär".

10. Varför syns inte mina uppladdade foton/videor på klubb6.se?

Kontrollera att fotot eller videon du laddade upp finns i ett offentligt album:

 • Så här flyttar du foto- eller videoinnehåll till ett öppet album. Klicka på rullgardinsmenyn "Välj" på det foto eller den video som du vill göra offentlig. I listan som öppnas väljer du det offentliga album som ska flyttas. I listan som öppnas väljer du det offentliga album som ska flyttas.
 • För att göra hela albumet och innehållet i det publikt. Klicka på ikonen "Lås" och bekräfta ditt val i fönstret som visas.

*Viktigt: Foto- eller videoinnehåll som innehåller sexuellt innehåll är märkt som "Vuxeninnehåll". Detta innehåll kan göras tillgängligt för allmänheten efter framgångsrik åldersverifiering av deltagarna.

11. Hur fungerar åldersverifiering och varför behövs den?

Minimiåldern för klubb6.se - användare är 18 år. Du kan lägga till och publicera 18+ vuxeninnehåll i den offentliga domänen efter att ha klarat en åldersverifiering via vår partner iDenfy. Denna verifiering är avsedd att förhindra att någon under 18 år olagligt publicerar 18+ innehåll.

12. Hur klarar jag åldersverifiering?

För att klara åldersverifiering måste du:

 1. Gå till sidan Kontoinställningar. Om du har laddat upp 18+ innehåll på din profil kommer du att se ett åldersidentifieringsblock på sidan.
 2. Förbered ett dokument som verifierar din ålder och klicka på knappen "Starta verifiering" Du kommer att omdirigeras till iDenfys webbplats för identitetsverifiering där du följer instruktionerna för att tillhandahålla ditt åldersverifieringsdokument. När ditt dokument har granskats kommer du att meddelas om resultatet.
13. Vilka dokument kan användas för att verifiera ålder på webbplatsen?

För att bekräfta din ålder kan du använda något av dokumenten i listan:

 • Körkort
 • ID-kort
 • Pass
 • Uppehållstillstånd.

Om du har information på din ID-handling som inte är relaterad till ålder (till exempel ditt personnummer) kan du täcka över denna information. Sådana åtgärder förhindrar inte åldersverifiering.

14. Var finns fotoinformationen för de dokument jag angav för att bekräfta min ålder?

Ditt dokument används av iDenfy för åldersverifiering. Dokumentet kommer inte att vara synligt på vår plattform eller lagras eller behandlas av vår plattform. Vi sparar endast resultatet av kontrollen.

15. Hur lång tid tar en åldersverifiering?

Kontrollen tar vanligtvis ett par minuter.

16. Jag klarade ålderskontrollen, men de bilder/videor jag laddade upp syns fortfarande inte på klubb6.se?

Kontrollera att fotot eller videon finns i ett offentligt album. Foton och videor som publiceras i privata album är inte tillgängliga för andra användare.

 • För att göra ett privat album, och allt innehåll som publicerats i det, publikt tillgängligt på webbplatsen, gör du albumet publikt. Klicka på ikonen "Lås" i albumet och bekräfta ditt val i fönstret som visas.
 • För att göra ett visst foto eller en viss video allmänt tillgänglig på webbplatsen, flytta det till ett offentligt album. För att flytta, klicka på rullgardinsmenyn "Välj" på det foto eller den video du vill flytta och välj i listan som visas det offentliga album som du vill överföra till.

*Viktigt! Om du inte kan göra ett privat album offentligt eller överföra foton eller videor från detta album till ett annat. Det betyder att det här albumet innehåller foto- eller videoinnehåll som innehåller sexuella bilder, som är markerade som "Vuxeninnehåll". Detta innehåll kan publiceras offentligt efter framgångsrik verifiering av deltagarnas ålder.

17. Vad gör jag om jag glömt lösenordet till mitt konto?

Du kan återställa ditt lösenord på sidan Återställ lösenord. I fältet E-post anger du den e-postadress som du angav när du registrerade dig på webbplatsen.

Observera! Om du har ändrat din e-postadress på sidan Kontoinställningar, bör du begära en länk för att återställa ditt lösenord till den senaste e-postadressen som du bekräftade på ditt konto.

18. Hur ändrar jag lösenordet för mitt konto?

Om du vill ändra ditt lösenord går du till sidan Kontoinställningar, anger ett nytt lösenord i fältet "Nytt lösenord" och klickar på knappen "Spara ändringar" längst ned.

19. Hur ändrar jag den e-postadress som är kopplad till mitt konto?

Om du vill ändra din e-postadress går du till sidan Kontoinställningar, anger en ny e-postadress i fältet "E-postadress" och följer anvisningarna för att bekräfta den.

20. Hur avaktiverar jag mitt konto?

Om du vill avaktivera ditt konto går du till sidan Kontoinställningar och klickar på "Avaktivera". Bekräfta ditt samtycke till att inaktivera ditt konto i fönstret som visas.

21. Hur raderar jag min profil på webbplatsen?

För att radera ditt konto:

 • Logga in på klubb6.se.
 • Gå till sidan Kontoinställningar.
 • Leta reda på alternativet "Radera" och klicka på det.
 • I det fönster som öppnas ombeds du bekräfta att du verkligen vill radera din profil på klubb6.se och ange ditt giltiga lösenord. Klicka sedan på knappen "Radera".
22. Vad ska jag göra om jag får ett felmeddelande om att jag har angett ett ogiltigt lösenord?

Kontrollera först och främst att tangentbordslayouten är korrekt när du anger lösenordet. Om tangentbordslayouten är korrekt och du fortfarande inte kan ange rätt lösenord rekommenderar vi att du utför följande åtgärder: