Framgång
Mörkt tema
Sverige
Välj land
Välj språk
Mörkt tema
Välj land
Välj språk
Videotävling våren 2024🎥⏳🌸
Generösa priser för vinnarna 🏆🤑 Vem som helst kan delta! Mer
InteBaraSexKanske

InteBaraSexKanske

54
Uppsala, Sverige
Senaste besöket: 10 timmar sedan

Fuktigt i Tvättstugan.

Nyvaken släpar jag mig ner i tvättstugan. Öppnar dörren och kliver in.
Redan på plats är en kvinna med brunt uppsatt hår och svarta glasögon på nästippen.Hennes kurviga kropp framhävs av den vackra sommarklänningen som klär henne perfekt.
Godmorgon säger hon och kikar på mig med sina bruna ögon över kanten på glasögonen samtidigt som hon fiskar upp ett par svarta spetstrosor ur tvättkorgen.
Hon böjer sig framåt och börjar fylla tvättmaskinen med sin tvätt.Jag gör likadant men kan inte låta bli att snegla på hennes härliga rumpa samtidigt.Maskinerna rullar igång och hon sätter sig på bänken som man viker tvätt på och frågar om jag är nyinflyttad.
Ja det är jag svarar jag. Välkommen hit säger hon. Min tanke var att gå upp i lägenheten och äta frukost men hon är pratglad och väldigt vacker så jag får det svårt att slita mig därifrån.
Vi konverserar i minst 20 minuter och jag börjar känna att det börjar att bli väldigt trångt i mina byxor.Hon ser bulan på mina byxor och lyfter upp ena foten på bänken.
Under den vackra sommarklänningen så blottas hennes renrakade fitta.
Det är fuktigt och varmt i tvättstugan och en svettdroppe faller från mitt huvud ner till golvet.
Är du törstig frågar hon och lyfter upp den andra foten på bänken.
Nu blottas hela hennes fitta och blygdläpparna säras lite grann så att hennes klitoris tittar fram. Jag är inte bara törstig svarar jag. Jag är också hungrig.Vad väntar du på då frågar hon och särar brett på blygdläpparna. Jag tvekar men kan inte motstå så jag går ner på knä.
Särar på blygdläpparna med mina tummar. Fittan öppnas upp så jag kan se hennes urinhål.Lirkar in tummarna ett par centimeter till och öppnar upp henne så att jag kan se rakt in i den fina fittan. Låter tungan smaka på hennes salta fitta. Känner hur hennes klitoris
växer när tungspetsen roterar på den lilla blodfyllda knoppen.

Tungknullar hennes vackra fitta och låter tungan smaka på dom fantastiska blygdläpparna.
Jag för in mina långa fingrar i hennes plaskvåta fitta. Pullar henne samtidigt som tungspetsen roterar på hennes klitoris. Pessar fingrarna mot hennes g-punkt. Känner hur hennes bäcken börjar att röra på sig. Hon gnyr till och en liten fontänorgasm sköljer över min hand. Rinner ner över min underarm. Den smakar sött, luktar gott.
Jag reser mig upp och lirkar ut kuken ur dom trånga byxorna med min våta hand.Hon för upp glasögonen från nästippen och granskar min ådriga kuk med skarp blick.
Jag tar tag i kuken med min stora hand och rullar av förhuden från mitt blodfyllda ollon.
En droppe försats faller till marken och hon följer den med nyfiken blick.
Jag går fram och placerar mitt bultande ollon mellan hennes blygdläppar.
Glider med ollonet fram och tillbaka mellan blygdläpparna, över hennes styva klitoris.Stannar till vid hennes våta mynning och glider in med kuken, sakta men bestämt.
Hon ryggar tillbaka då min ådriga kuk jobbar sig allt längre in i hennes trånga fitta.
När kuken väl är inne till roten så börjar jag att knulla hennes sköna fitta sakta med långa drag. Hon särar allt bredare på benen så att kuken ska nå djupt in.
Hon tittar ner på min ådriga kuk när den knullar fittan och ser hur den allt mer glänser av hennes härliga hala safter.
Jag tar tag om hennes ben och lägger upp dom på mina axlar.
Omfamnar dom med mina långa armar och håller fast. Ökar takten och pumpar hennes allt våtare fitta. Kuken glider allt lättare i fittan fast hon kramar kuken hårt.Knullar fittan med långa drag så att kuken går ut och vänder men glider gång på gång åter igen in i botten i hennes sköna fitta.
Jag känner hur min pung börjar att krampa.
Jag frågar vart hon vill ha satsen. Fyll mig svarar hon. Pressa in kuken. Befrukta mig.Jag pumpar henne allt hårdare. Kan inte hålla mig längre.Jag känner hur min varma sperma skjuter ut ur kuken. Jag pressar in kuken så djupt jag bara kan och hon lägger armarna runt min kropp och pressar den mot sin så hårt hon bara kan.
Jag sprutar mycket känner jag. Rakt in i hennes livmoder. Känslan att eventuellt befrukta en okänd kvinna tänder mig lika mycket som den skrämmer mig.
Min ådriga kuk slaknar i hennes fitta efter att jag tömt min varma sperma.
Drar ut kuken. Hon hoppar ner från tvättbänken. Tar tag om min kladdiga kuk.Går ner på knä och slickar kuken ren och låter sig smaka på våra gemensamma safter som blandats.
Tvättmaskinerna plingar till och väntar också på tömning.
Hon reser sig upp och jag lirkar in kuken i mina byxor.
Vi går mot tvättmaskinerna och laddar dom på nytt.Hänger tvätten tillsammans och när vi är färdiga så frågar hon om jag vill följa med upp på en kopp kaffe.
Gärna svarar jag. Vi går ut från tvättstugan. Jag går några steg bakom henne och njuter av åsynen av hennes kurviga kropp i den vackra sommarklänningen precis som den här härliga stunden startade.
Skicka