Framgång
Mörkt tema
Sverige
Välj land
Välj språk
Mörkt tema
Välj land
Välj språk

Jag tycker inte att jag måste

Jag tycker inte att jag måste skriva lite om AI, men varför gör jag det ? Kan det vara för att några / någon har börjat använda sig utav AI om det är man eller kvinna är omöjligt för mig att veta eller om någon text är skriven av en chatbot. Bilder som idag görs med AI kan vara svåra att upptäcka, inom 1 år kanske omöjlig att upptäcka. Egentligen är detta inte något att lägga ner någon tid på då alla känner till det - men det vore intressant höra några svar, men varför göra det då alla har ett eget ansvar, bäst att låta tiden ha sin gång istället 

Kommentarer

  • Datastrul, 61
    Finns verktyg att upptäcka AI genererat material. Svårt att upptäcka bara genom att läsa eller se. Har exprimenterat med chat GPT i jobbet. Det har onekligen förkortat svarstider till både kunder o leverantörer
    03.04.24 22:25 läs mer rulla upp