Framgång
Mörkt tema
Sverige
Välj land
Välj språk
Mörkt tema
Välj land
Välj språk

Oväntat möte

Han: Jag slog mig ner vid fönsterbordet och tog fram travronden. Min blick såg ut genom fönstret medan jag tog ett bett av chokladbiskvin och smakade en mun av min nybryggda Cortado. Det hade blivit en trevlig tradition att på lördagarna gå ner till caféet och tippa V75 i lugn och ro. När halva biskvin var borta spanade jag runt i lokalen. Jag hajade till när jag såg henne. Vem var hon? Ett nytt ansikte, ett vackert ansikte. Jag fick fokusera för att inte det skulle uppfattas som att jag satt och stirrade.

Hon: Jag hade precis slagit mig ner i en lite för nedsutten mörkgrön plyschfåtölj inne på det mysiga caféet. Det hade varit spontant att gå in, precis som det redan från början varit spontant att promenera i den här staden, ens befinna mig i det här landskapet. Men jag hade fått nog till slut och bara rest mig upp och gått.

Han: Hon hade vänt sig mot mig. Hoppas hon inte såg eller hoppas hon kanske märkte. Jag kände hur pulsen steg lite av spänning. Varför har jag aldrig sett henne tidigare. Hon var vacker och sexig. Min fantasi spann igång om hur hon skulle se ut utan kläder. Hon bar enfärgade tights med en kjol halvvägs över låren. Toppen var inte lika tight men jag anade ett par fylliga härliga bröst. Vågar jag kika fram bakom tidning utan att bli idiotförklarad. Jag låtsasläste en kort stund innan jag veck ner tidningen och tog en mun kaffe och vred blicken mot henne igen.

Jag mötte hennes blick och log. Undrar om det var för brett. Uppfattades jag som sliskig nu? Jag fällde upp tidningen igen för att dölja om jag rodnade. Fasen vad fin hon är tänkte jag och stoppade den sista biten av chokladbiskvin i munnen.

Hon: Jag trodde knappt mina ögon. Satt mannen vid fönstret och kikade på mig vid sidan om sin tidning? Ingen man hade så mycket som vågat sneglat åt mitt håll så länge som jag varit i den andre mannens grepp. Nu kände jag mig fri, friare än på mycket länge! Så jag tog upp min kaffekopp och drog ett djupt andetag. Sedan höjde jag målmedvetet min blick och mötte hans. Jag höll kvar. Han höll kvar.

Han: Hon såg på mig och jag såg tillbaka. Kände det som en utmaning. Vem skulle hålla i längst. Tankarna snurrade i mitt huvud. Vad skulle jag göra som nästa steg?

Hon: Jag log inombords… kunde det vara så enkelt? Jag kände pirret i kroppen, som kolsyra spridas genom blodet.. kåthet, spänning, utmaning..

Han: Skulle jag gå fram? Om jag reste mig kanske mitt påbörjade stånd skulle avslöja vad hon väckt i mig. Det var längesen nu jag varit nära en kvinna. Skulle det möjligtvis var dags.

Hon: Så jag ställde ner min kopp på bordet framför mig. Reste mig upp väl medveten om att han beskådar mig ingående från sin plats. På servetten skriver jag ett meddelande och när jag går förbi hans plats lägger jag den ovanpå hans urdruckna kaffekopp. Utan att vända mig om gick jag sedan mot utgången och gästtoaletten som fanns där.

Han: Jag ser hur hon reser sig och går mot mig. Hjärtat slår dubbla slag och jag försöker taffligt gömma mig bakom tidningen. Hon går mot mitt bord med bestämda steg men stannar inte utan viker av mot utgången. Jag ser i ögonvrån hur en servett fladdrar till och jag tar upp den. ”Gästtoaletten är olåst. Jag behöver dig där.”, läser jag och känner hur det hårdnar i byxorna. Utan att tveka viker jag ihop tidningen, ser mig om i lokalen innan jag reser mig och går mot gästtoaletten och trycker ner handtaget.

Hon: Jag står lutad mot ena väggen när du trycker ner handtaget och kliver in. Det är ingen stor toalett, så vi hamnar nära varann. Känner din parfym, en diskret manlig doft som eggar mig. Jag sträcker ut handen och drar dig intill mig. Kysser dig rakt på munnen utan att säga ett enda ord.

Han: Jag vrider om vredet och känner snabbt efter om dörren gått i lås. Du står väntande och sexigt självsäkert framför mig. Din doft av söt parfym höjer kåtheten och din blick är fuktig. Jag tar din utsträckta hand och tvekar inte att besvara din kyss. En hand letar sig ner mellan dina och känner att det inte bara är blicken som är fuktig.

Hon: Min kjol hasar upp runt midjan, strumpbyxorna ner till knäna. Vi kysser varann med hetsig intensitet…dunsar från ena väggen till den andra. Än är du ytterst, än är jag.. jag sliter i din byxlinning.. vill få av dig dem…

Han: Värmen och fukten från din fitta känns så eggande. Jag låter ett finger glida i din skåra och det glider skönt. Jag håller händerna om din nacke så jag kan hålla kvar din underbara mun mot min. Tungorna brottas och kåtheten tätnar på toaletten.

Hon: Jag trycker ner dig till sittande på toalettstolen. Dina byxor är vid anklarna och kalsongerna med. Ditt stånd svajar..jag griper tag i din kuk…spottar på ollonet och sätter mig sedan gränsle över dig…. när jag sjunker ner över din kuk har jag svårt att dölja mina stön, så du håller en hand över min mun.

Jag rör mig långsamt några gånger för att tillsammans med dej hitta rytmen. Du håller nu om mina skinkor. Hjälper mig glida upp och ner över din hårda kuk.

Han: Med ena handen över din mun letar den andra in under tröjan för att få känna de fantastiska brösten som jag bar sett konturerna av. Min kuk glider så lätt in och ut ur dig samtidigt som varje millimeter av ditt inre ger mig njutning. Du liksom gungar rytmiskt på min hårda kuk och jag känner hur njutningen stegrar sig.

Hon: Jag stönar, njuter så otroligt mycket av detta. En man som vill ha mig. En villig kuk. Ett hemligt möte…

Han: Din rumpa passar så fint i mina händer och vi är som ett tillsammans.

Hon: Min orgasm är nära…känner hur fittan kramar din kuk nu….

Mjölkar den.

Han: Som jag längtat efter fitta och nu får känna din pulserande sköna fitta krama min kuk mot utlösning.

Hon: Jag andas hetsigt mot din hals..m flämtar att nuuu…nu kommer jag….

Han: Jag får kämpa för att hålla tillbaka min sats men hör lättat hur du kommer och släpper då allt så en stor sats fyller dig samtidigt som du flämtande kommer skönt.

Hon: Jag sjunker ihop mot din axel..flämtar..fnissar..

Han: Vi ser varandra djupt i ögonen och ler mot varandra. Jag heter Magnus brukar du ofta gå hit?, säger jag.

Hon: Jag kysser dig på munnen, reser mig upp. Tar papper och torkar bort den sats som nu börjat rinna ur mig.

– Hej Magnus.. Mig kommer du aldrig se igen, viskar jag och fixar iordning mina kläder i en hastig rörelse. Innan du hunnit samla dig har jag låst upp dörren och försvunnit.

Kommentarer