Avsugning i Lund för några år sedan

Var med om en fantastisk fräck och härlig möjlighet för några år sedan. Satt och chattade med en tjej som liksom jsg var väldigt kåt och inte haft sex på ett par veckor. Vi pratade på dåvarande msn och hade träffat påmaftlnbladets chattforum. Kl var 01 på natten och vi var båda sugna på att ses, spontant utan att vi hade sätt varandras ansikte/kropp. Då tjejen hade mens så ville hon hellre ge oralsex. Det tackade jsg inte nej till. 


Hon bodde på student området ca 5km från mig och jag sa att jag tar bilen och hämtar upp dig på Delphis busshållplats. Sagt och gjort, tog jsg bilen och körde dit direkt. Kl blev 01:30 och där stod en storbystad tjej vid busshållplatsen. Jag stannade vevade ner rutan och frågade om hon chattat med en kille nyligen. Hon svarade ja! Jsg sa du är välkommen in i bilen. Vi tittade knappt på varandra och jsg frågade vad gör vi nu då? Ja, jag vet inte svarade hon. 

Jag sa, Willys parkering är nära skall vi ta den? Vi körde dit ca 200 m. Jag drog med brallorna och hon lutade sig över och tog min kuk i munnen. Hon älskade det och njöt lika mkt som jag. Jag ville smeka henne samtidigt men hon ville inte att jag skulle bli blodig om händerna? så jsg tog tag om henne bröst och smekte dem. ?Jag kommer onanera så fort jag kommer hem efter jag sugit av dig sa hon. Och jag passade på att nafsa och reta henne bröstvårtor. Då jag är helt frälst i stora bröst. 

Efter ca 7-8 min så kom där en person med hund gåendes och hans stod säkert och stirrade på oss i 30 sekunder (troligen för att där var imma på rutorna). Efter ca 15min sa jag. Åh! Jag kommer nu! Och jag fyllde hennes mun med sperma. Hon öppnade sedan dörren och spottade ut satsen. Hade hellre sett henne svälja men man kan inte begära allt ?. Sen tackade jag för avsugningen. Körde tillbaka till busshållplatsen och hon hoppade av. Sen hördes vi aldrig mer igen. 

oraltlund M33
2020-05-29 21:00
0
2,6/5 (10 röster)

Fler noveller inom: Kinky/Udda