Besök på porrbio

Kände mig lite småkåt på söndagen så vid 2 tiden på eftermiddagen drog jag ner till Sanfrancisco bio.

Gick in och lade upp en hundring på disken, frågade om det var några här. Jodå det är en 7-8 st, vill du ha ett skåp?

Javisst sa jag och fick nyckel och en handduk. Gick in till skåpen och klädde av mig, låste skåpet och drog handduken kring midjan och gick in i närmaste salongen. Där satt en man i soffan och en i stol bakom sugbänken. Satte mig i den andra soffan och kollade vilka filmer som var på de två skärmarna. På den vänstra en svensk film och den andra en amerikansk bögfilm, ingen var någon höjdare så jag gick vidare till korridoren med runkbås. Tittade runt lite på filmerna i båsen, ett par bås var upptagna men dörrarna öppna, där inne satt de och runkade nakna vilket gjorde mig lite småkåt men gick vidare nerför trappan bort till de små rummen med sängar. I det inre rummet låg en man i 50 års åldern naken med kuken i handen och kollade på tv,n. Jag gick in och nickade till honom, ställde mig bredvid och kollade vilken film som var på skärmen, det var en mogen kvinna som blev omhändertagen av två män.

Den var bra filmad, snygga deltagare och såg bra ut så jag frågade honom om det var ok att sätta sig på stolen bredvid sängen. Javisst sa han, sätt dig du och det gjorde jag.

Hon hade en fin kropp, lite mullig och stora hängbröst, en blöt fitta som var rakad runt läpparna men med ansat hår på venusberget. Männen hade hårda fina kukar och dom turades om att slicka fittan och brösten samtidigt som hon runkade båda.

Efter några minuter kände jag att min kuk växte och blev hård så jag tog av handduken och började sakta runka.

Tittade ömsom på filmen och han som låg på sängen som också runkade sin kuk. Vad härligt det ser ut sa jag till honom, vilket då sa han, filmen eller min kuk?

Båda två sa jag och log mot honom. Jag tycker din kuk ser fin ut sa han till mig, kan du inte lägga dig bredvid mig vilket jag gjorde. Vi hjälpte varann med händerna en stund men sedan reste jag mig upp och sa till honom att jag kollar vidare men kommer gärna tillbaks, du är välkommen sa han

Tog handduken runt halsen nu och gick tillbaks, vid runkbåsen stog nu tre män, alla nakna i korridoren och runkade när de tittade på filmerna. Gick vidare förbi entre'n och omklädningsrummet, stannade till vid tv,n till höger om stora salongen, där var en riktigt bra bi film på skärmen.

Lade mig på sängen och fick snabbt stenhård kuk när jag kollade filmen så jag bara måste runka.

Var så inne i filen så jag hade inte uppfattat att det nu stog 3 män bredvid sängen och kollade på mig, alla med härligt fina hårda kukar.

Jag hade tagit med kondom när jag gick in och öppnade den nu, drog på den på min kuk och nickde till den som stog närmast. Han dök ner i min säng på en gång och tog tag om min kuk, började först runka lite för att sedan böja sig framåt och sög in hela kuken i munnen.

Det är så jäkla uppkåtande att få kuken avsugen samtidigt som flera tittar på.

En av männen på golvet går fram till sängkanten och drar på en kondom på sin hårda kuk, sätter upp ett ben i sängen och böjer sig framåt så jag kommer åt att suga in kuken i min mun samtidigt som jag tar ett stadigt tag om pungen. Drar hårt i pungen samtidigt som jag suger in till roten. Han hade säkert varit där ett bra tag och runkat för redan efter någon minut stönar han till och jag känner hur kuken börjar pulsera och han sprutar sin sperma i kondomen i min mun.


Vill ni läsa hur det gick sedan?


kjoster M61
2017-01-11 19:44
4
4,6/5 (5 röster)

Fler noveller inom: Homosexuellt