Chefen..

Det var en av alla dagar på jobbet, bor ensam i närheten och kommer strax innan lunch-rushen.Ser att vi har en ny kock, ser bra ut och jag ler, går fram och hälsar, presenterar mig och säger vi får bekanta oss senare och ger honom min flörtigaste blick.

Full rulle, serverar, småsnackar och fixar salladsbuffé.

Får in min bästa stammis, serverar isade nubbar och får bra dricks men även en inbjudan till senare, spännande.

Lunchen är över och jag är trött i fötterna, sätter mig i köket och den nya kocken kommer fram 

-får jag!? Säger han med ett leende och tar tag i mina fötter, placerar dom i sitt knä, smeker av mig mina skor och masserar som en Gud mina trötta fötter, jag lutar mig bakåt och ler - va sa du att du heter säger jag,. -Mats, kalla mig Matte du säger han med ett leende som syns ända in i ögonen.

Vi småpratar lite och stämningen mellan oss kändes laddad.

- Mia!!! Chefen ropar, jag sätter på mig skorna och ursäktar mig, går in på kontoret och där sitter han, bredbent i kostym och vinkar in mig i knät.

Jag ser, känner kåtheten i rummet... hans kuk är redan hård där i kostymbrallan, han doftar gott, klämmer på mina bröst, viskar i mitt öra - min våta fröken, var har du varit!?

Jag ler, vi kysser varann, han drar upp min kjol och när han ser mina stay-ups så suckar han högt..-måste du vara så sexig säger han.

Jag knäpper upp hans byxor och han har redan försatsen på ollonet, mums, jag slickar upp det.

Han drar undan min trosa och spetsar mig, fyller mig till botten... jag kramar hans kuk med min våta fitta och vi stannar upp...

Han plockar ur mina bröst ur bh-n och suger på mina bröstvårtor, dom svullnar och jag njuter, jag rider hans kuk och mina skinkor smeks hårdare och hårdare, vi kommer nästan samtidigt.

Jag rättar till kläderna och går ut i restaurangen igen, fixar till borden för kvällen och ser Matte, den nya kocken, stå och titta ut från köket, går dit och frågar om vi ska röka , vi hamnar på matkajen och jag tackar för massagen.

-Ville chefen nåt speciellt frågar han och jag ruskar på huvudet, ler inombords, han skulle bara veta!

Kvällen rullar på och som sagt jag blev ju bjuden på tillställning av stammisarna efter jobbet, vilken åktur det blev...;) och kocken, den nya kocken .. han kunde han oxå...;) men det är ju en helt annan story...;)

66M F54
2020-01-25 19:25
3
3,5/5 (13 röster)

Fler noveller inom: Vanlig sex