Dold njutning


Luften är kylig, råkall. Jag drar upp dragkedjan ända upp till halsen och skyndar på stegen. Pulsen är redan hög. Jag känner hur hjärtat bankar våldsamt i bröstet.
Plötsligt surrar telefonen i fickan högra byxficka igen. En ny ledtråd, en ny bild: Tag höger in på Wergelandsgatan. Jag följer villigt uppmaningen på skärmen. Bilden talar sitt tydliga språk. Det är någon som längtar, som känner samma vilda åtrå som jag känner, som vill ge sig hän. Som vill egga fantasin, känna pirret, få drömmarna långsamt uppfyllda. Som låter våra sinnen snärjas kring vår lust innan den frigörs när våra kroppar förenas, våra hjärtan bultar i takt, våra sinnen blir ett med varandra?

Sista surret i fickan. Sista ledtråden. Sista bilden. 1B. 2580. Två trappor upp. Dörren till vänster. Dit vackra leende fyller skärmen. Dina ögon gnistrar av längtan. Blicken är blank av åtrå. Dina fylliga läppar putar en aning och jag känner hur du drar mig mot dig.
Jag kommer fram till porten, knappar in koden och jag hör hur låset klickar och dörren öppnas. Jag stannar till ett ögonblick. Knäpper upp jackan och tar ett par djupa andetag. Hjärtat slår våldsamt. Händerna darrar av upphetsning. Jag går sedan upp för trapporna och fram till den anvisade dörren. Den står på glänt, precis som förväntat. Jag känner redan i hallen hur det doftar av åtrå. Luften är fylld av de ljuvliga aromerna av en kvinnas åtrå och lust?

Ljudlöst går jag in i lägenheten och skjuter försiktigt igen dörren bakom mig. Jag hör mjuka stön från rummet närmast hallen. Jag kränger av mig jackan och snörar kvickt av mig skorna. Under tystnad tar jag av mig mina kläder. Lyssnar samtidigt uppmärksamt på ljuden från det andra rummet. Det kvider av vällust där ifrån nu. Jag hör samtidigt det välbekanta, omisskännliga ljudet när fingrar frenetiskt masserar och penetrerar en rikligt savande springa. Luften är tung av dessa aromer, atmosfären vibrerar av den vilda längtan efter nakenhet. Åtrån går som elektriska stötar genom min kropp.

Jag känner hur hjärtat dunkar i bröstet. Blodet kokar i mina ådror, pulserar runt i min kropp. Köttets längtan och lust sprider sig som en våldsam brand genom mig. Sköljer över mig som en otämjd tsunami. Mina sinnen är på helspänn, mina känselceller blodfyllda och redo för beröring. Min lem är fylld av blod, mitt hjärta av åtrå, mitt sinne av lusta.

Jag närmar mig långsamt din säng. Du blundar. Ena handen håller ett av dina fylliga bröst samtidigt som tumgreppet har ett fast tag i den styva bröstvårtan. Den andra handen håller i en genomskinlig stav som taktfast pumpar in och ut mellan dina svullna läppar. Saven rinner ymnigt mellan dina sexiga lår. Knappen längst upp där läpparna som omsluter brunnen till din liderlighet möts är blodfylld och svullen. Jag stannar upp och beundrar din kvinnlighet, ditt blottlagda begär, din ljuvligt sexiga uppenbarelse.

En handduk skyddar sängkläderna från dina kroppsvätskor. En handduk ligger slängd på golvet. Jag smyger fram till den, böjer mig ner och tar upp den. Den är fortfarande varm och fuktig. Jag begraver mitt ansikte i den och drar långsamt och lättjefullt in luften genom näsan. Känner dofterna av din brunst berusar mig. Jag blundar och tar ännu ett djupt andetag. Känner in hela paletten av nyanser från ditt savande könsorgan. Sältan och syran. Den välbalanserade beskan. Blodet pulserar av vild lystnad. Jag släpper handduken till golvet och tar de sista stegen fram till din säng.

Du har redan anat min närvaro innan våra läppar möts i en första het, innerlig kyss fylld av all den återhållna kåtheten som fyller våra sinnen. Våra tungor möter varandra, smakar på varandra, omslingrar varandra i en allt vildare dans. Våra händer smeker hetsigt över varandras kroppar. Vi kan inte fort nog få uppleva varandras kött. Våra sinnen står i brand, vårt begär har makten över våra handlingar. Ingenting annat betyder någonting. Vi ger oss hän i varandras njutning, åtrå och längtan efter köttslig stimulans och tillfredsställelse.

På nattduksbordet ligger två par vadderade handbojor. Jag tar ett mjukt men bestämt tag i din högra handled och spänner fast en av bojorna kring den. Bojan som sitter samman med den i en kraftig kedja fäster jag i sängens stålram. Villigt låter du dig kuvas under min varsamma dominans. Vänsterhanden sitter snart fast i andra änden av ramen. Din blick är blank och het. Din röst spricker av kåthetens ursinne men jag urskiljer orden ?ta mig, fyll mig? innan jag lägger fingret över min mun till ett tecken åt dig att tystna. Du har stimulerat din klitoris och fyllt din vagina under en lång stund och din längtan efter mitt bultande organ är vild och otämjd. Jag ska njuta av detta tillstånd nu. Njuta av att ge dig än mer stimulans innan våra kroppar slutligen och för evigt smälter samman till en enhet av sexuell liderlighet.

Jag särar på dina ben och lyfter dina knän uppåt så att ditt underliv blottläggs för mig. Din springa vidgas inför min syn och jag böjer mig villigt ner och låter tungan dansa från mellangården ned runt analen och sedan vänder upp, glider längs med läpparna upp till klitoris. Långsamt och mjukt spelar tungan över din svullna och känsliga knapp, vänder åter ner, smyger in i springan, känner saven stiga ur ditt inre. Vänder runt och återgår till att stimulera klittan.

Högra handens lång- och pekfinger glider samtidigt in i ditt väntande inre. Jag sätter mig på sidan om dig. Dina hälar vilar åter mot madrassen men du håller knäna böjda. Vänstra handen lägger ett stadigt tryck med mot ovansidan av ditt bäcken samtidigt som jag suger in klittan i munnen och låter tungan snabbt cirkulera runt den. Fingrarna pumpar snabbt in och ut ur ditt trånga sköte med ett tryck uppåt. Behandlingen ger nästan omedelbart avsedd effekt. Jag känner hur ditt inre börjar dra ihop sig. Allt hårdare blir greppet runt mina fingrar, du kränger allt våldsammare men jag håller din kropp i ett fast grepp. Fingrarna pullar dig obönhörligen, tungan virvlar i takt med fingrarna. Plötsligt börjar ditt inre krampa. En våldsam orgasm sköljer genom din kropp. Varma strålar av fittans brunst skjuter ut ur dig. Girigt låter jag strålarna skölja över mitt ansikte, in i min mun. Jag dricker bokstavligen din kåthet. Berusar mig med din sav.

Du stönar högt av upphetsning och njutning när orgasmens kramper får din kropp att skälva. Jag lättar på trycket, släpper klittan ur min mun men fortsätter att pulla ditt blöta inre. Försiktigt tänjer jag på dig. Tar lite gel på mina fingrar för att de ska glida mjukare in i dig. Jag pressar ihop min hand och gör den smal och låter sedan först fingertopparna glida in i ditt trånga sköte. Pressar mjukt men bestämt den allt djupare in. Knogarna närmar sig din utspända krans. Du kvider av vällust, underdånighet och odefinierbar avlägsen smärta. En sista tryck och hela handen är inne i ditt kåta hål. Kransen sluter tätt kring min handled och du slappnar av. Jag pumpar långsamt och försiktigt med hela handen begravd i din trånga fitta. Jag böjer mig över dina fylliga bröst och suger in dina bröstvårtor i min mun?låter tungan dansa kring vårtgårdarna, spela på de styva vårtorna samtidigt som jag försiktigt nafsar i dem?

Mervärdet M47
2020-11-20 16:38
0
0/5 (0 röster)

Fler noveller inom: Vanlig sex