Ett oplanerat stopp vid ett glass-café med utsikt


När jag hade kört bilen ca 1 timme i försommarvärmen som slagit till mot Sverige så blev jag oerhört sugen på glass. Kollade Google maps och fann ett café några kilometer bort. Enligt deras hemsida ska utsikten vara något extraordinärt. En fantastiskt vacker ut över Vätterns vatten. Eftersom jag ändå var ute i god tid, så tänkte jag att jag skulle kunna se om det mest var ett försäljningstricks, eller om det faktiskt var så vackert som det utlovades.

Strax kom jag fram och parkerade bilen. Gick mot caféet och skulle handla. Precis framför mig svängde det in en bilen, och om jag inte såg alldeles fel så satt det en riktig heting bakom ratten. Tänkte direkt att jag som vanligt har tur med mina stopp!
Gick sedan vidare mot kön som slingrade sig lång. "Tydligen ett populärt ställe" tänkte jag, samtidigt som ett fnitter avbröt mina tankar. Ville inte vända mig om, men såg i glaset vid disken att det var tjejen som nära på körde över mig. Givetvis stod en kille nära henne och jag kände direkt ett uns svartsjuka komma mot mig.
Jag köpte det jag skulle, betalade, och gick ut. När jag vände mig om möttes våra ögon, och jag fick ett fantastiskt leende tillbaka.

Satte mig vid ett bord och tänkte äta min glass i lugn och ro. Drack även ur en kopp kaffe som jag bestämde mig för att köpa. Snart kom paret ut från caféet och de delade på sig. Tjejen gick mot toaletten och killen gick mot sin bil för att plocka fram något. Först öppnade han förardörren och plockade till sig något, sedan gick han runt och plockade fram en filt. Sen kom han tillbaka mot platsen där de delat på sig, och det var uppenbart att han väntade på henne. När hon kom tillbaka ut såg jag den nöjdaste tjej jag sett på länge, och tänkte att de verkar ha ett extremt intresse för varandra. Han tog hennes hand och de gick iväg en bit från parkeringen längs en stig upp i en slänt. Han la ut filten och de slog sig ner. Såg ut som att de hade mycket att prata om, och efter ett tag såg jag att han la sig ner. Hon följde hans exempel, men satte sig genast upp igen. Det gjorde han också. Hon såg obekväm ut från håll.

Från mitt bord där jag satt hade jag fri syn upp mot paret, och de skulle inte se mig från där de satt. Så jag följde hela deras möte på betryggande avstånd. Plötsligt plockade hon fram något ur sin väska och han kröp upp mot hennes rygg. Hon tog bort håret från nacken och böjde sig framåt samtidigt som han fick något i handen. Ett halsband hjälpte han henne med.

När det såg ut att sitta på plats ser jag hur han böjer sig ner och det ser ut som att han drar ett djupt andetag. Han drar in hennes doft förstår jag, och snart ser jag hur han böjer sig ner och "bockar" några gånger. Jag inser att han kysser hennes nacke! Allt ser så romantiskt ut!

Snart avbryter de det de håller på med och hon snurrar runt något. Skulle uppskatta att jag sitter ett 50-tal meter ifrån, så jag ser ändå relativt bra vad som händer.
Ser hur hans hand börjar leta sig mot hennes rumpa. Den smeker in under den blåa klänningen och hon vrider ytterligare lite på sig, bort från mig. Han böjer sig framåt för att, vad jag tror, säga något i hennes öra. Samtidigt ser jag hur hans hand nu lämnar rumpan och den smeker över hennes lår och in mellan de. Ser endast små rörelser på hans arm, då hon dumt nog sitter med benen ifrån där jag sitter. Men det är nu uppenbart! Han pullar henne! När jag inser vad som sker, så hårdnar även jag. Och återigen förstår jag vilken tur jag hade som valde att stanna just här, just nu!

Efter kanske en minut eller så, så ser jag hur hans arm flyttar sig igen. Denna gången säger han något, och samtidigt för han in två av sina fingrar i sin mun! Han slickar hennes safter från sina fingrar.
Tänker tanken på vad folk skulle säga om någon mer än jag sett vad som sker. Turligt för paret på filten, så är det troligtvis bara jag som ser.
När han slickat av hennes safter från fingrarna så letar sig handen tillbaka ner mellan låren.

Då kan jag inte låta bli att lägga min hand över bulan på shortsen och försiktigt smeka ollonet genom tyget. Efter det jag nyss beskådat så är min kuk stenhård!
Snart ser jag att hon har svårt att sitta stilla. Efter ytterligare lite tid ser jag att hon nickar till lite försiktigt några gånger. Han reser strax därefter på sig, och hon följer efter. Det första hon gör är att rätta till klänningen, och jag önskar jag satt nära nog för att se om det är en stor fläck baktill. Tydligen är hon orolig för samma sak. För jag ser hur hon drar ut klänningen och hans huvud böjas ner, och strax därefter skakar han på huvudet. Då släpper hon kanten på klänningen.

De ser sig om, och strax börjar de vandra längs en stig som går upp i backen.
Då flyger fan i mig!
Jag reser mig upp, och på MYCKET behörigt avstånd går jag samma väg som de gått tidigare. När jag kommer fram till platsen där filten nyss legat, ler jag med hela ansiktet. De skulle bara veta att jag har sett allt!

Jag hinner dock inte vänta, då jag hoppas på att jag ska få se mera, och att de bara valt att promenera längre från caféet för att få vara i fred! Åter igen, de skulle bara veta!!

När jag kommer upp en bit i skogen så delar sig stigen i flera olika riktningar.
En bit ner på en annan stig ser jag ett par komma gåendes. Men de är ca. 150-200m bort, och de ser ut att vara på väg häråt.
Jag går därför åt andra hållet. Ser snart ett litet lusthus på en höjd, och två människor som precis sätter sig ner. Den blåa klänningen avslöjar allt,
och jag smyger mig närmre.

På lite avstånd stannar jag till och sätter mig på huk jämte ett träd.
Jag ser hur hon sitter på en bänk och han sitter ner på marken. Hennes bara rumpa syns tydligt då klänningen är uppdragen.
Han sitter mellan hennes ben med ansiktet begravt mellan låren. Han fingrar henne samtidigt som han slickar försiktigt. Hennes huvud slängs bakåt flera gånger och jag förstår att han gör ett riktigt gott jobb!
Snart ser jag honom knäppa upp sina byxor, och ut plockar han sin stenhårda kuk. Han runkar sig själv samtidigt som han med andra handen pullar henne, och slickar henne på en och samma gång.
Ett tyst men tydligt stön kommer från hennes mun, och hon böjer sig framåt och tittar ner på honom. Hon smeker sitt ena bröst nu, samtidigt som hon med andra handen håller sig i bänken. Hon måste vara sjöblöt vid de här laget!

Snart hör jag steg. Det kommer från paret längre ner från stigen. De ser inte mig där jag sitter, men jag ser dem. När de kommer fram till där stigarna delade på sig, så stannar de upp. De kollar längs stigarna och tycks vara av samma åsikt som oss andra. de kommer vår väg!

De passerar mig bakom trädet, och snart är de på väg mot lusthuset. Turligt nog har de inte sett det jag sitter o tjuvkikar på.
Då det promenerande paret nu passerat mig, så ägnar jag mig åt att fortsätta titta på det porrande paret istället!

Precis när jag tittar upp, så ser jag hur hon lyfter hela sin rumpa från bänken, squirtar ner honom, vänder på huvudet i en orgasmrörelse åt paret som nu precis är ända framme vid stugan. De tre som upptäckt varandra stelnar till, och snabbt böjer tjejen på bänken sig fram och säger något till killen. Han ser sjukt lycklig ut, där han sitter alldeles våt i ansiktet och tittar upp.
Sedan tittar han åt det promenerande paret, som redan vänt på klacken och går tillbaka längs stigen ner mot caféet istället.

Paret i lusthuset tycks vara nöjda med vad de gjort nyss, reser på sig och plockar i ordning. Hon ser ner på sig själv, och ser hur våt hon är. Trosorna får dock göra jobbet som "handduk" och hon torkar sig själv torr. Jag ser sen hur hon ger trosorna till honom och han drar in hennes kåtdoft i näsan. Sedan tar de sina saker, och går ner för berget igen. När de passerat mig, fortfarande osedd, knäpper jag upp mina byxor helt och börjar runka som en vilde. Hela situationen har gjort mig sprängkåt, och innan jag kan lämna min plats sprutar jag sats efter sats där bakom trädstammen.

Promenaden tillbaka ner mot bilen går oerhört lätt. Tänker att resten på bilresan kommer gå hur lätt som helst!
Lagom till att jag passerar platsen där paret började sin sexstund ser jag något ligga i gräset vid sidan av stigen. Förstår direkt vad det är!
Hennes trosor, ett par knallröda spetshipsters, som ligger där alldeles kladdiga. Givetvis böjer jag mig ner och plockar upp de.
När jag kommer ner till parkeringen ser jag att hon precis satt sig i sin bil. Hon backar ut, och kör mot mitt håll. Och då kan jag inte hålla mig.
Drar upp hennes trosor och viftar med de, samtidigt som hon krypkör förbi mig och tittar åt mitt håll!
Har ALDRIG sett en tjej bli så röd i ansiktet samtidigt som hennes huvud vrids i vägens riktning.
Jag memorerar reg.numret på bilen. Slår upp det i telefonen. Gör en snabb googling på namnet och får ett telefonnr.
Knappar snabbt in ett "Tack för showen! Hela händelsen sitter nu djupt i mitt minne." Skickar iväg sms:et, och tänker att mitt nummer kommer blockas omedelbart.
Jag hoppar in i min bil, och när jag bara kommit några mil längs vägen känner jag hur mobilen vibrerar till och när jag tittar på skärmen är det ett mobilnummer jag inte har inlagt. Jag öppnar o läser.
"Nästa gång du ska tjuvkika och runka din fantastiska kuk så kan du väl vara lite mer diskret. Du har tur som råkade se en exhibitionistisk tjej den här gången, som verkligen blir kåt av att visa upp sig".


Jag söker upp adressen till tjejen och ställer sedan in GPS:en, låser skärmen och kör efter kvinnans röst i högtalarna...

JockeJocke M34
2018-07-04 18:47
1
5/5 (5 röster)

Fler noveller inom: Vanlig sex