Familjesemester på Gran Canaria

För  ca 10 år sen så åkte jag med min fru, våra barn och mina föräldrar på 2 veckors semester på Gran Canaria, vårt förhållande var inte alls vad de varit men jag kände väl att det kunde vara en skön avkoppling som säkert skulle göra gott för oss i vårt trötta förhållande.

Vädret var ju som vanligt fantastiskt på den kanariska ön och vi njöt av sol och bad på dagarna och kvällarna till att promenera runt på köpcenter, marknader och att äta långa middagar.

Samlivet däremot var liksom hemma helt dött, svårt med barn i hotellet och då inte heller känslan fanns från början. Efter några dagar började även  min rastlöshet att göra sig allt mer påmind, barnen badade dagarna i ända och min fru såg mer död än levande ut där hon låg helt stilla och stekte sin hud allt mörkare, enda livstecknet jag såg var när hon vände sig för att sola en annan sida av kroppen, hon var inte heller det minsta intresserad av mig.

Så när rastlösheten blev värre så började jag ta en lång promenad efter den långa strandpromenaden som ringlade längs långa stränder och förbi branta klippor som stupade ner i havet, jag tittade på när några yngre män vindsurfade, på unga tjejer solade i minimala bikinis och drömde mig bort till ett annat liv. Jag spelade lite beachvolleyboll med ett gäng människor, både unga och i min ålder, det var så mycket roligare än att ligga och steka vid en pool.

Jag var då ca 40 år, mörkhårig med lite gråa stänk, kortklippt med en liten skäggstubb, visste ju också att jag såg bra ut och att jag inte hade gubbat till mig heller, jag låtsades visserligen inte lägga märke till eller heller förstå de blickar jag fick av många tjejer och kvinnor, även de yngre tjejerna flirtade med mig och utbytte menande blickar med varandra.

En dag så såga jag en man stå och fiska nedanför några höga klippor så jag gick från närmaste strand runt några klippformationer för att se om han fick fisk och vad för fisk. Jag satte mig en bit från honom och njöt av solen och värmen och såg i ögonvrån att på en liten sandremsa närmast klippväggen låg det en ung tjej, kanske 20 år i en minimal bikini, jag försökte se på henne utan att det skulle märkas. Hon låg på rygg, hennes blonda hår såg lite rufsigt ut och hon var väldigt vacker men hon såg inte ens ut att ha lagt märke till min närvaro.

Och plötsligt så kom den fiskande mannen och passerade mig, hälsade på spanska och gick sin väg, jag hade varit så upptagen med att titta på den blonda tjejen att jag inte märkt att han packat ihop sina saker och kommit gående, kände hur jag rodnade åt mitt agerande. Jag tittade mot tjejen igen och såg då hur hon tittade på mig och log stort med sina vita jämna tänder, hon måste ju sett hur jag stirrat på henne, fan, fan ,fan så pinsamt men jag log tillbaka och försökte se oberörd ut och titta ut mot havet istället.

Nästa gång jag i smyg tittade mot tjejen så hade hon vridit sig lite, kanske för att följa med solens förflyttning, hon låg också med benen ganska brett isär och jag höll på att svimma när jag såg att i grenen på hennes lilla vita bikinitrosa så var det en alldeles våt fläck, ville hon visa den eller visste hon inte att den skulle synas, jag måste ha stirrat ännu mer på henne nu och plötsligt så tittar hon på mig på sidan om sin bock, rakt i mina stirrande ögon och ler ännu bredare och jag vill bara springa därifrån och hoppas att aldrig träffa henne igen men mina ben lyder mig inte, huvudet känns som om det är fullt med bomull.

Jag vet inte vart jag är i mina tankar men jag rycker till av att hon plötsligt står framför mig med fötterna i vattnet bredvid den stenen jag sitter på och sträcker fram sin högra hand och presenterade sig som Linda från Sweden, jag tog hennes hand och sa Kent from sweden to och vi brast båda ut i ett skratt.

Kom och gör mig sällskap på min filt sa Linda och log.

Jag var ju inte alls nödbedd utan gick med henne till filten och vi satte oss och pratade lite, linda var på GC och jobbade på en nattklubb och tyckte om att ligga och sola på sin favoritplats där hon oftast fick vara ensam förutom nån fiskare ibland som fick vila ögonen på henne.

Jag såg hur du tittade på mig sa hon med lite större allvar i rösten och jag blev rädd att hon blivit illa berörd, och jag blev så sjukt kåt av dina blickar så jag bestämde mig för att ta chansen och prata med dig. Du ser så sexig och vältränad ut sa hon, jag blev så våt och hoppades att du skulle se det.

Jag blev helt paff, hon hade tydligen pratat klart för nu kysste hon mig lite försiktigt och jag besvarade hennes kyss, lekte med hennes tunga och hon stönade av välbehag och smekte min bara bröstkorg och mina bröstvårtor blev hårda som sten och det pirrade i hela mig.

Jag smekte hennes armar, hennes rygg, hennes bröst utanpå bikinin och hon bad mig med ett stön  att jag skulle ta av den. Jag la henne ner på rygg, smekte av henne dom nu alldeles våta trosorna och började kyssa och slicka henne på brösten, magen och ner mot hennes blanka rakade sköte, hon hade en piercing vid sin klitoris som jag slickade på och efter bara några minuter så skrek Linda högt att hon skulle komma och hennes sköte pulserade av orgasmen och det strömmade sekret ur henne.

Hon vände på mig och satte sig i en 69a på min mun och började suga min ganska stora kuk, ömsom hårt, ömsom mjukt och slickade på ollonet så jag höll på att komma så jag bad henne sluta men hon bara fortsatte tills jag sprutade i hennes mun och hon svalde, sög och slickade i sig hela satsen, sen fortsatte hon slicka och suga mjukt så att mitt stånd aldrig ens slaknade, sen satte hon sig och red mig samtidigt som hon smekte sig själv tills hon sjönk ihop krampande på min och bara skakade. Jag blev så kåt av hennes orgasm så jag vände henne på mage och körde min kuk våldsamt i hennes fitta bakifrån så det plaskade och jag knullade henne i ett frenetiskt tempo utan tanke på hennes njutning tills jag kände hur min pung krampade och jag sprutade hennes sköte fullt och i mina kåtdimmor så hör jag hennes utdragna skrik när hon får sin tredje orgasm och jag faller ihop bredvid Linda på filten.

Efter några minuter så kommer vi till sans och ser då fiskargubben stå vid en klippa och runka som en galning, man undrar ju hur mycket han sett.

Efter den morgonen så träffades jag och Linda på hennes filt varje morgon och fiskargubben "kom på oss" flera gånger.

Under de 9 dagarna jag hade kvar på min tid på GC så hann jag och Linda med flera spännande träffar som jag kanske berättar om senare......


Buskillen70 M49
2019-03-11 10:41
2
4,8/5 (9 röster)

Fler noveller inom: Ageplay