Feminisering del 4

Min väg mot att bli feminiserad fortsätter.


Under denna tiden har mitt hår fått växa så jag slipper ha löshår sen kanske. Om jag ser slampig nog ut.


Men stopp lite! Vad är det jag håller på med egentligen? Är detta vad jag vill?


Jag älskar ju mer och mer när tjejerna tycker det är roligt när en man får göra saker som tjejer förväntas göra.


Min Mistress med partner gillar nog inte killar. Dom är nästan sadister som pullar sina fittor när slavarna gör snuskiga och förnedrande saker.


Och jag gillar att dom är som dom är. Att dom kommer när dom tänker på mig.


En dag kom jag till dem med analen noga spolad och pungen fulladdad. Det kändes pirrigt. Tjejerna skulle nämligen filma och regissera amatörporrfilm med mig.


Rätt fantastiskt att första gången man hade kuk i röven så blev det filmat, nästan som man blev av med oskulden. I slutet hade jag två kladdiga satser på magen. Jag hade legat med en dildo i analen i en kvart innan vi körde igång, men ändå gjorde det lite ont när hans kuk gick in.


Nästan direkt var filmen klar att laddas upp på nätet, där den som nyhet snabbt fick många visningar. Tjejerna skrattade ut hur oskuldsfullt mitt hål såg ut. Det var väl bara homokillar som såg filmen, då jag nog inte känner nån så skulle jag väl inte bli igenkänd. Visst kände man sig lite som en tjej kan

känna det när hon blir tagen. Min Mistress kanske tjänar en krona på att nån runkar till min film.


Hon tar också pengarna sedan när jag ska vara hora. Då är man bara som ett hål där dom njuter och tömmer i. Kanske ska man suga deras kuk efteråt också.


Fortsättning följer om ni vill


chetong M40
2017-11-25 02:52
1
1/5 (1 röster)

Fler noveller inom: Kinky/Udda