Första gången som undergiven? - Del 6

Precis när jag skulle gå iväg till nästa möte kom jag på att jag helt glömt bort bibliotekstjejen, mycket illa. Fick ta fram telefonen och skrev ett mail med instruktioner till henne, ville att hon skulle leta upp en plats där hon kunde vara något sånär ostörd. Sedan vill jag att du knäpper upp och börjar med att leka med dina bröstvårtor, fukta fingrarna med saliv och nyp i dem lite lätt. Låt sedan en hand vandra ned mellan dina ben, dra ett finger hela vägen längs din skåra och smaka sedan åt mig, berätta hur du tycker att du smakar. Jag vill att du leker med dig själv en stund, sedan undrar jag om du fick med dig leksaker som jag bad dig om? Se till att få med alla höjdpunkterna på film. Sedan skickade jag mailet till henne.

Mötet som jag var på väg till var inte så intressant, det var en säljare som hade ringt tidigare och ville visa ett system som skulle vara till stor hjälp med rapportering. Tänkte att jag skulle få det avklarat snabbt och sedan återgå till biblioteksstudier som kändes rejält mycket mer intressant. Tog med mig mina saker och gick iväg, kom inte så långt innan det plingade till i telefonen. Hennes svar var kort och koncist. Du ska få det du önskar, men bara om du lovar att tillfredsställa min önskan!?

Gick iväg till receptionen där mitt besök väntade, det visade sig vara en ung tjej som såg ganska alldaglig ut, vi tog i hand och hon log brett, trevligt tänkte jag. Frågade om hon ville ha något att dricka, men hon tackade nej. Vi gick iväg till konferensrummet och jag visade in henne. Hon ville använda projektorn och började packa upp sin dator, jag passade på att svara på det senaste mailet och utan att tänka ordentligt svarade jag att självklart skulle jag uppfylla hennes önskan. När hjärnan kopplade på så var det för sent, mailet var skickat.

Tjejen på andra sidan bordet som presenterat sig som Karin hade fått igång sin presentation och började berätta om företaget som hon jobbade åt och fortsatte att berätta hur fantastiskt system de hade och vilka otroliga fördelar vi skulle få om vi började använda det. Måste erkänna att jag inte lyssnade så bra, mitt fokus var på annat håll. Det vibrerade i fickan, äntligen något intressant tänkte jag. Smög fram telefonen under bordskanten och öppnade mailet, ett mail som innehöll en bifogad video. Mmm, detta ska bli intressant. Klickade på videon och såg tjejen som sakta knäppte upp knapparna i sin kappa, en efter en. Jag visste redan vad som fanns under, men det hjälpte inte, reaktionen var omedelbar. Kalsongerna spände åt på direkten och det blev mycket trångt.

Hon fortsatte med att öppna upp kappan, bröstvårtorna stod rakt ut och hon såg helt underbar ut.  Verkade som att hon hittat en bra plats i biblioteket, såg ut som att hon hittat en hörna med ett skrivbord med stora bokhyllor runt omkring, ganska typiskt ett bibliotek. Såg att hon tittade lite oroligt över ena axeln, kanske inte helt ödsligt ändå. Sedan särade hon på sina rödmålade läppar och stoppade in två fingrar i munnen, lät tungan väta dem ordentligt.  Först ner till vänster bröstvårta som hon tog tag i och nöp till, det såg ut som att hon gjorde det riktigt ordentligt! Samma procedur med den högra bröstvårtan. Nu dunkade det rejält i min kuk, fanns inte mer plats över i byxorna. Hörde något långt borta i fjärran, kunde inte avgöra vad det var, rykte till och insåg att tjejen mittemot hade sagt något och när jag tittade upp såg hon frågande på mig. Hasplade ur ett ursäkta och undrade om hon kunde ta det igen.

Det var en fråga angående hur mycket tid vi spenderade på rapportering per månad, jag svarade något snabbt och bad henne fortsätta med presentationen, jag hade ju mycket viktigare saker att koncentrera mig på. Hon satte igång och jag återupptog det som var viktigt, videon fortsatte med att hon lät ena handen trycka till om först höger bröst och sedan vänster på sin väg ned över magen, såg ut att glida fint över det glansiga materialet. Handen var nere vid kanten och sedan vandrade den över ett par centimeter bar hud innan den nådde troskanten.
Hon särade sina ben och lät handen kupa sig över vulvan, väl där kramade hon till, även denna gång såg det ut att vara riktigt ordentligt. Wow tänkte jag, hon verkar gilla lite hårdare tag!

Greppet släppte efter någon sekund och hon fortsatte ned mot blixtlåsen, tog tag i den och började sakta, verkligen sakta öppna upp den svarta urläckra trosan. Hon fick lyfta på rumpan för att komma åt att öppna hela trosan, blixtlåsen gick en bra bit bak. Hon vilade sin hand ovanför trosan medan benen åkte i sär ytterligare, man kunde tydligt se att även blygläpparna särade, dessutom såg det väldigt kladdigt ut.

Det fanns inte ett hår på hennes fitta och den såg blank ut, antagligen varmt i de där trosorna tänkte jag. Hennes mus såg helt öppen ut, det glänste från den kladdig springan, hennes hand fördes nedåt och pekfingret var framme, hon landade fingret lite nedanför öppningen, precis framför anus. Sedan drog hon fingret uppåt, lät det glida in en bra bit in i öppningen och fortsatte sedan uppåt, stannade till lite på klitoris och tryckte till.

Fingret var nu framför hennes mun och man kunde se att det var kladdigt, rejält dessutom! Istället för att stoppa in det i munnen åkte tungan ut och hon lät den lapa i sig allt av hennes kladdiga sås sedan svalde hon och smackade med läpparna. Huvudet kom närmare kameran och hon viskade: Det smakar underbar fitta och jag älskar verkligen fitta. Nu är det din tur din kåtbock, upp till bevis. Tror att du klär alldeles perfekt i dina små sexiga string.

hungrigman M45
2017-01-08 19:29
2
4,3/5 (3 röster)

Fler noveller inom: Första gången