Gästspelare

Jag var bjuden på fest och behövde någon som följde med...

Du och jag hade redan träffats så varför inte. De som skulle ha festen bor vid vattnet, har en bubbelpool och bastu så vi skulle ta med badkläder. Strax innan vi skulle vara där hämtar jag upp dig och när du öppnar dörren blir jag galet upphetsad, trycker genast upp dig mot väggen och ser in i dina ögon, ger dig en djup het kyss och kan inte låta bli att låta handen utforskande leta sig ner mellan dina ben, måste bara känna efter om du har trosor på dig. Till min stora förtjusning hade du det inte, du suckar djup när jag låter ett finger smeka dina våta läppar och jag känner att du vill lika mycket som mig, helst nu på en gång.

Väl framme vid festen så har vi rejält kul, blir lite förfriskade och jag kommer att tänka på det du skrev om fantasier, trekant med 2 killar. Kan inte låta bli att hela tiden försöka egga upp dig och du reagerar precis som jag vill.

Folk faller ifrån och vår värd föreslår att vi ska sätta fart på bastun. Sagt och gjort, frun i huset går och lägger sig men vi tar oss ner till vattnet och bastun. Väl där tar vi ett stärkande glas och klär av oss näck, du är nu ensam tjej med 2 kåta killar... du sätter dig i hörnet bredvid mig och min hand börjar snart utforska hela din kropp. Jag smeker dig över brösten, magen och ner mellan dina ben. Du ser lite vilsen ut för vi är ju inte ensamma men du är så upphetsad att du låter mig hållas. Snart sitter du med benen brett isär med min tunga mellan dina ben och bara njuter. Vår värd säger att han måste ta ett bad och går ut men säger -jag kommer strax tillbaka, hoppas ni är uppvärmda då säger han med ett snett leende.

När han kommer tillbaka är det jag som sitter och du har tagit min hårda i munnen, du står med rumpan i vädret mot dörren och han är inte sen att daska till den. Han tar ett ordentligt tag runt dina höfter, känner efter att du är riktigt våt och tränger sig djupt in. Jag tar tag runt din nacke så du gör ett gott jobb med mig samtidigt som han är i full färd med att ta dig ordentligt bakifrån. Efter en liten stund får du lägga dig på rygg på bänken och ta hans stora i munnen, jag lägger mig mellan dina ben och slickar på din klitoris, jag låter tungan röra sig fram och tillbaka, upp och ner och har samtidigt ett par fingrar i dig som masserar din G-punkt. Det dröjer inte länge förrän du börjar sucka djup och jag känner igen ryckningarna... samtidigt som han sprutar kommer du i en lååång orgasm som gör att hela din kropp drar sig samman i sköna kramper.

keepmeasecret M50
2018-10-12 07:25
3
4,2/5 (5 röster)

Fler noveller inom: Gruppsex