daddyswed M41

Gissa vem som kom o fråga om jag...

Gissa vem som kom o fråga om jag ville komma ner o ta en liten lunch senare idag.. 


Kvinna som jag berättade om i förra inlägget.. 


Hon va ensam hemma fram till söndag kväll och nu ville hon ha lite sällskap av mig.. 


Jag kom ner till henne och det luktade väldigt gott när jag kom in o där stod i sin härliga morgonrock o naken under.. 


Så det första jag såg va när hon böjde sig ner va hennes fina fitta som fick min kuk att resa sig o bli hårdare än hårdast där i hallen där jag stod.. 


Kåt som jag va gick fram o drog ner mina byxor och tog o spotta på min hand o gned in mitt spott på min hårda kuk o  tog ett hårt o fast grepp runt hennes höft o tryckte ner henne så jag hade endast hennes rövhål uppe o så körde jag in min kuk som kom jäkligt långt in.. 


O hon skrek till o jag stod där o tog henne hårdare och hårdare bakifrån o så tog jag tag i hennes hår o drog o sa att jag skulle kunna komma närsomhelst och hon sa gör det o då kom jag så mkt att jag knappt kunde hålla mig kvar i henne.. 


O precis då jag kom så kände jag igen en varm våg av fittsaft kom mellan våra ben.. 


O hon kunde knappt stå för det var så himla mycket som kom ur hennes härliga fitta.. 


Sen satte vi oss för att äta lunchen och den var väldigt god o sa hon att jag va helt otrolig på att få henne att komma på alla sätt som vi gjorde eftersom det blev så när vi gjorde det o inte när hon o hennes man försökte.. 


Sen när vi skulle äta efterrätten så sa hon att den hade redan förbrukats o att hon skulle verkligen vilja komma en gång till innan jag skulle gå.. 


Så jag bad henne komma till min sida av bordet där jag satt och satte henbe och sära på hennes ben o där va den härliga o våta fitra som jag hade fått att explodera återigen.. 


Började smeka o leka med henne och hon kom o sen satte hon sig ner framför mig och tog in min kuk i munnen och sög o slicka på den som de vore en slickepinne.. 


Jag hade inte så långt kvar tills det var min tur att komma igen så jag sa det till henne och hon sa låt mig få svälja det om jag kan ta allt vill säga.. 


Jag kom o det blev lite mer än vad jag trodde så det kom ut ur näsan på henne o hon började skratta åt det o sa typ oj då det var ju jäkligt mycket för att inte va redo.. 


Sen sa jag att jag behövde lägga mig ner en liten stund.. 


Vi la oss i sängen och kolla på tv och när vi låg och kollade så fråga hon om ville ha ngt mer o jag sa att jag va så himla nöjd med det jag fått o gett att det var helt ok.. 


Hon log o sa att min kuk måste ha vuxit sen sist vi sågs.. 


O att hon hade pullat nästan hela tiden och tänkt på mig samtidigt som hon gjorde det när hennes man inte va hemma.. 


Hon somnade i min famn och jag ser att hennes man ringer och ringer typ hela tiden men det var på vibration och det är ju inte mitt problem.. O nu har jag kommit hem och nu ska jag försöka duscha och sen kolla på film eller något annat.. 


Faan va hon är kåt o jag kan få fram såna jäv..a fontäner på henne varje gång.. 


Nää kan fan inte börja tänka på henne igen för då vet jag att min kuk kommer att vakna igen.. Trevlig kväll..