Hos sjukgymnasten - del 1

Den här berättelsen utspelade sig under några dagar på ett av de sjukhus som är belägna på min hemort. Jag hade tidigare dragits med en långvarig inflammation i ena knäleden och efter ett ingrepp så hamnade jag till slut på sjukhuset igen med tid hos sjukgymnast för att få hjälp med att träna upp knäet igen.


Smärtan efter ingreppet hade blivit betydligt bättre men man hade ordinerat mig några regelbundna tider framöver för att försöka mjuka upp den skadade leden. Sagt och gjort så befann jag mig nu på sjukhuset och hade nyss anmält mig och satt så i väntrummet för att invänta min tur. Tiden går alltid så sakta i väntrum och jag hade gott om tid att småkika på alla de människor som kom och gick i korridoren.


Efter en stund blev det i alla fall min tur och jag hämtades av en tjej som visade sig heta Johanna och verkade vara i 35-40 års åldern. Hon var alltså den sjukgymnast som jag skulle träffa en tid framöver. Vi gick en bit ner i korridoren och så småningom visade hon in mig i ett rum på vänster sida och bad mig sitta ned. Efter en del formalia och genomgång av resultaten från operationen började hon berätta hur vi stegvis skulle nå fram till de mål som hon satt just för mig.


Du kan börja med att ta av dig byxorna och lägga dig på britsen så ska jag känna litet runt knäet och hur det har läkt. Jag placerade mig sedan på britsen och hon tog på ett par undersökningshandskar och började att känna försiktigt runt knäet. Johannas händer kändes mjuka och litet svala - men det var nog handskarna som gjorde sitt till tänkte jag. Hon var ganska lång och litet småmullig men formerna satt där de skulle och på det hela taget var det en söt och gladlynt tjej visade det sig.


Jag såg att hon hade ring på fingret och tänkte mig in i hur hon skulle vara som privatperson. Gift, kanske barn - ja det snurrade rejält i mitt huvud allt eftersom hon masserade knäet, Det här ska nog ordna sig till det bättre ska du se sade Johanna och gjorde några anteckningar i ett block. Hon hade mörkbrunt hår som var uppsatt i en hästsvans och det doftade väldigt gott kunde jag känna när hon böjde sig ner mot mitt knä. Jag kunde också konstatera att hon verkade ha väldigt fina bröst det lilla jag kunde se i hennes arbetsmundering.


Hon gick till ett skåp och böjde sig ner för att hämta något på en hylla och jag fantiserade hur hon skulle se ut utan de vita byxorna hon hade och som stramade litet när hon böjde sig ned. Jag kände lätt med handen över kalsongerna och märkte att jag faktiskt hade ett lätt stånd som jag försökte pressa ner litet så att hon inte skulle märka något. Men ståndet fanns där och jag kunde inte göra något åt situationen utan bara spela med och hoppas på att hon inte skulle upptäcka det. I min iver att fantisera om henne låg jag nu där halvnaken på britsen och försökte tänka på något helt annat för att få ner det begynnande ståndet.


När Johanna kom tillbaka från skåpet så vet jag inte om hon märkte att min kuk låg där halvslak i kalsongerna men faktum var att hon var något röd i ansiktet. Jaha sa Johanna - den där var det ingen inflammation i och leden verkar fungera alldeles utmärkt! Javisst stammade jag fram högröd i ansiktet. Har du familj frågade hon? Är du gift eller? Jo jag är gift sade jag - det är jag med sa Johanna och småplirade litet med ögonen. Så du ska gå hem så där nu då till frun? Nej nej hackade jag fram - ja hur tänker du lösa det då undrade hon? Ja jag vet inte riktigt - var det enda jag fick fram - men jag vet kontrade Johanna och lade sin hand över kuken som reagerade blixtsnabbt vilket resulterade i en riktig bulle i kalsongerna.


Hon fick fram den bultande kuken och började sakta runka den med sin sköna svala hand. Gud så skönt sade jag och undrade om det hela var en dröm eller avsnitt från någon p-rulle! Men det var sjukgymnasten Johanna som runkade min kuk här på sjukhuset och ingen visste vad som skedde bakom den stängda dörren. Hon ställde sig litet närmare mig och jag lade försiktigt min hand mellan hennes ben och kände värmen från hennes sköte. Ta det lugnt nu sa hon plötsligt - kom ihåg att jag är gift och att du också är gift. Javisst självklart sade jag och tog plötsligt bort handen. Hon fortsatte att runka kuken och böjde sig plötsligt ned och slickade lätt på ollonet.


Hon började att suga på kuken ända ned till roten och jag var i sjunde himlen! Hon bearbetade verkligen kuken med hela sin mun och det hela var himmelskt skönt! Jag kände att jag inte skulle kunna hålla mig mycket längre och bad henne att suga hårdare och fortare! Jag kände att satsen var på väg och plötsligt spände jag hela min kropp och lät kuken spruta in i Johannas mun och sperman flödade runt hennes läppar och jag flämtade och pustade när hon släppte kuken med sin mun och torkade sig ren med en handduk.


Om du inte säger något hemma om det här så ska jag inte heller säga nåt fnittrade Johanna! Men som sagt vi träffas ju i morgon också så får vi se hur knäet mår då. Det skulle visa sig att ett dygn senare.


Fortsättning följder! 

Älskaren1 M53
2018-12-18 00:04
2
4,6/5 (11 röster)

Fler noveller inom: Vanlig sex