Min kollega från Irak

Jag och en vacker 2 barns mamma delade kontor tillsammans. Många gånger har jag fått höra hur hon och hennes man flydde hitt till Sverige osv.Hon var vacker hon hette Sara, bruna ögon runt 160 lång hade ganska bra koll på sin diet märkte jag. 

Jag kom in i kontoret som vanligt ganska tidig runt 08 tiden oftast brukade alla andra komma runt 09. Jag märkte att Sara var i kontoret helt ensam. Som vanligt gick gick jag till kafé maskinen och hämtade 2 koppar kafé till mig och Sara när jag kom in i kontoret så märkte jag att hon var ledsen. Jag frågade hej Sara hur mår du vad har hänt du verkar nere . Hon tog kafé koppen och svarade det är min man igen. 

Sen berätta hon hur han tänkte bara sex, att han tänkte bara att hon var en sex maskin. Hon berätta när barnen ska gå och sova ska vi direkt ha sex. Men jag märkte hennes uppfattning av sex var att det var mer stoppa in kuken få det avklarat typ, jag sa att det lät hemskt och började säga att hon vill inte skilja sig för vad skulle släkten säga osv. Jag sa till henne lite av mina erfarenheter när det gäller sex och berättade att det ska vara nåt speciellt att man ska få kvinnan att känna sig speciell. Hur man ska förföra henne få henne att bli våt, kyssa hennes inre lår tills man når juvelen.


Jag märkte att hon började bli sugen hur jag berätta och svarade jag har haft sex på bara ett sätt det är obehagligt. Jag sa att vi måste göra nåt åt det här. Dem andra kollegorna började strömma in vi började med arbetet. 

Ungefär 5 dagar hade gått så får jag ett telefon samtal av Sara runt kl 19 frågar hon om jag kunde komma förbi hon behövde hjälp och hennes man och barn skulle sova hos nån släkting. 

När jag väll åkte ditt så hade jag ingen tanke om att hon var sugen eller nåt sånt. Jag tänkte en muslimsk kvinna är väll inte så där but what do i know. 

Jag ringde på dörrklockan hon öppnade, hennes ögon glänste Sara hade på sig ett par tajta tränings leggings typ och en överstor T-shirt. Jag märkte direkt jag hade inte kommit hit för att hjälpa med nåt med hemmet jag hade kommit dit för att hjälpa henne.

Vi gick till Saras vardags rum det var mörkt med lite levande ljus som lyste upp rummet knappt. Jag satte mig ner så sa hon exat kommer du ihåg vad du sa om att man ska ta hand om en kvinna osv. Jag märker att kuken börjar bli lite hård, jag svara ja det gör jag. Hon började komma närmare och närmare, jag tar tag i henne och börjar kyssa henne vid halsen och lyfter upp henne så hon sitter på mig. Jag kan inte vänta så river hennes överstora T-shirt och börjar kyssa hennes vackra mage. Lyfter upp henne lägger henne på rygg börjar ta av hennes leggeings ser hennes svarta troser börjar kyssa hennes perfekta ben. Kysser hennes lår märker att hon har blivit upphetsad.

Kysser utsidan av Saras Trosa märker hur hon aldrigt känt detta. Tar av hennes Trosa ser att hon är hel rakad så chockad jag blev. Forsätter kyssa henna till slut börjar jag slicka henne hon börjar stöna, slickar i ett bra tag hon vill inte att jag ska sluta.  

Sara vill att vi ska in i deras hennes rum stor jävla säng. Jag lyfter upp henne och kastar henn i sängen börjar ta av mig mina kläder när jag kommer mot kalsongerna så ser jag på Saras ansikte hur kåt hon är. Hon är extremt våt och kan inte vänta. Jag tar av mig så kommer min hårda kuk ut. Hon vill suga av mig men hon säger att hon aldrig gjort det jag sa att det inte är svårt tänk dig att du ska slicka en isglass. Hon började suga var skönt hon orkade inte så länge jag bad henne att sitta på mig ryggen mot mig.

Jag börjar leka med min kuk med hennes våta fitta sen sticker jag in min kuk kör först ganska segt sen snabbare och ökar tempot jag hör hur hon börjar skrika. Jag höll på tills hon fick sin efterlängtade orgasm. 

Vi höll på ganska länge jag kom ungefär 4 gånger till jag gick hem när vi var klara så märkte jag att det hade gått ungefär 6 timmar. Sara var så glad efter den dagen vi har sedan des haft flera sköna stunder tillsammans. 

Tonynr M22
2017-01-10 18:40
6
4,8/5 (9 röster)

Fler noveller inom: Övrigt