Min nya arbetskamrat Åsa - en berättelse ur verkliga livet

På jobbet idag så hade vi personal information. Det vanliga rummet där vi brukar ha detta var upptaget så vi hamnar i ett mindre rum och vissa måste stå upp. Jag kom lite sent och hamnade längst bak vid väggen bredvid en relativt nyanställd kvinna Åsa 5-6 år yngre än mig - mycket vacker med skarpa drag. Hon är mörkhårig, har relativt långt hår (idag uppsatt), glasögon, vit blus, svart lite vid kjol som når till knät samt lagom högklackade skor. Men jag har tyvärr inte fått några som helst signaler om intresse från hennes sida vare sig på fikapauserna eller i samband med de projekt där vi arbetat tillsammans. 


Plötsligt, mitt under chefens rätt sövande presentation, känner jag en hand som smeker min stjärt lite försiktigt... Åh wow! tänkte jag. Vad är det som händer? Jag tittade lite försiktigt på Åsa och ingen tvekan hennes hand... och hon håller kvar den. Min hand glider försiktigt in under hennes kjol och längs insidan av låret. Helt vansinnigt egentligen! Om Åsa skriker till så blir det ett väldigt rabalder, jag blir avfärdad som sexistisk knöl och är det överhuvudtaget möjligt att arbeta kvar? Inte desto mindre så går jag vidare och min hand når en troskant ..


Jag har lite tur för chefen ska nu visa en filmsnutt och det släcks ner lite i lokalen. Åsa håller kvar sin hand på min stjärt, vilket jag tolkar positivt. Sakta börjar jag så dra ner Åsas trosa.. inte helt enkelt.. med tanke på omgivande arbetskamrater! Efter någon minut har jag fått ner trosan till mitten av Åsas lår och min hand rör sig upp mellan skinkorna, når en lite hårig fitta, glider längs fittläpparna, våt och glatt.

Mina fingrar glider försiktigt ut och in i Åsas fitta. Så blöt hon är! Jag är helkåt under en personalkonferens - helt osannolikt! Mina fingrar letade sig med hjälp av Åsas fina safter bak in mellan Åsas skinkor. Åsa ställde sig lite bredbent och smeker mig intensivt på stjärten, vilket jag tolkar som fortsätt snälla, snälla! Mina fingrar glider in över Åsas anus. Hon tar ett djupt andetag. Cirklande ömsom med fingrarna i fittan ömsom över anus bearbetar jag hennes så intima delar. Åsas smekningar är verkligen pockande, inget tvivel om den saken. 


För så in 4 fingar i Åsas fitta (nästan fisting av Åsa mitt bland alla mina arbetskamrater), och med lite försiktigt manövrerande så trycker jag bestämt in min tumme i hennes stjärt! Jag har naturligtvis en stenhård kuk! Sakta sakta glider mina fingrar ut och in ur Åsas båda hål. Men strax därpå tänds ljuset och chefen avslutar konferensen. Snabbt måste jag dra  ut mina fingrar ur Åsas hål. Min hand är jättekladdig av Åsas kåtsafter. Åsa ler hastigt mot mig och glider ut ur salen. Tar mig till toaletten och luktar på min hand och slickar på min hand. Det smakar lite honung. Känner mig alldeles knäsvag dels över att Åsa är intresserad av mig och dels över att ha fått smeka Åsas fitta och stjärt. 


Mest administrativa sysslor timmarna efteråt och lite dåligt med koncentrationen. Åsa håller ett projektmöte inkl lunch med tillresta deltagare. Hände det verkligen eller somnade jag till? Knappast stående! Strax innan jag ska gå för dagen kommer Åsa in på mitt rum, ja rum är väl fel ord utan snarare glasbur. Hon säger inget men ger mig diskret något svart mjukt i handen och en lapp och lämnar leende rummet. 

Det är Åsas trosor och på lappen står ett mobilnummer ! 


BjornI M60
2018-04-15 19:06
5
4,4/5 (10 röster)

Fler noveller inom: Analt