Mys i soffan

Jag ligger hemma i soffan uttråkad som fan. Känner mig små kåt och tänker ska jag göra något åt det. Sätter på en p-rulle med bara tjejer vilket jag tänder otroligt mycket på. Tar fram dildon och lägger den på bordet samtidigt som jag smeker mig själv med den andra handen. Känner att jag bara blir kåtare o kåtare.

Samtidigt som jag smått tittar på tv med dessa tre tjejer och stönar o önskar att jag var med dom. Fantasin flyger iväg och till slutar tar jag min dildo låter den glida in. Jag hör hur det plaskar på för fullt. Jag tar dildon och smakar på min egen saft o gud så gott jag smakar. Låter dildon glida in igen och känner att jag kommer och sprutar så jag skakar. Såååå skönt

Soffan är bra blöt när jag reser mig och hämtar en analplugg då jag lägger mig i soffan igen och låter den glida in i rumpan på mig och känner att jag är på gång igen. Jag tar dildon och låter den glida in och den glider ut och in ett par gången innan jag sprutar igen.

Men jag är inte nöjd. Jag tar ut analpluggen och dildon och sätter mig på knä i soffan och låter dildon glida upp i rumpan på mig. Men det jag inte vet att du har kommit hem och står i ett hörn och kollat på allt, Du har hållit dig glömd även när jag reste mig.

Jag stönar och känner att jag är på gång igen och denna gången blir det så pass att jag sprutar över soffbordet. Nu är jag nöjd och reser mig upp stänger av tv o tänkte duscha innan du kommer hem när du kommer fram från ditt gömställe och tar mig i din famn. Jag blev överraskad o ler säger e du hemma redan, Du tittar på mig o säger det såg skönt ut ska vi ta en dusch nu?

SamboParet F37
2019-02-18 15:48
0
2/5 (3 röster)

Fler noveller inom: Vanlig sex