Skogsgubben

Det var en härlig vårdag första gången jag stötte på gubben. 
Även om första mötet inte var något speciellt, minns jag det kristallklart och lär nog aldrig glömma det heller. 
Vårvärmen hade överraskat och gett oss otroligt fint väder här nere i söder. Jag firade vårvädret tillsammans med hunden genom långpromenader och skog, nu när skolan ändå hade stängt ner och övergått till nätbaserad undervisning hade jag extra tid över att lägga på hunden.
Vi la den tiden på att ofta ut i skogen där vi promenerade och sprang, ibland körde vi lite spårning samtidigt.

Skogsområdet som vi brukade ut och springa i är ett motionsspår mitt i skogen, och det var där jag mötte gubben för första gången för bara runt 2-3 veckor sedan.

Jag får erkänna att jag suckade lite irriterat första gången jag såg den gamle mannen. 
Han var nämligen en gammal gubbe på säkert 75-80 år, han gick på det smala motionsspåret med 2 gångstavar eller kryckor i varje hand, och han gick ju bara sååå sakta att det var irriterande. 
Jag och hunden kom springandes i full fart, som vanligt var vi fulla av liv och hoppade på stenar och klättrade på fallna träd som låg längs vägen djupare inåt skogen. Men på vissa ställen smalnade vägen av och även om jag säkerligen hade kunnat gå lite åt sidan och kommit förbi mannen, stannade vi ändå. 
Jag ropade på hunden att stanna för att gubben förhoppningsvis då skulle höra oss och vända sig om, ställt sig åt sidan så att vi kunde springa förbi. 
Men han vände sig inte alls om, han verkade inte ens höra oss.

- Fan också, han kanske är döv! Muttrade jag för mig själv.

Jag ville inte springa förbi karln och kanske råka skrämmas, vägen hade på vissa ställen grova och stora rötter som man enkelt kunde snubbla på om man inte såg sig för. Jag ville inte riskera att mannen trillade omkull, som redan såg ut att kämpa sig fram på sina gångstavar och hade full koll på vart han satte fötterna, vem vet om han var hundrädd dessutom och hade trillat i diket om vi gick förbi plötsligt? 
Istället väntade jag ut honom en stund, tog upp mobilen och fotade hunden. Jag visste att vägen lite längre fram skulle bli bredare igen och då kunde vi passera enklare.

Ett par minuter gick, och jag kunde inte längre se mannen. Jag kopplade hunden och så började vi gå, och längre fram på stigen kunde jag skymta gubben igen. 
I detta motionsspåret finns det små sittbänkar i trä här och var, och jag såg att han var på väg att sätta sig på bänken som han nyss hade ställt sig vid. 
Han drog av sin svarta mössa och satte sig ner, knäppte upp sin tjocka jacka en liten bit. Han satt vänd mot mitt håll, och jag såg att han snart började le ju närmre honom vi kom. 

- Hej hej! Hälsade jag trevligt på gubben när vi närmade oss. 
- Du är inte hundrädd va? 

Gubben hälsade och log, och sa något som jag inte hörde, samtidigt pekade han på hunden, som vägrade hälsa utan istället misstänksamt gick tätt intill mig och ville förbi gubben snabbt. 
Jag stannade till och frågade vad farbrorn hade sagt? 

- Det var en himla fin hund du har. Sa gubben och sträckte fram handen mjukt åt min hund som stod ett par meter ifrån gubben. 
- Ååh tack! Hon är lite reserverad mot främlingar, men hon är jättesnäll!

Jag försökte bjuda in min hund till att hälsa på gubben, men hon totalvägrade och stirrade med skeptisk blick.

- Nähe, hon ville inte hälsa idag. 
- Nej jag ska inte tvinga dig heller vännen. Svarade gubben och log. 

Jag fnittrade och önskade farbrorn en trevlig dag, sen fortsatte vi våran promenad.

Jag som länge har haft fantasier om gubbar kunde inte hjälpa att jag direkt började fantisera om den gamle mannen jag nyss hade träffat. Hela vägen hem gick jag i mina egna tankar och fantiserade om hur hans kuk hade smakat och hur den hade känts i mig. Jag hade aldrig tidigare varit med någon gubbe annat än i mina fantasier.

Dagen efter gick jag ut i skogen vid exakt samma tid, det var ett lika fint vårväder och snart kom jag och hunden fnittrande och farandes genom skogen, hoppandes och skuttandes till höger och vänster. 
På nästan exakt samma ställe mötte vi på gubben! 
Jag hade hunden okopplad vid tillfället då vi spårade, jag brukar ha stor koll men råkade missa när gubben plötsligt kom runt hörnet. Jag hann reagera senare än hunden gjorde, som fick syn på farbrorn, hon började skälla och sprang emot karln. 

- Leia, stanna! Ropade jag efter hunden och for efter fort som fan.

Leia stannade ett par meter framför mannen och skällde mot honom, och trots storleken på min hund blev han inte rädd, han stod bara och log. 

- Herregud ursäkta, vi håller på att spåra och jag hann inte koppla henne innan jag såg att du kom gåendes, förlåt, hon är fortfarande ung och lite för vaktig. Förklarade jag ursäktande och kopplade Leia som tystnade när jag kom fram.

- Det är ingen fara flickor. Skrattade gubben och sträckte åter igen fram handen mjukt mot Leia. 

Jag försökte bjuda in Leia till att hälsa på gubben, hon var fortfarande tveksam men blev nyfiken när jag ställde mig närmre gubben och gav honom ett par godisbitar i hans hand. 

- Testa säga till henne att sitta och ge henne en godisbit sen. 
- Sitt. Sa gubben mjukt och log. 
- Nämen duktig flicka! Utbrast karln glatt när Leia satte sig och snällt tog godisbiten ur hans hand. Efter ett par minuter hade de till och med hälsat på varandra. 

Vi hade följe med gubben fram till hans hus. 
Under promenaden till hans dörr hade jag fått veta att gubbens namn var Erik, han var 78 år, och han bodde själv i huset sedan 10 år tillbaka då hans hustru hade gått bort. Han hade vuxna barn och han gnällde över sin dotter som tjatade på att Erik borde flytta in på ett äldreboende. Men det tyckte minsann inte Erik, för han var, enligt sina egna ord, "inte så jäkla yr i skallen än" och han fnös och tyckte att det var dumheter att dottern ens föreslog att han skulle flytta från huset som han och hustrun hade bott i sedan de var runt 18-19 år gamla. 

De kommande veckorna stötte vi alltid på Erik varje gång det var fint väder och alltid runt lunchtid. Leia hade blivit kompis med Erik och hälsade glatt när de träffades, Erik kastade lite boll med henne och sedan promenerade vi tillsammans. Gubben var så enkel att prata med och samtalsämnena flödade varje gång vi träffades. 
De dagar det var dåligt väder träffade vi aldrig på Erik, vägen blev så lerig att det var lika bra att han undvek skogsrundan. 

Jag hade redan från dag ett börjat fantisera om Erik, men det sa jag förstås inte till honom, jag gjorde inga närmanden eller försök till att flirta. 
Men om han bara visste hur många ggr jag hade fantiserat om honom, jag var så nyfiken på en gammal mans kuk. Hur såg den ut? Hade han stor och härligt hängande pung? Kunde han ens få upp den i den åldern?! 
Jag fantiserade om hur han la mig över sitt knä mitt i skogen när han satt på en av bänkarna och smiskade mig med björkris som jag själv hade fått samla ihop efter att han stod och pekade och dirigerade med hjälp av sina gångstavar och händer över vilka kvistar jag skulle ta. Fantiserade om hans himlande ögon när jag duktigt tog hela kuken djupt ner i min trånga hals. Fantiserade hur jag red av honom mitt i skogen och busigt gick hem igen fylld av gubbsats i mig. 

Ett par dagar gick och jag hade inte träffat Erik pga det regniga vädret. Men så fort vårvädret kom tillbaka hoppades jag på att få träffa mannen igen. Jag ska nämligen flytta till en annan ort om ett par månader, och en stor del av mig hoppades på att han skulle göra något närmande, eller om jag skulle våga ta steget en dag innan det var för sent.

Jag gick som vanligt skogsrundan runt lunchtid med hunden dagarna efter vårvädret var tillbaka, och precis som jag hade hoppats på, mötte vi Erik! 
Han hälsade glatt och i vanlig ordning började vi prata och ha följe. Kommande dagar fortsatte likadant, han hade nu börjat vänta på oss om jag var "sen". 

Men för bara ett par dagar sedan i början av mitt påsklov, i måndags närmare bestämt, tog jag en tidigare promenad med hunden innan jag gick hem och släppte av henne. Därefter drog jag ut i skogen ensam, jag var nervös och därför på plats lite tidigare än Erik. 
Jag stod och väntade, och efter ca 5 minuter kunde jag skymta Erik genom massa granar och träd. Han kom sakta gåendes åt mitt håll, mitt hjärta slog lite hårdare och det pirrade i hela kroppen. 

- Men hej! Vart har du Leia idag då? Frågade Erik. 
- Hon fick en tidigare promenad idag, men om du står ut med mitt sällskap kan vi ha följe ändå? Svarade jag och fnittrade. 
- Ja men självklart! Svarade Erik och skrattade. 

Vi gick som vanligt och pratade, jag försökte hänga med i konversationerna så gott jag kunde även om mina tankar var så långt ifrån våra egentliga samtalsämnen.

Vi kom fram till bänken som Erik satt vid första gången vi träffades. Han brukade alltid sätta sig och ta en paus på denna bänken innan han fortsatte till sitt hus, vi brukade alltid säga hejdå vid bänken då jag alltid fortsatte gå en längre runda in i skogen. 
Men jag stannade kvar idag. För ett par dagar sedan hade Erik börjat krama mig innan vi gick på varsitt håll. 
Denna gången när han kramade om mig stannade jag kvar i hans famn som jag mjukt men bestämt klamrade mig fast i. 
Han stod med sina armar runt mig och skrattade till när han kommenterade att jag var kramglad idag. 
Jag började fnittra, och tittade uppåt då jag mötte hans blick. Kände mig generad, och det blev lite pinsamt tyst mellan oss, jag svarade då med att ställa mig på tå och ge honom en lång puss på munnen. 

Erik bara tittade förvånat på mig innan han satte sig ner. 
Han sa inget, utan tog bara tag i min hand och drog mig åt sig. Han kramade om min midja i tystnad. 
Jag som vanligtvis har svårt för att vara tyst, stod helt stum först. Skulle jag säga något eller krama tillbaka eller ner på knä eller vafan skulle jag göra?! 

Jag satte mig på knä, mellan hans ben rakt framför honom. Gubben tittade bara på mig tyst, log blygt. Jag ställde mig på knäna, la mina händer om hans smala midja och kramade honom. Jag kände hur han la sina armar runt mig och kramade tillbaka, kort därefter möttes våra blickar igen. Jag närmade mitt ansikte mot hans för att visa att jag ville känna hans läppar mot mina, han mötte genast upp mig och våra läppar förenades i en lång puss innan vi smått började kyssas. 
Jag satte mig ner på knä igen, tittade på honom förföriskt och log lurigt när jag satte mina händer på hans lår. 
Pratglade Erik sa inget, han var helt tyst. Jag ställde mig på knä igen och lutade mig tätt intill gubbens öra och sa att jag vill suga hans kuk. 

Erik förblev helt stum. 

- Herregud förlåt, var jag dum nu? Frågade jag fnittrigt. 

Erik skakade på huvudet och svarade istället för ord med att dra mig tätt intill sig, vi kysstes igen och jag knäppte upp hans jacka, kunde inte låta bli att få känna lite på honom. Jag smekte mina nyfikna händer över hans tröja innan jag ställde mig på knä igen, knäppte upp min jacka och drog ner min topp som blottade mina nakna små toppiga bröst. 
Jag tog Eriks händer och satte på brösten, och jag bara njöt av hur han så mysigt smekte och klämde på mig, han rullade mina bröstvårtor i sina händer, drog smått i dem innan han lutade sig framåt och kysste brösten. Jag fnittrade när hans tunga spelade över mina bröstvårtor, och började småstöna när han tog för sig mer och sög på brösten riktigt ordentligt. 

Vi möttes i mysiga kyssar, jag var så kåt att jag ville slita av gubben kläderna.
Jag smekte mina händer över gubbens lår, han tittade på mig med lätt öppen mun och en underbart kåt blick. 

- Får jag suga? Frågade jag snällt med en kåt röst. 

Erik reste sig upp, vi hade ögonkontakt samtidigt som han knäppte upp sina byxor. Jag småfnittrade och han log stort. 

- Är du säker? Frågade han mig med tummarna innanför byxkanten, redo att dra ner och blotta sig för mig. 

Jag nickade och smekte mina händer längs hans ben, upp mot hans händer och tillsammans drog vi ner byxorna. 

Jag möttes som förväntat av en rätt slak kuk. 
Han hade precis som i mina fantasier en fantastiskt stor och hängig pung. Han var nästan helt hårlös, bara små ljusa fjun här och var fann jag på pungen som jag med glädje studerade. 
Jag höll i hans händer tills han hade satt sig ner. 

Jag visste att när som helst kunde andra motionärer komma förbi och upptäcka oss. 
Men jag brydde mig inte det minsta, jag var så kåt att det kändes som om hela min kropp brann! 

Med nyfikna händer började jag smeka Erik, jag smekte över hans slaka kuk, smårunkade den med fingertopparna. Jag smekte och kände fascinerat på hans stora pung, masserade mjukt och vägde pungen i min hand. 
Jag hade velat utforska hans kropp riktigt rejält och noggrant, men med tanke på att folk kunde komma förbi när som helst, och jag ville verkligen få smaka på hans kuk, slösade jag mindre tid på smek och istället började jag kyssa över hans pung. Jag slickade och sög, mötte hans blick för att se hans reaktioner. Jag blev om möjligt ännu kåtare när han stönade till och tittade på mig med en brinnande kåt blick. 

Mina läppar vandrade vidare till kuken, som hade hårdnat lite smått men den var fortfarande ändå rätt slak. 
Jag tog hela kuken i munnen, sög på den. Erik stönade av njutning och satte sin hand mjukt på mitt huvud. 
Jag kände hur hans kuk sakta vaknade till liv allt mer i min mun, känslan av hur hans gubbkuk svällde upp var underbar! Jag kunde känna hur den växte cm efter cm, hur den fyllde upp min hals mer och mer varje gång jag tog den djupt. 

När kuken kändes härligt hård och skön, drog jag ut kuken och satte ett grepp med ena handen runt roten. 
Eriks gubbkuk var helt perfekt, medelstor och normalt grov, kuken böjdes lite uppåt i formen och han smakade underbart! 
Innan jag skulle fortsätta suga tittade jag beundrande på hans stånd, slickade på baksidan av ollonet samtidigt som vi fick ögonkontakt. Rundade ollonet med tungan i cirklande rörelser. 
Erik strök sin hand mjukt över min kind och log stort innan han med en skön suck lutade sig tillbaka, satte sin hand bakom mitt huvud och förde mina läppar mot gubbkuken igen.

Direkt när mina läppar nuddade kuken svalde jag hela djupt ner i min hals, det gick en skön pirrande ilning genom min kropp när Erik stönade till högt. 
Jag satte mina händer på Eriks lår, drog sakta ur kuken tills mina läppar nuddade toppen av ollonet, och så lät jag honom tränga in med hela kuken djupt ner i min hals om och om igen ett par ggr i djupa saaaakta drag. 
Jag fortsatte med att suga lite snabbare, växlade med att suga hårdare och mjukare. Takten varierade från väldigt sakta med ögonkontakt då och då, till snabbare tag då jag sög likt karln förhoppningsvis aldrig blivit avsugen tidigare. 

Eriks händer började söka efter mina bröst igen, jag hade skippat bh och det var enkelt för honom att nå dem. 

Jag drog ut gubbkuken ur min mun och drog upp min topp och blottade mina små bröst, Erik log förtjust och kände ordentligt. 
Jag greppade tag i hans kuk, ställde mig tätt intill honom på knäna och fnittrade när jag smiskade kuken över brösten, smekte ollonet mot bröstvårtorna. Gubben log och stönade, och jag fortsatte med att smiska kuken över mina läppar, sträckte ut tungan och lät gubbståndet smiska över tungan också innan jag hungrigt började suga honom igen. 

Jag märkte att Erik var nära orgasm, han började stöna mer och mer, och snart sa han till mig att han är så nära. 
Jag fortsatte suga en kort stund till men gick över till att runka honom sista sekunderna innan han kom. Jag ville se gubbkuken spruta, och jag satt och fnittrade och tittade fascinerat när han sprutade ut vita varma strålar.

Gubben andades häftigt och både log och skrattade.
Han mötte min blick när han kort hade hämtat sig, jag tog kuken i munnen igen och sög försiktigt och mjukt på ollonet. Erik log, smekte mina fortfarande blottade bröst och ville att jag skulle sätta mig i farbrors knä. 

Jag hjälpte honom på med byxorna först, stängde hans jacka, satte mig i knät och kramade om gubben som fortfarande pustade ut efter orgasmen. Han log från öra till öra, och ganska snart kände jag hans gubbhand på mina bröst igen. Han smekte och pillade på bröstvårtorna, kysste mina läppar, och snart började hans andra hand vandra nedåt mellan mina ben. 
Jag var så kåt på gubben att jag genast särade på dom frivilligt. 

- Snälla Erik. 
- Snälla vadå? 
- Jag vill känna din hand på min fitta. Bad jag honom så kåt att jag förmodligen stönade fram orden. 

Erik fortsatte glida under mina rosa träningsleggings, förbi mina små stringtrosor samtidigt som han mumlade kåta ord i mitt öra. Vi hade ögonkontakt när hans hand nuddade min kåta fitta, och vi båda stönade till. 
Han viskade att min renrakade fitta var så mjuk och skön, han kommenterade att jag var våt och jag svarade att jag blev så kåt av att suga på hans underbara gubbkuk. 
Erik hann precis tränga in ett finger i mig och fingra ett kort tag innan jag kunde höra att människor närmade sig oss. 

- Åh gud det kommer folk! Fnittrade jag och drog ner toppen och fick tyvärr dra bort Eriks sköna hand. 
Jag kunde se hur han slickade och sög på fingret som nyss hade varit inne i mig, och jag log generat när han viskade att han ville ha mer. 

Underbara snuskgubbe, tänkte jag för mig själv och fnittrade åt hans mysiga blickar innan jag hjälpte Erik upp och hade följe med honom hem. 
Han bjöd faktiskt in mig, och även om jag ville säga ja tackade jag nej men sa flirtigt att vi har hela våren på oss träffas flera ggr. 
Gubben log och svarade att han hoppas att vi ses på samma ställe i morrn. 

- Det gör vi säkert. Svarade jag fnittrigt och snodde en lång mysig kram där Erik fortsatte smeka och klämma på mig innan jag var tvungen att kila hem.

Barbie F29
2020-04-08 17:56
51
4,8/5 (39 röster)

Fler noveller inom: Ageplay