Thailand del 1

Det var en sen kväll efter ett fullmoon party vi träffades i baren på vårat hostel. Mina polare låg av däckade i hyttan och jag full i gasen efter gårdagen eller rättare sagt hade inte kommit ner efter festligheterna natten innan och hade ett obotligt sug som bara behövde tillfredställas. 

Jag tar på mig mina klassiska thai byxor som alla turister köper, mina underbart sexiga foppa tofflor och mitt linne. Vänder min keps och glider ner till hostel baren. Beställer en mangoshake spetsad med lite godis som jag och bartendern kokat ihop under dagen vid poolhänget. Den får en i lagom stämmning igen,lite små varm. Sätter mig vid ett tomt bord och börjar scouta min omgivning. Det är inte speciellt många ute den kvällen dom flesta var utslitna från tidigare natt. Men det sitter ett par söta tyska tjejer vid poolen och ett lite större gäng med tyska killar och kanadensiska tjejer vid ett bord.  

Sitter och njuter av min shake och diggar med till musiken, den obotliga känslan som tidigare drivit mig försvinner sakta men säkert ju mer jag suger i mig. Vänder tillbaka kepsen och sätter mig bekvämt, kommer in ett gott flow och bara diggar med i musiken som bara för med en på ett underbart äventyr varje gång. Men efter ett par låtar och halva shaken kommer en låt som jag så väll känner igen.  "Du har en möjlighet, en chans, att ta allt du nånsin önskat,  En möjlighet. Ska du ta den eller låta den möjligheten försvinna?

Hans händer är svettiga, knänen svaga, armarna tunga......" 

Ja ni som kan engelska vet hur den går. I alla fall sitter där och dansar för mig själv till Ems text. Så kommer han till texten "Snap back to reality, oh there goes gravity. Oh theres goes the Rabbit, he choked". Det slår det mig att jag är ju på jakt och känslan som hade tynat iväg med shaken kommer tillbaka med storm steg. Halsar resten av shaken och tittar upp hur läget har utvecklat sig. Tyskarna har gått och lagt sig det är bara det stora gänget vid bordet som är kvar. Går till bartendern och får en flaska vatten.  Går bort till gänget och frågar om jag får hänga med dom innan jag ska knyta mig för kvällen. 

Vi sitter och konverserar om kvällen innan och vad alla har upplevt. Det märks att dom har rest tillsammans ett tag det här gänget. Det är 3 tyska killar och 2 kanadensare. Dom driver ofta iväg på sina tidigare utflykter och bryr sig inte riktigt om att jag är där. Men försöker hålla hoppet öppet. Har inte riktigt pratat något med tjejerna för tyskarna bara babblar på om sin skit. Men så får jag en öppning när dom tänder en cigg så jag "corny" som jag är frågar den ena kanadensarn "How you doin?" Hon fnissar lite och vi börjar snacka lite. Men avbryts snabbt av tysken igen.  Dom börjar diskutera utsläpp och allt möjligt konstigt om miljön i Berlin. Hon jag hade flörtat med säger att hon är sliten och drar sig tillbaka. Den andra tjejen har jag försökt tala med men ingen respons alls. 

Så jag sitter där kåt och lite små lullig och lyssnar på när ett par grabbar pratar om hur utsläppen av diesel och bensin gör att man snabbare blir dement och hur hans farmor tappat allt förstånd. Nallar en cigg av dom assen och tänker att jag ska dra mig tillbaka till min hydda och chilla, lyssna lite på musik. Men så ser jag i min ögonvrå "Shae" runt hörnet hon smyger upp till baren och beställer en öl och sätter sig igen...... Fortsättning följer


l1mpz92 M26
2018-09-19 08:53
0
1/5 (2 röster)

Fler noveller inom: Vanlig sex