Våran första oktober träff.

Klockan slår 19.30,  jag sitter ivrigt i min bil och väntar. 
Jag vet att snart kommer Mr i sin bil till parkeringsplatsen vid havet vid bestämt sen innan.

Detta är våran första riktiga träff om man bortser ifrån kemiträffen som var tidigare i veckan. 


Jag ser lamporna som kommer runt hörnet, kollar mig snabbt i spegeln och rättar till kläderna så allt sitter bra. Han parkerar bakom mig och jag sneglar lite bakåt i spegeln för att kolla in honom.


Ut ur bilden kliver han, den där killen man vet kommer göra en knäsvag efter träffarna. 

Jag öppnar min dörr och går ut, våra blickar möts. Egentligen hade vi inte behövt säga något här men Mr frågade hur jag mådde, jag svarade att allt var okej. 

Hans blick följde min kropp, han går fram 2 steg och ger mig en kyss. Mr sägen även " jag har saknat dig min slyna. Ända sen jag träffade dig för 2 dagar sen" 

Jag skrattar till inombords och känner mig ganska nöjd faktiskt. 


En hand kommer upp runt min hals och jag får ännu en kyss. Han tar tag runt min midja och vänder mig om så han får se och känna precis hur han vill.  Min klänning dras upp, jag har mina stay-ups med hållare på. Precis som jag vet att Mr gillar. 

*smack* en hård smäll på min ena skinka kommer till följa av några till. 

Jag bara njuter, av att äntligen få en röd rumpa igen. 

Vindarna som kommer ifrån havet blåser på ganska bra, det små regnar även lite, men vad gör det? 


Parkeringen är helt tom, enbart jag och Mr där. Jag står upptryckt emot min bil, en hand runt halsen samtidigt som han smäller till min rumpa flertal gånger. Den kalla vinden kyler ner mellan slagen och jag känner att jag börjar bli våtare och våtare. 


Ni vet den känslan, när man blir behandlad precis som man vill ha det. När man njuter som mest?! Den känslan hade jag ikväll trotts att detta enbart var en träffa för att se och känna lite. 


Mr frågar om jag har kvar min filt i bilen sen kemiträffen vi hade, ja svara jag.

- Ta fram den och lägg ut på marken. 

Jag har bestämt mig för att vara en duktig flicka och lyda ikväll. Letar fram filten och lägger ut den på makten bakom bilen. 

- på knä säger han med sin mörka röst. 

Jag sätter mig direkt på knä och börjar knäppa upp hans byxor. Jag är så nervös.. Jag tror ni fattar vad som hände här sen.


Det går några minuter, han drar upp mig på benen igen och trycker upp mig mot bilen. Får några till smällar på rumpan, nu kommer regnet. Vi förflyttar oss till en liten övergiven kiosk som har tak iallafall. 

Än en gång blir jag upptryckt emot väggen, han tar tag vid min höft och drar min kropp bakåt så jag kommer i ett läge där jag kan svanka bra. Han börjar smeka mig varvat med slag på rumpan. 


Han vänder mig om igen och tycker ner mig på knä, jag vet vad som ska göras då jag märkt att han gillar mina läppar.. jag tror han gillade dom mycket mer än vad han förväntade sig. 


Under hela kvällen vill jag känna honom i mig, men han sa nej. Varför vet jag inte riktigt men det var inte tanken med träffen ikväll. Var ju enbart för att se och känna lite, vilket jag visste ifrån början men jag ville så gärna! Bara lite hade ju inte skadat.. lite snabbt! 


Han säger åt oss att vi ska gå bort till bilarna igen och att jag ska lägga mig på rygg i baksätet på min bil. Påvägen bort till bilen känner jag hur hela min kropp skakar, känns som att benen inte ska bära mig, att han lyckas med det är helt sjukt! 

Framme vid bilden lägger jag mig på rygg, Jag får en hand kring min hals och några fingrar i mig, behöver jag nämna mer? 


Efter ett tag är det Mr:s tur att får njuta, klart jag inte lämnar honom helt kåt och frustrerad. 

Jag sätter mig än en gång på knä för att denna gången verkligen få höra min Mr njuta, få höra vad han tycker om mina läppar, min tunga! Och han gillar det! 

Känslan av att få höra sin master stöna och få en beodring på hur det ska gå till.. väldigt behaglig känsla! 

Mr kommer i min mun och jag låter det rinna ut ner på hakan och mellan brösten på mig.


Jag rester mig upp igen, kollar Mr i ögonen får några lätta pussar och han säger åt mig att köra försiktigt hem. Gulligt att han bryr sig men tror ni jag lyssnade på det? Jag hade fått ett uppdrag att utföra när jag kom hem.. tro mig. JAG VILLE HEM SNBBT! 


Efter denna kvällen längtar jag bara till nästa, denna killen kommer göra mig helt galen.


- Miss E 


Snurriz F22
2017-10-04 23:00
10
4,8/5 (9 röster)

Fler noveller inom: Hårdhänt