Vem var det?

Du kommer hem efter jobbet en fredag, trött och sliten efter en tuff arbetsvecka.Jag skickar dig direkt in i duschen och föser sen ner dig i en skön fåtölj somstår i sovrummet. Jag kryper upp i din nakna famn och vi kysser och smeker varandra en stund innan jag plockar fram leksakerna och ger dig ett busigt ögonkast. Du är genast med på noterna och låter mig villigt binda fast dina händer i armstöden och jag belönar dig med att suga dig hård.

 

Jag frågar om du är redo med en blinkning innan jag sätter på dig ögonbindeln och nyper dig lätt i bröstvårtorna som genast styvnar. Jag kysser dig lätt innan jag fortsätter bearbeta din kuk med munnen och du känner min heta andedräkt mot din hud. Vänta lite säger jag och lämnar dig en stund, du suckar men inte besviket för du längtar och är nyfiken på vad jag ska hitta på.

 

Du hör hur jag går ut ur rummet och strax kommer tassande steg tillbaka, fnitter som försöker kvävas och kläder som faller till golvet. Du hör sängen knarra och kroppar som rör varandra. Undrar du vad jag gör? Med vem jag gör det med? Du får vänta och bara lyssna till ljudet av kroppar som njuter av varandra.

 

Efter en stund känner du en mjuk hand stryka dig över bröstet, nafs i bröstvårtorna bakifrån. Personen hänger över din axel och långt hår kittlar din mage. Strax efter kommer fler händer och rör dig. Smeker dig över låren upp mot din stenhårda kuk, cirklar runt med en våt tunga. Någon tar din kuk i munnen hela vägen nertill roten. Suger och bearbetar dig med mjuka långa tag innan tempot ökar. Två personer bearbetar dig kropp, gör allt för att du ska få njuta och det dröjer inte länge innan du sprutar hårt och den varma våta munnen sväljer allt du har att ge. Du sitter och darrar när du blir ensam igen och strax kommer jag tillbaka och sätter mig i ditt knä, tar av dig ögonbindeln, ser dig djupt i ögonen och kysser dig djupt.

 

Jag frågar om du gillade det och du nickar.

-Vem var det?, frågar du.

-Det min älskling får du kanske veta en dag, svarar jag med ett hemlighetsfulltleende.

SusieStorm F37
2018-01-09 19:26
15
5/5 (22 röster)

Fler noveller inom: Övrigt