Framgång
Mörkt tema
Sverige
Välj land
Välj språk
Mörkt tema
Välj land
Välj språk
Videotävling våren 2024🎥⏳🌸
Generösa priser för vinnarna 🏆🤑 Vem som helst kan delta! Mer

Återseendet del 1

Vanlig Sex

Min första novell, kommentera gärna så jag får veta vad ni tycker🤗  

Det hade gått alldeles för länge sedan vi sist hade möjlighet att ses. Vi hade som vanligt teasat varandra sedan sist med utmanande bilder, fantasier om vad vi vill göra med varandra och ett och annat onaniklipp. Det bygger upp en så otroligt härlig längtan inom oss båda och jag känner att blir styv bara av tanken att vi snart ska ses när jag styr bilen mot hennes lägenhet. Det plingar i telefonen och jag ser att hon skickat något, så jag stannar och öppnar meddelandet: några önskemål om vad jag ska ha på mig när jag öppnar? Jag älskar att hon vill göra mig nöjd så jag svarar: De lila underkläderna och gärna lite bling😇.  (bling är vad vi kallar den blanka buttpluggen hon fått av mig i alla hjärtans dagpresent)

Jag åker vidare och smeker lite lätt över bulan i mina byxor och tänker att hon är fantastisk.

Väl framme parkerar jag,  går fram till hennes dörr och ler lätt för mig själv när jag funderar över hur mkt hennes grannar hört sett och tänkt när jag varit här tidigare.

Jag knackar lätt på dörren och kliver in.

Hon kommer lätt trippandes iförd en mysig tunn koftklännig och kramar mig som vanligt innan jag hunnit få av mig varken jacka eller skor.. jag smeker hennes axlar och ner över armarna innan jag greppar tag om hennes rumpa samtidigt som hon kysser mig och säger: äntligen, vad jag har längtat!
Jag smeker av henne koftan och hon vänder upp rumpan emot mig och säger att tyvärr hann jag inte sätta i  blingen så det får du hjälp mig med och ler pillemariskt mot mig. Jag tar av mig jacka och skor och vi möts återigen i en härligt het kyss med mkt tunga och jag smeker hennes kropp medans hon börjar knäppa upp min skjorta och smeker mig inunder t-shirten...

Vi hånglar så en liten stund och hon drar min t-shirt över huvudet men stannar till så mina armar blir låsta medans hon slickar på mina bröstvårtor och biter lätt i dem innan hon släpper taget så jag kan släppa tröjan på golvet.

Hon ser mig djupt i ögonen och börjar öppna gylfen, lirkar in en hand och smeker min hårda lite försiktigt.

Jag smeker undan hennes hår och smeker mjukt hennes nacke och upp i hårfästet, drar henne till mig och kysser henne djupt  samtidigt som hon lirkar av mig byxorna.

Hon tar mina händer och för dem till sina bröst jag masserar dem först lite försiktigt men vet att hon gillar när jag masserar dem hårt så jag klämmer lite extra innan jag lirkar upp spännet bak och låter bhn falla till  golvet..  Jag kysser hennes nacke och fram mot brösten, tar tag i ena och slickar lite på vårtan, biter lätt i den innan jag lyfter upp ett av hennes ben och smeker det mjukt från knävecket upp mot rumpan och klämmer den lite extra så skinkorna dras isär och  trycker hennes sköte mot mitt lår. Hon stönar,  kysser min bröstkorg och slickar sig upp över halsen.

Jag sätter ner hennes ben och ställer mig på knä framför henne, slickar insidan av hennes lår upp till troskanten, sen lika på andra sidan men låter då tungan vandra lätt över det tunna trostyget  innan jag sedan ”biter lätt med läpparna” hon gnyr och vrider sig lite och jag drar sakta av trosorna som även de får falla till golvet..

hon lyfter ena benet och sätter foten på en stol och jag slickar återigen insidan va hennes lår upp mot ljumsken där jag slutar retsamt nära hennes blygdläppar. Gör sedan lika på andra benet men fortsätter då upp längs hennes blygdläppar och slickar masserande runt medans hon vrider sitt underliv för att jag ska slicka henne på riktigt. Tålamod är inte hennes starka sida så jag retas en stund så innan jag låter tungan sära hennes blygdläppar längst ner för att sedan sakta låta den glida upp till hennes klitoris, älskar smaken av hennes härliga safter och suger mjukt in klitoris i min mun. Jag stimulerar den en stund innan jag låter min tunga vandra upp över hennes mage och leker lite med den i hennes navel innan jag går vidare upp mot hennes bröst.

Skicka