Framgång
Julvideotävling 2023 🎥😍🎄
Generösa priser för vinnarna 🏆🤑 Vem som helst kan delta! Mer

Att bli lämnad…

Kinky/Udda Onani Lesbiskt

...kvar i sängen när man är som kåtast.

När man bjuder hem på middag och har kanske en liten baktanke eller fantasi om en fortsättning på senast.

Nu var det egentligen fel tajming men ändå en bra tajming och trevligt med sällskap såklart.

På en fest förra helgen kunde jag inte hålla mig när hon och jag stog i köket. Våra karlar satt ute med insyn till köket och såg när våra tungor möttes. Jag blev alldeles pirrig. Fick höra att han lovat att låna ut mig till henne. Fick även höra att dom kunde sitta fint på en stol och bara titta på. Den tanken fanns ju kvar i mitt huvud igår. Sist min han lämnade mig ensam med en tjej och killarna gick ut och rökte så möttes dom av henne liggande på köksbordet och jag mellan hennes ben. Synen av att se dom på sidan om stå och runka utan att säga eller göra nått var oslagbar.  Finns att läsa om i tidigare inlägg.

Imorse var jag som sagt väldigt sugen på typ allt, men låg där helt ensam då han åkt iväg på oplanerat jobb. Min satisfyer och fingrar fick göra jobbet. Skickade en bild till henne och skrev att det skulle vara mysigt om hon låg naken bredvid.

Precis som när jag var yngre och onanerade ofta tillsammans med en tjejkompis. Det var skönt redan då men nu när man är äldre, mer erfaren, har leksaker, kan kolla snusk på telefonen samtidigt så skulle det vara ännu mysigare.

Fantasierna om den där stolen. Skulle karlarna sitta på en stol och titta på oss eller skulle jag placera henne där med ögonbindel? Eller skulle hon få följa med mig upp till sovrummet, jag tar på henne en ögonbindel och hon står där ovetandes om vad som väntar. Alltså bara tanken gör mig kåt!

Jag skulle gått ett varv runt henne och smekt min hand över hennes kropp. Sen skulle jag klätt av henne, plagg för plagg tills hon står där naken framför mig. Sen be henne lägga sig på mage i sängen med särade armar och ben. Jag skulle satt fast hennes hand och fotleder i selen vi har gömd under madrassen. Skulle dra min hand sakta över hennes rumpa och låta mitt pekfinger tryckas ner mellan hennes skinkor. Jag skulle ta fram piskan med fransar och dra den fram och tillbaka över hela hennes kropp. Det är skönt, kittlas och gör så att man ryser på en och samma gång.

Jag spänner lös henne och säger åt henne att vända på sig och sen spänner jag fast henne igen. Fortfarande får hon inte se något. Jag drar piskan över framsidan på hennes kropp, över hals, bröst och ner mot magen. Hon ryser till och hennes bröstvårtor blir hårda. För oemotståndliga för att inte röra. Smeker hennes bröst med mina händer, slickar över bröstvårtorna och trycker ihop brösten och slickar där imellan. Hon försöker röra på sina ben och hennes stön avslöjar att hon gillar det. 

 

Fortsätter dra piskan ner över magen ut mot ena låret och ner över benet mot foten och upp. Gör samma sak på andra sidan. Sen väntar jag en stund så hon ska hinna tänka och fundera på vad jag just har gjort och tänker göra. 
Drar piskan från hennes hals, ner över brösten och magen och över hennes fitta och på insidan låren. Känslan går inte att beskriva. Jag särar mer på hennes ben och drar piskan sakta fram och tillbaka över hennes fitta innan jag piskar henne med ett lite bestämdare tag. Hela hennes kropp tycker till eftersom det kom så oväntat. 
Jag fortsätter dra den sakta över hennes kropp sammtidigt som jag kysser hennes hals, ner över hennes mage och insidan låren. Nu är hon avslappnad och njuter och inte alls beredd på nästa piskrapp som hon får över brösten. Hela kroppen rycker till igen men jag lugnar henne snabbt med att närma mig hennes ansikte och slicka på hennes mjuka läppar.

Kroppen vill nu ha mer av både det sköna och det oväntade och känslan av att inte veta vad som händer och vara utom kontroll är speciell.

Hon vet att jag gillade att slicka hennes fitta och ligger nog bara och väntar på att jag ska göra det igen. 

 

Ser samtidigt framför mig att hon lika gärna skulle kunna vara den som sitter på en stol med händerna bakbundna och en ögonbindel på. Att jag nyss gjort allt jag skrivit och nu står på knä framför henne och särar på hennes ben för att komma åt hennes fitta. Drar min hand försiktigt över hennes läppar fram och tillbaka, hon stönar och lutar bak sitt huvud. Jag böjer mig fram och hon känner mitt ansikte mellan sina lår.

Jag slickar lite lätt utan att sära på hennes läppar, sådär retsamt. 
För att sedan mer bestämt låta min tunga glida in mellan hennes läppar. Hon luktar sådär som man vill att en fitta ska lukta. Inte tvål eller parfym utan just fitta.

Jag ställer mig upp och tar tag i hennes ansikte med båda mina händer och kysser henne. Sen går jag ner på knä och fortsätter.

 

Jag har svårt att tro att två karlar kan sitta stilla på en stol och själva bara titta på om detta skulle utspela sig. Jag skulle nog explodera av kåthet och bara vilja hoppa in i leken och ta för mig om jag vore en man.


Vart ju inte direkt mindre kåt av att fantisera vidare om detta. 

Skicka