Framgång
Mörkt tema
Sverige
Välj land
Välj språk
Mörkt tema
Välj land
Välj språk
Videotävling Midsommar 2024⏳😍☀️
Generösa priser för vinnarna 🏆🤑 Vem som helst kan delta! Mer
Gruppsex Lesbiskt Swingers

Bjudna på grillat och squirt

Vi fick en inbjudan till grillning och bad i badtunna av ett par för oss bekanta ansikten, ett kk par. Yngre än oss båda.


Jag jobbade till 16 så skulle "bara" hem och duscha och göra mig klar. Vi tjejer ska ju alltid "bara" haha.


Jag tar alltid lång tid på mig, den där snabbduschen jag pratar om existerar inte ens i min värld. Jag har alltså ljugit om den hela mitt liv. Älskar att duscha länge och varmt. Spec nu när jag har ont i ryggen.


Hur som haver så kom vi iväg senare än tänkt men grillen var tänd och klar när vi kom fram. Hon hade en tjejkompis där på besök men som vi fick höra skulle åka hem senare. Redan då anade jag något. Varför behövde dom tala om att hon skulle hem? Jag tänkte inte mer på det för jag hade ändå fel vecka, men eftersom jag använder menskopp så kan man fortfarande bada utan problem.


Tog inte med mig några badkläder då killen har badat naken hos oss förut och hon är inte heller den som är den.


Jag sa till min sambo att vi kan ju ta med kondomer. Ifall att. Bättre att ha än inte. 


 


vi var alltså förberedda på det bästa tänkbara senario men inställda på enbart inbjudan om mat och bad.


Killarna skötte grillen och drack öl. Vi tjejer satt inne och surrade och jag drack min redbull eftersom jag skulle upp å jobba igen dagen efter så vart ja chaffis som vanligt. Maten blev klar och vi åt ganska sent, proppmätta och typ redo för att gå å lägga oss och sova. Så mätt kände man sig. Efter en stund så dukades det upp ost & kex, chips & dip och som precis som med fiskmåsar så kom det ett rejält gäng med epa ungdomar som alltså måste ha känt lukten av godsakerna och stannade tills det typ var slut på faten. Dagens ungdom kan äta som en häst. Klockan närmade sig midnatt och jag var tröttare än tröttast och såg framför mig att det snart var dax att åka hem och att badet uteblev pga ungdomsgården. 


 


Men tillslut var det bara vi 4 igen och jag var först att kasta kläderna och hoppade i badet som var på tok för varmt. Kände hur det pulserade i hela kroppen och jag kände mig som en kokt kräfta. Gatt hänga med överkroppen över kanten för att kyla ner mig. 
Vattenslangen åkte fram eftersom det var så jäkla hett, å tillslut var det 4 nakna kroppar där i. 
Vi satt mest å surrade om allt möjligt först, kom in på sex, träffar på klubben i svall som vi varit på osv.


Jag började smeka min han under vattnet och det syntes väl genom vattnet vad jag gjorde, han blev hård.


Vi pussades, dom pussades och helt plötsligt kommer hon mot mig och vi börjar kyssa varandra. Hennes mjuka varma läppar mot mina. Jag smekte hennes bröst samtidigt och tog hennes hand och förde den till hans hårda stånd. Hon smeker mig, jag smeker henne, killarna smeker oss. Let the game begin typ.


Hon var orakad och ändå mjuk, man kände hennes inre blygdläppar tydligt. Min han (min sambo) tar min hand efter att själv ha smekt hennes fitta och sätter min hand där och säger att han bara vill suga in läpparna i sin mun. 
Vi har alla våra händer på eller i henne sammtidigt som vi fortsätter kyssa varandra. 
Hon flyttar sig bort till sin kk och sätter dig gränsle över honom och han börjar pulla henne. Hela hon skakar och man hör på hennes stön och andning att hon gillar det. 


Min han flyttar sig närmare för att höra hennes stön. Jag sitter bakom och smeker hennes rumpa under vattnet. 


Det är ganska kyligt så hon glider ner i badet efter en stund och leken fortsätter med både händer och tungor. Jag lyfter upp hennes rumpa så fittan är ovanför vattnet så jag kommer åt att slicka henne. Hon guppar i vattnet och jag får i mig varannan vatten ungefär, vi börjar skratta och min han lyfter upp henne mer för att sen ta för sig av henne igen.


Killarna turas om att fingra på henne även under vattnet. Hon suger sin kk's kuk, vi suger tillsammans, varannan och kysser imellan. Dom håller på med varandra och jag suger min karl. Sen byter vi. Jag sneglar bak och ser henne med kuk i munnen, jag ser och hör hur han njuter. Jag fortsätter med mitt, kyssar, smek och sug. 
Jag ställer mig upp i badet å ställer mitt ena ben på kanten å trycker ner min fitta över hans ansikte och han börjar slicka mig. Han greppar tag i mina bröst med händerna och jag böjer mig ner och trycker dom mot hans ansikte. Han slickar och suger på dom.


Jag kollar bak igen och ser hur hon sitter över min han och gnuggar sin fitta mot hans kuk.


Vattnet börjar bli kallt och vi pratar om att gå in och fortsätta. Jag går in och tittar på mobilen och ser att klockan är 03:47! 


 


FUCK!!! jag börjar jobba kl 7!!!! Paniken som uppstår mitt i allt det roliga. Jag ropar till min Karl att han måste komma upp ur badet NU och att vi måste åka NU! 
Jag hinner duscha av mig lite snabbt, drar på mig en T-shirt, stringtrosor, jacka och mina skor. Vi kramas hej då och skyndar oss bort mot bilen.


Han tvärslocknar i bilen. Jag är mest panikslagen och stressad över tiden. Fan fan fan. Hur fan ska detta gå?!


kommer hem till ca 05 och ser att jag börjar kl 08. Kastar mig i sängen och somnar ganska snabbt. Lika snabbt ringer väckaren och det är dax att kliva upp. Kände mig riktigt bakis när jag vaknade. Drog i mig en c vitamin och åkte på jobbet. Kom hem kl 16 och gick raka spåret upp å la mig och somnade ganska snabbt. Vaknade vid 23 å så sugen på nått. Tog en kall cola och c å sen somnade jag igen å vaknade kl 6 dagen efter då det var dax för jobb igen.

Kommentarer

Skicka