Framgång
Mörkt tema
Sverige
Välj land
Välj språk
Mörkt tema
Välj land
Välj språk
Onani

En annorlunda fika (Fantasi)

Jag klev in på caféet och såg att du redan satt och väntade på mig. Du hade valt ett bord i hörnet så vi båda kunde se ut över lokalen. Du hade redan köpt ditt kaffe så jag gick fram till disken och köpte mitt. När jag sedan gick emot dig såg jag din uppskattande blick som for över mig och ditt härliga leende sa mig att du gillade det du såg. 

Jag hade dagen till ära tagit på mig en svart urringad top, en grå kort kjol och under det ett par svarta stayups och röd bh med tillhörande röda stringtrosor. Jag kom fram till bordet och du gav mig en kram innan jag satte mig ner. 

- Vad fin du är, sa du.

- Tack, svarade jag och rodnade lite. 

Vi satt lugnt och pratade om ditt och datt när jag kände hur ena hand plötsligt låg på mitt lår. Jag log och flyttade mitt ben så det rörde vid ditt. Du tog tillfället i akt och smekte din väg uppför mitt lår och min kjol följde med lite. Din hand vilade nu på mitt lår under kjolen ovanför mina stayups. Du drog lite med naglarna på insidan av mitt lår. 

Jag försökte hålla samtalet igång men hade lite svårt att fokusera. Jag kände hur dina fingrar närmade sig mina trosor. Du lät ditt pekfinger smeka upp och ner i min skåra utanpå mina trosor. Jag drog efter andan och kom av mig mitt i det så kallade samtalet vi hade. Jag tog tag i din hand och sa:

- Kommer strax tillbaka, ska bara på damernas. 

- Ok, svarade du och log lite. 

Jag gick iväg och Gjorde det jag skulle göra. Jag ställde mig framför spegeln och andades. Jag var lite nervös, jag hade aldrig varit med om att smekas på ett fullsatt kafé. Jag gick ut, tillbaka till bordet och satte mig ner. Tittade på dig och sa:

- Jag har något till dig.

- Jaså, svarade du och verkade nyfiken. 

- Ja varsågod, sa jag och höll fram min knutna hand mot dig. Du sträckte fram din hand och jag släppte det jag hade i min hand ner i din. Du tittade på mig och frågade:

- Vad är det här?

Jag lutade mig fram la en hand på ditt lår och viskade i ditt öra:

- Det är mina stringtrosor. Du stirrade storögt på mig.

- Menar du att du inte har några trosor på dig nu? Mumlade du fram. 

- Exakt, sa jag. Det kändes som de var i vägen så jag tog av dem. Du kan väl hålla ordning på dem åt mig. 

Jag lät min hand smeka ditt lår. Du stoppade genast ner mina trosor i din ficka och jag kände återigen din hand på mitt lår. Den här gången sköt du bestämt upp min kjol så pass att du kom åt min bara hud. Dina fingrar letade sig fram och stötte på ett lent venusberg. Jag särade lite mer på mina ben och dina fingrar gled lätt in i skåran och börjad massera min klitta. 

- Åhhh herregud kvinna, du gör mig galen när du är så här våt väste du fram mellan tänderna.

- Mmmmm, sa jag njutningsfullt och började kyssa dig på halsen och nafsa i din örsnibb. 

Min hand hade nu lyckats få upp dina byxor och jag smekte din kuk genom kalsongerna. Jag kände hur hård din kuk blev och hur kalsongerna blev lite fuktiga. Min tumme smög sig in innanför dina kalsongerna och smekte ut försaften på ditt ollon som trängt fram. Sen tog jag bort min hand och slickade av min tumme. Samtidigt kände jag hur du trängde in med dina fingrar i min nu rejält våta fitta. 

- Åhhhh, nu var det min tur att stöna fram tyst. Jag tackade dig tyst inombords för att du hade valt ett hörnbord och för att de hade dukar på borden i caféet så inte alla kunde se vad vi gjorde. 

- Vi kanske ska gå någon annanstans, stönade jag fram. 

- Ja, kom sa du. Drog ut dina fingrar ur min fitta, tittade mig i ögonen och slickade av mina safter från dina fingrar innan du knäppte dina byxor. 

Jag reste på mig och rättade till min kjol lite innan jag tog din hand och följde med dig ut. Vi gick i rask takt till parkeringshuset och tog hissen till vårt våningsplan. Inne i hissen tryckte du upp mig mot väggen och kysste mig hett. Din ena hand letade åter in under min kjol och fortsatte smeka min fortfarande våta fitta. Hissen stannade och vi snubblade fnittrande ut och fram mot bilen. När vi närmade oss bilen tog jag täten. 

Jag puttade dig bakåt så du var tvungen att luta dig mot bilen. Jag knäppt upp dina byxor igen och satte mig på huk framför dig. Jag drog ner dina kallingar och släppte ut din nu stenhårda kuk i friheten. Jag lät min tunga slicka från din kuks rot till ollonet på toppen. Min tunga cirkulerade på toppen och slickade i mig dropparna som trängt fram. 

Du stönade och jag kände dina fingrar som trasslade in sig i mitt hår. Jag fuktade mina läppar och sög in dig i min mun. Jag tog så djupt jag kunde och kände dina händer som höll kvar mitt huvud lite innan jag var tvungen att få ny luft. Min ena hand smekte din kuk samtidigt som jag sög och den andra handen smekte dina pungkulor. Efter en stund kände jag hur det började rycka lite i din kuk. Jag fortsatte suga samtidigt som jag tittade upp på dig. Du kom i långa strålar som slog mig långt bak i munnen. Jag försökte hinna med och svälja men kände hur en del av sperman rann ur munnen nerför hakan och landade på mina bröst i min urringning. Jag sög lite till sen reste jag på mig, torkade mig om läpparna och kysste dig. 

- In i bilen, vi är inte klara än. Jag ska knulla dig ordentligt när vi kommer hem till mig, väste du fram. 

Jag kunde bara hålla med. Vi släppte varandra, du drog upp byxorna och vi hoppade in i bilen för att snabbt åka hem. Jag kände hur min fitta blev riktigt våt när jag tänkte på att få känna din kuk i den

Kommentarer

Skicka