Framgång
EN FI
MeanGirl81
MeanGirl81 42
Uppsala, Sverige
någonstans i länet.
Senaste besöket: i går 22:32

en liten fantasi/önskan... ;)

Övrigt

vi har bestämt att vi ska ha en middagsdejt på restaurang du och jag, innan vi satt oss har jag ursäktat mig och gått till damernas och tagit av mig mina trosor.
Medans vi sitter där och äter så ber jag dig ta handen under bordet, när du har handen under bordet så ger jag dig mina trosor.
När vi suttit där lite så ursäktar jag mig och går på toa, väl där skickar jag ett meddelande om att du gärna får joina mig och när du kommer dit så öppnar jag och släpper in dig, trycker upp dig mot väggen(nu är ju du lite längre än mig så kan bli stelt) och kysser dig, knäpper upp dina byxor..
när jag knäppt upp dina byxor så för jag in min hand innanför dina byxor och känner på vad jag tror är din redan lite hårda kuk, medans jag kysser din hals, nafsar lite lätt...
drar dig med mig mot toastolen, sätter mig där, drar ner dina byxor, dina kallingar, skådar din hårda kuk... börjar sakta runka dig, sen för jag mina fuktade läppar mot den och rör lite lätt vid den med min tunga först.
Låter min tunga leka med ollonet en stund innan jag för in din kuk mellan mina läppar och tar dig i munnen, samtidigt som jag med ena handen håller din kuk och suger så tar jag andra handen och smeker din pung lite grann.
Suger dig.. först lugnt och sakta sen lite snabbare och sen lugnt igen... sen slutar jag plötsligt, ber dig kyssa mig igen(om det är ok) viskar i ditt öra att "du får gärna gå ner på mig med, men du får nog hålla för min mun så ingen hör oss" (vilket jag hoppas på)
Efter ett tag, när det antagligen blir för mycket för mig, ber jag dig komma upp till min mun, vill smaka på dina läppar nu när dom smakar mig.. sen viskar jag återigen i ditt öra, vill ju inte att nån annan än du hör mig: "ta mig nu!" "sen om du vill att jag står lutad över vid toan så du tar mig i bakifrån bestämmer du, men jag får nog ha trosorna eller nåt i munnen så ingen upptäcker oss"... sen efter så går man bara ut och äter klart, sen vad som händer efter vi har ätit våran middag och druckit vårat vin, det får fantasin och kvällen utvisa.

Skicka