Framgång
Julvideotävling 2023 🎥😍🎄
Generösa priser för vinnarna 🏆🤑 Vem som helst kan delta! Mer

Fantiserar om äldre män

Ageplay

En återkommande fantasi och filmklipp på filmklipp är äldre män.

När jag var yngre bodde en familjefar i samma by, snickare som ofta var utan tröja och stog där brunbränd på en stege och jobbade. Kommer inte ihåg hur allt började men jag sa va ja tyckte om honom trotts att han hade familj. Han var inte sen med att haka på. Började "uppvakta" mig med sms, köpte såna där små saker när han var iväg, typ kom med en choklad osv. På ren svenska så va han väl en light sugar daddy. Gillade uppmärksamheten han gav mig utan att få något tillbaka. Vi träffades ute på tillställningar och han kom fram till mig och kramade mig sammtidigt som hans hand letade sig till min och vips hade jag pengar att göra något skoj för. Ha så roligt ikväll sa han.

Jag var så sugen på honom MEN han och det var ju såå förbjudet, herregud! Å i en liten by där alla känner alla. Jag var för blyg och feg då.

Vi träffades en gång hemma hos honom, jag och en killkompis gick dit. Slutade med att vi kysstes den kvällen. Men mer blev det inte. Vet att han sen träffade en annan tjej från grannbyn och dom gick hela vägen flera gånger. 

Jag älskar att kolla på filmklipp där äldre män, perversa snuskgubbar, grandpas eller daddys slickar yngre tjejer. Det är nånting med det förbjudna i fantasin som gör mig otroligt kåt. Sen när man älskar att bli slickad och sen kolla på klipp där man ser tungan retsamt närma sig målet. Alltså jag blir kåt bara av att skriva om det. 

Ibland tänker jag att nä nu jävlar sätter jag mig på en buss, tåg, gemensam spa bastu och särar på benen och börjar smeka mig själv och hoppas att nån snuskig äldre man/gubbe känner lukten av kåt och våt fitta och kommer närmare för att titta på och börjar runka. Ännu närmare för att känna och tillslut frågar om dom får smaka.  
Eller bara att ha fått tillåtelse eller att min sambo letat rätt på och bestämt att just denna man får du träffa när du vill och låta honom slicka dig till orgasm, den mannen ska alltså bara få mig att njuta. Visst han får runka om han vill men det blir inget sex. Jag vill bara kunna sätta mig i bilen, dra iväg ett sms om vart vi ska mötas och han kommer dit. Jag drar ner mina byxor och är givetvis troslös och han lutar sig in i bilen och börjar slicka mig. 

Jag är nöjd med att det bara är en fantasi och att jag blir så kåt av filmklipp som handlar om sånt samtidigt som jag onanerar. Min magic wand och satisfyer pro 2 är dom 2 leksaker som ALLTID får mig att komma så skönt. Magic wand i kombination med att jag ligger på mage och blir slickad bakifrån och några fingrar som retsamt leker över både min fitta och anal är som rena rama himmelriket. Oftast får det även min sambo att komma nästan samtidigt som mig och det är så mysigt!

 

vad jag menar med snuskig är inte oren utan med snuskigt sätt och fantasi. En äldre ren och fräsch man eller gubbe med normal eller större kuk. Vill gärna att han runkar för mig eller ännu bättre tar med sin kåta arbetskollega eller vän så båda kan runka för mig. Älskar att se händer på en hård kuk eller kukar som leker tillsammans Lr bredvid varandra.

Med rätt antal män efter mina krav skulle dom absolut få turas om att använda mig som deras lilla slyna. 

Skicka