Framgång
Mörkt tema
Sverige
Välj land
Välj språk
Mörkt tema
Välj land
Välj språk
Onani Trekant

Filmkväll

Lördagskväll, ligger i soffan under en filt iklädd trosor och linne och ska precis börja kolla på en film. Du är inte hemma men har ringt och sagt att du ska komma hem snart. C:a 10 min in i filmen hör jag hur en nyckel sätts i låset o dörren öppnas.
- Hej älskling, säger du och kollar in i vardagsrummet. Efter dig ser jag din polare Johan.

 • - Johan följde med hem en stund för han hade så tråkigt hemma. Hoppas det inte gjorde nått, fortsätter du.

Vad ska jag svara, han är ju redan här. Så som den trevliga flickvännen jag är tittar jag på Johan och svarar med ett leende:

 • - Ingen fara, kom in du bara.

Ni kommer in och klämmer ner er i soffan. Nu är det ju så att vi bor ganska trångt så framför tvn får det bara plats en liten 3 sits soffa och det är nu i den som vi alla sitter i. Av någon anledning hamnar jag i mitten med min filt. Jag lägger mig på sidan över dina knän med min överkropp för att få till en skön ställning samtidigt som jag har mina ben i golvet. Hmmm inte så bekvämt men jag får vara nära dig i alla fall. Du lägger din hand på min axel. Efter en stund säger Johan:

 • - Du får lägga upp dina ben i mitt knä om du vill, för det där ser inte så bekvämt ut.

Jag ler och lägger gladeligen upp mina ben i hans knä. Johan rättar till filten och lägger sina händer över mina ben. Så, nu kan man koncentrera sig på filmen igen. (Trodde jag ja.)

Du drar din hand nerför min axel innanför mitt linne ner mot mitt ena bröst och börjar sakta smeka mig. Jag tittar upp på dig och ler samtidigt som jag tittar menande mot Johan.

 • - Ta det lugnt, säger du. Johan bryr sig inte om att vi myser.
 • - Nä, bryr er inte om mig säger Johan och ler lite busigt.

Jaha, tänker jag om inte han bryr sig så är det väl ok. Jag lutar mig mot dig och inser att det var ju väldigt mysigt i alla fall att få bli smekt lite grann i smyg samtidigt som vi kollar på filmen. Jag börjar fantisera lite om vad vi ska hitta på när Johan har gått hem.

Efter en stund börjar Johan att röra lite på sig och jag lyfter upp mina ben så han kan ändra läge ordentligt. Han sätter sig till rätta igen och tar tag i mina ben och lägger dem i sitt knä igen. Den här gången känner jag hans händer på mina bara ben under filten. Jag tittar på honom men han kollar bara på tv:n. Jaha ja, tänker jag men ok visst det gör väl ingenting.

Eftersom jag har sett filmen tidigare lutar jag mig nu mot dig, blundar och njuter av att din ena hand smeker mitt ena bröst och nyper i min bröstvårta medan din andra hand smeker sig upp och ner för mina ben.

Vänta lite nu! Det är ju inte din hand som smeker mina ben. Jag stelnar till och när jag öppnar upp mina ögon så stirrar jag rakt in i Johan´s ögon som ler åt mig. Jag tittar snabbt upp på dig men inser att du inte märkt något utan att du bara tittar på filmen. Jag ursäktar mig hastigt, reser på mig och går ut i köket med filten runt om mig. Ute i köket försöker jag få rätsida på vad som hänt. Men kommer inte långt i mina tankar när jag hör samtalet ifrån tvsoffan.

 • - Varför fick hon så bråttom? hör jag dig fråga.
 • - Alltså, svarar Johan. Det var nog mitt fel. Jag har alltid tyckt att din sambo är jävligt het så jag fick henne nog lite obekväm när jag började smeka henne på benen under filten.
 • - Jaha, var det inget annat, svarade du. Sen fortsätter du till min förvåning. 
 • - Jag vet att du alltid haft ett gott öga till henne så det är helt lugnt från min sida om du vill känna lite.

Sen sänker du din röst och jag hör inte längre vad du säger. Utan hör bara när Johan utbrister:

 • - Fan, är det sant? Menar du allvar? Åh fan!

Shit vad har du sagt nu? Jag ropar på dig och ber dig komma ut i köket.
När du kom ut i köket slår jag till dig lätt på armen och säger:

 • - Vad sa du till Johan egentligen?
  Du bara smågarvar lite och säger:
 • - Jag berättade för Johan att du alltid velat ha en trekant med två killar och att det var helt lugnt från min sida om du ville vara med på det ikväll ihop med mig och honom.

Jag sjunker ihop på en köksstol och gömmer huvudet i händerna.
- Varför sa du det, väser jag fram.
- Vad då, du har ju alltid sagt att du tycker Johan ser bra ut, svarade du.
- Jo visst men hur pinsamt blev inte det här nu då? svarar jag.
- Äh lägg av nu. Ta chansen nu istället. Låt Johan få ta på dig och njut istället nu när jag säger att det är helt ok. Kom nu!

Du går tillbaka in och sätter dig i soffan medan jag sitter kvar i köket och funderar lite på vad jag ska göra.
Jaha här kan jag ju inte gömma mig hela kvällen, tänker jag så det är väl bara att se vart det här leder. Jag tar min filt och går in till soffan och möts av två stora leenden. Röd i ansiktet försöker jag le tillbaka och sätter mig igen emellan er.

 • - Kom här, säger du och drar ner min överkropp på sidan i ditt knä igen. 

Jag lägger mig ner igen och tittar på Johan samtidigt som han lyfter sina armar och säger med ett leende:
- Lägg upp benen i mitt knä igen.

Jag gär det och känner direkt hur han lägger båda sina händer på mina bara ben under filten. Händerna bara ligger där stilla och jag känner att jag är stel som en fiolsträng samtidigt som jag undrar vad som ska ske. I fem minuter ligger jag bara och väntar men ingenting händer.

Nähä, tänker jag och börjar slappna av. Jag blundar och låter dig smeka mig på armen ner mot mitt bröst igen. Några minuter senare känner jag hur Johan åter igen börjar smeka mina ben. Jag tänker att den här chansen kommer säkert inte igen så nu gäller det att slappna av och se vad som händer. Upptäcker att det är väldigt rogivande och även lite upphetsande att bli smekt av två olika par händer. Efter ett tag känner jag att jag vill byta ställning så jag vrider på mig och lägger mig på rygg istället för sidan. Du dyker direkt in med din hand innanför mitt linne och börjar smeka mina bröst och nypa i mina bröstvårtor.

Johan har sin ena hand på mitt ena knä medan den andra handen sakta glider från foten och upp till låret. När Johans hand för tredje gången glider över mitt knä tar han tag i knävecket och böjer på mitt ben så att det lutar mot hans bröst. Han börjar smeka mig på insidan av benet från knät och ner mot mina trosor. När hans fingrar kommer ner till troskanten känner  jag hur de fladdrar till lätt över mitt venusberg. Jag drar efter andan och väntar med spänning. Men det blir inget mer och fingrarna fortsätter sin vandring upp och ner för mitt ben. Med jämna mellanrum fladdrar fingrarna åter igen över trosorna och jag känner hur en viss frustration börjar växa inom mig.

Känner nu att jag vill att de där fingrarna ska röra vid mig. Fingrarna rör sig nu ner åter igen mot mina trosor och den här gången känner jag hur Johan drar sina fingrar ner över mitt venusberg och följer skåran ner mot min fitta. 
- Mmmmm, råkar jag få fram och du frågar genast:
- Sa du nått älskling?
- Nä då, det var inget svarar jag och harklar mig lite.

Jag tittade på Johan och han ler så där härligt busigt medan han tittar på mig.

Johan fortsätter smeka mig utan på trosorna och jag känner hur jag bara blir våtare och våtare mellan benen. Naturligtvis känner Johan hur mina trosor blir blötare och blötare och jag ser att han ler stort. Njuter nu i fulla drag av att du smeker mina bröst och att Johan smeker mig mellan benen. Efter en liten stund känner jag hur Johan´s fingrar slutar smeka mig över trosorna och istället letar sig in innanför trosorna. Jag håller andan och väntar åter igen med spänning på vad som ska ske. Johan drar sitt pekfinger i min skåra. Jag känner hur underbart lätt hans finger glider in mellan mina blygdläppar för att smeka min klitoris. Johan låter sitt finger cirkulera på min klitoris en liten stund innan han fortsätter sin vandring ner mellan mina blygdläppar nu med två fingrar. Känner hur fingrarna stannar precis utanför min fitta. Sen händer ingenting mer. Öppnar mina ögon och tittar rakt in i Johan´s ögon. När han ser att jag tittar på honom trycker han sakta in sina två fingrar in i min blöta fitta.

 • - Åhhhhhhh, kan jag inte låta bli att stöna högt samtidigt som jag trycker hela mitt bäcken mot hans fingrar. 
 • - Är det skönt, hörde jag dig säga och när jag tittar på dig märkte jag att du har varit medveten om allt som skett under filten. 

Filmen var det ingen som brydde sig om längre.

 • - Jaa, säger jag och rodnar lite medan Johan rör sina fingrar sakta in och ut i min fitta.
 • - Passa på att njuta nu för det gör vi, säger du.
 • - Mmmmm verkligen, säger Johan

Han drar sakta ut sina fingrar ur min blöta fitta och jag känner direkt att jag vill ha tillbaka dem där i mitt våta inre.

Johan för sina fingrar till sin mun och slickade av min fittsaft från dem.
- Åhhh, det här vill jag vilja smaka mer av, säger han och ler så där busigt igen.
- Jaha men då tycker jag att vi förflyttar oss till sängen istället säger du och reser på dig.

Du sträcker ut din hand mot mig och även du ler busigt. Jag tänker att nu finns det ingen återvändo så jag tar dig i handen och ställer mig upp.

- Kom, säger jag till Johan och går sedan iväg till sängen med dig.

Kommentarer

Skicka