Framgång
Mörkt tema
Sverige
Välj land
Välj språk
Mörkt tema
Välj land
Välj språk
Videotävling våren 2024🎥⏳🌸
Generösa priser för vinnarna 🏆🤑 Vem som helst kan delta! Mer

Hur lydig var hon – utvärderingen

Gruppsex Hårdhänt

Hinner bara släppa Linn den yngre innan Linn den äldre skriver och frågar om jag vill komma tillbaka på en utvärdering.  

Gärna skriver jag. När jag parkerar 10 minuter senare går jag som instruktionen löd tillbaka till spa-avdelningen. Ser Linn i poolen så jag klär av mig och när jag kliver går jag förbi så Linn kan ge min halvstyva kuk en kyss innan jag glider ner i bubblorna.

Vi pratar om dildosarna som Linn verkligen gillar. Hon berättar att hon har 2 väninnor hon ska prova dom på. Dom brukar ha tjejkväll när dom är less på deras män.

Vänta säger hon och kliver upp ur poolen och torkar av sig om händerna och slår på den stora TVn som hänger på väggen på den andra sidan sängen.

Efter lite knappande på mobilen ser jag Linn filma 2 kvinnor i 50 års åldern som hånglar i poolen. Då dom bor i samma by känner jag igen dom omedelbart.

Linn sätter sig breve mig och börjar smeka min hårda kuk.

Ser den lite smalare mörka kvinnan med medelstora bröst börja suga på den lite större blondinen stora lite hängiga bröst.

Då hör vi en bil parkera utanför. Det är säkert Lisas kuvade pojkvän. Han är invigd i familjen men det är Lisa som bestämmer fnittrar hon.

Kom hit å sug på min bröst, ska skicka ett meddelande till dom. Efter ett tags njutning säger Linn; så där se om dom lyder. Nu fortsätter vi kolla på film.

Just när vi ser den mörka kvinnan slicka Linn till en orgasm öppnas dörren till spa-avdelningen.

In kommer Lisa och Linus som han visar sig heta och ställer sig framför poolen. Ge oss lite underhållning säger Linn, kom ner i poolen.

Lisa sätter sig mitt emot Linn, när Linus kliver i glider Linn fram mot han.

Du vet vad vi sagt, jag vill se den där kuken hård innan du får vara med här. Linn tittar på mig och säger åt mig att sätta på kanten. Det gör jag och min kuk står som ett spett.

Sug den Lisa beordrar Linn, lydigt kommer hon över å sväljer hela min kuk. Hon suger väldigt ljudligt, samtidigt ser jag Linn leka med Linus växande kuk. Jaså, du blir kåt av att se din tjej suga en annans kuk?

Nu är Linus kuk hård och går å ställer sig bakom Lisa och börjar knulla henne. Jag drar mig ur och sätter mig breve Linn.

Jag kommer snart stönar Linus och tömmer sig i Lisa.

Men va i hela **** säger Linn, hon kom ju inte en enda gång. Lisa upp i sängen å lägg dig på rygg.

Linus nu slickar du henne till minst 2 orgasmer, beordrar Linn.

Men jag har ju sprutat i henne piper Linus.

Och säger Linn och spänner ögonen i han och tar tag i hans slaka kuk och drar han till sängen.

Jag ställer mig bakom Linn och smeker hennes bröst medan Linn smeker sig medan vi tittar på när Linus sakta men säkert göra sitt jobb.

När lisa kommit första gången lägger jag mig på rygg och Linn börjar rida mig.

När Linn kommer för andra gången passar hon på att trycka ner Linus huvud rejält å snart exploderar Lisa I en fontänorgasm rakt i Linus mun som flämtar ner väl Linn släpper han.

Nu böjer hon sig över mig så jag kan äta hennes bröst, när hon märker jag är lära kliver hon av mig.

Kolla här hur jag belönar duktiga pojkar. Känner dom silikonfyllda brösten omsluta mig kuk.

Jaa kom stönar Linn, visa hur mycket du gillar detta. Med ett högt stön kommer jag, sperman pulserar upp mellan brösten och ett par strålar landar över hennes läppar.

Efteråt ger jag Linn en djup kladdig kyss innan jag tittar på Linus och säger; så behandlar man en kvinna!

 

 

 

 

Skicka