EN FI

Jaktresan

Bisexuellt

Vi började dagen med lite kaffe vi skulle upp till norrland och jaga lite älg. Det var din första jaktresa då du nyligen tagit jägarexamen. Undertiden jag packade vapen ammunition och plockade bort de vitala delarna inför färden så packade du den sista inför resan.Det var härliga sex timmar i bil som låg framför oss. I min ryggsäck hade jag packat ner rep och lite annat smått och gott för diverse sexuella aktiviteter, utöver de vanliga prylarna jag har med när jag jagar. Du kom ut med de sista prylarna solen glittrade i dina ögon du la in grejerna i bagaget jag kysste dej passionerat och stängde bagageluckan nu äntligen var vi påväg. 

Vi småpratade under resan jag berättade om lite vad det var för regler och så som brukade gälla på jakterna här uppe allt för att du skulle känna dej lugn och förberedd.
När vi kört lite mer än halva vägen så stannade vi för lite kaffe och några goda mackor det var baguetter med rökt älghjärta från förra resan som jag var på. 

Det smakade så gott i ditt sällskap. När jag ätit upp min macka så sa jag att jag vill ha dessert! Du tittar upp och säger men jag har inte packat ner något sött! Det är dej jag vill ha! Jag lyfter upp dej på bordet invid vägen kysser dej och låter ena handen öppna din jacka och den andra smeker över din byst. Våra läppar möts i en brottningsmatch som ingen tycks vinna läpparna vandrar iväg ner längs halsen ner mot dina bröst. Jag stannar till och lyfter på tröjan så jag kommer åt. Läpparna sluter sej suger in bröstvårtan medans tungan spelar över den. 

Jag kan se hur kåtheten börjar lysa i dina ögon. Jag slutar upp en kort stund och säger åt dej att ta av byxorna och lägga dej med överkroppen på bordet. Du gör som jag sa ,drar ner byxorna och böjer dej över bordet. Jag drar långsamt ner dina trosor kysser över rumpan medans stringen glider mellan skinkorna och solens strålar får värma ditt underliv där på parkeringsfickan.
Jag låter dej stå där en stund medans jag super in utsikten. Jag kysser dej på nytt innan jag låter tungan och läpparna utforska ryggslutet och vidare ner mellan skinkorna tungan spelar runt analöppningen och du ger ifrån dej ett lätt stön . 

Tungan vandrar flinkt vidare först mellan de yttre och inre läpparna vidare upp mot klittan, där stannar jag upp låter hela tungan smeka innan jag suger in den och klämmer den mellan läpparna samtidigt som tungan smeker över den biten den kommer åt. När du börjar närma dej orgasm så slutar jag drar upp trosorna och kysser dej och med ett retsamt leende säger jag nu måste vi åka. 

Vi har lite mer än 30 mil kvar med en suck av frustration sätter du dej i bilen vi har knappt hunnit lämna rastplatsen förens du börjar smeka över mitt ben och över min hårda sugna lem. Hårdheten får återigen kåtheten att glittra i dina ögonen och du får ditt retsamma leende när du börjar ta dej in i mina byxor du leker ut min stående kuk runkar den några gånger innan du lägger huvudet så det vilar på magen. Du låter ibland tungan reta på ollonet medans din hand smeker längs skaftet. Du slickar bort en droppe av försats när jag berättar att jag har en överaskning till dej som du får någon gång under veckan. Du tittar på mej nyfiket och dina ögon säger snälla berätta. 
Jag ber dej gå ner och suga så ska jag överväga om jag ska berätta för dej tidigare eller inte.

Du suger mej en stund tar hela kuken i halsen men när du märker på min andning att jag börjar närma mej extas så slutar du och säger nå har du bestämt dej. Ja svarar jag du får inte veta något i bilen. Du sätter dej tillbaka i ditt säte med en besviken min. Vi sitter och småpratar tills jag ser en bekant skyllt nu har vi inte mer än 15km kvar säger jag. Vi skulle få sova i jaktstugan om man nu kan kalla det för stuga det är ett stort timmer hus där man kan ha fester. Det fanns en bar en bastu, dusch mm allt man behöver ,den hade även ett slakthus med kylmöjligheter.

Vi anländer på eftermiddagen och jaktledaren möter upp och släpper in oss 
Vi hittar ett fint rum på övervåningen med en hyfsat stor dubbelsäng. 
Vi ställer in vapnen i vapenskåpet när dörren är stängd tar jag tag i dej ,drar dej till mej och kysser dej samtidigt som jag börjar ta av dej kläderna. Vi smeker kysser över varandras kroppar när vi tar oss till duschen. 

När vi tvålat in varandra och sköljt av oss så
kysser jag dej över halsen ner över nyckelbenet med ena handen smeker jag över blygdbenet samtidigt som tungan retar dina känsliga bröstvårtor. 
När din andning börjar bli häftigare så låter jag tungan och läpparna färdas ner över magen för att slutligen kunna sluta sej om klittan. Några fingrar får smeka mellan läpparna och med hjälp av dina safter så gled de långsamt djupt in i ditt underliv. Jag retar och bygger upp så när du slutligen får komma så kommer du i en kraftig fontän som duschar både ansikte och kropp. Jag startar pånytt duschen sköljer av mej din orgam och vi stövlar vidare mot bastun. 

Jag öppnar dörren där sitter en av jaktkompisarna Göran heter han med en kvinna som jag inte träffat förut Frida heter hon. Jag frågade om vi fick göra dem sällskap kvinnan vände sej om och tittade hon satt på knä framför honom och sög hans kuk.
Han svarade snabbt visst sätt er här och njut. Jag satte mej och du följde kvinnans initiativ och satte dej på knä framför mej du började slicka längs skaftet och långsamt började du runka kuken samtidigt som du lät läpparna omsluta och glida ner längs skaftet. När jag är riktigt hård säger jag till jaktkompisen vad tror du om att låta tjejerna byta plats? 

Absolut det var en bra idé! Du har nu min kompis ollon mot dina läppar du tittar på mej när ollonet glider in i din mun. Jag säger till dej att du kan ju smeka Fridas fitta medans du suger honom. Även Frida lyssnade medans hon sög in mitt ollon i munnen lät hon en hand smeka längs ditt innanlår och upp till din våta fitta.

När ni båda var riktigt våta efter varandras smekande så lägger ni er i en 69a jag tar plats med mitt ollon i fridas fittöppning jag känner hur din tunga slickar hennes klitta och ibland längs mitt skaft vi knullar era fittor hårt och bestämt och ibland drar vi ut våra kukar så ni kan suga dem ,när ni kommer masserar era kramper kukarna tills de fyller er med vår sperma. Ni slickar varandra rena och sen gör ni oss sällskap på bastulaven när vi återhämtat oss lite så är det vår tur att smaka på era fittor lite av sperman har sipprat ut så vi får smaka på sperman och er fittsaft. 

Skicka