Framgång
Mörkt tema
Sverige
Välj land
Välj språk
Mörkt tema
Välj land
Välj språk
Övrigt Kinky och Udda

Kåthjärna

Alltså det här med kåtslag, ni vet vad jag menar?! 
Man känner hur det pirrar till, man tar och letar filmklipp från nån porrsida och känslan av att man bara måste slutföra detta för annars kommer man gå frustrerad resten av dagen.

Jag är väldigt kräsen och kan inte titta på vilka klipp som helst. Hittar jag ett klipp på 20 min så kollar jag kanske 5 och resten spolar jag förbi. Frustrerande!

Klarar inte av blonda översminkade smala tjejer, inte heller en massa fejkstön bara för att en kuk råkar nudda en stortå. Nej sånt går bort! Alla gillar vi olika absolut, hur tråkigt vore det inte annars. Det bästa med porrsidor är att man kan söka på ta mig tusan vad som helst. 
Jag kommer inte av bara vanligt in och ut sex även fast det är skönt. 

Min sök historik ser ut lite såhär: Young and Old, oldje, old Perv licks pussy, lesbian pussy licking, in public, gangbang, sauna sex, beach sex, spy cam, anal, gay, big clit, shemale, men jerking together, Horny milf, bdsm klipp och mycket mer.

När jag var yngre behövde man bara fantisera, stoppa ner handen i trosorna och göra sin grej så var det klart. Nu har jag typ glömt bort hur man kommer av bara fantasin. Funkar inte bara att kolla på ett mjuksex klipp heller. 

Jag blir kåtare av mer råa och "förbjudna" grejjer. Tur att man får fantisera och titta och känna hur man vill ;) 

 

När jag var yngre var jag tillsammans med en kille som pissade på mig i duschen, då tyckte jag inte att det var nått speciellt för mig. Men nu blir jag kåt av att titta på sånt eller att hålla i kuken när min sambo gör det eller när han står bakom mig i duschen och pissar på mig. 
Känns sjukt att säga att man gillar sånt. Men vilken värld som öppnar sig när man träffat en person man kan prata med om allt och som man provar saker tillsammans med.  Prata med varandra is the shit! 

Jag är lite av treat me like a princess, Fuck me like a whore. Gillar att ha kontroll men det är magiskt läskigt att inte ha det åxå. Bind fast mig, använd mig och få mig att känna mig använd och värdelös. Lätta slag med öppen hand i ansiktet, smiska mig med hand eller piska, var hårdhänt, tryck ner mitt huvud över din hårda kuk så jag inte kan andas och det där tjocka slemmet kommer upp från min hals, håll för min näsa och mun medans du knullar mig bakifrån, dra bak mitt huvud med ett stadigt tag om mitt hår, stoppa ner fingrarna i halsen på mig eller spotta i min mun. Älskar att bli slickad både bak och fram och gör mer än gärna det tillbaka på både killar och tjejer. 

Kommentarer

Skicka