Framgång
Mörkt tema
Sverige
Välj land
Välj språk
Mörkt tema
Välj land
Välj språk
Bondage Triangel Cuckold

Mitt i natten

Jag vaknade till och hörde när du försökte smyga i hallen när du skulle ta av dig dina skor. Jag vände på huvudet och såg att klockan var 04:00. Du hade varit i lokalen med kompisarna och kollat på fotboll. Du hade tydligen haft kul eftersom du inte var direkt tyst i ditt smygande även fast du försökte. Jag log för mig själv för jag visste att du nu skulle vara riktigt kåt, det var du alltid efter en kväll i glada vänners lag och med lite alkohol innanför västen.

Mycket riktigt så kom du in och började treva dig fram i mörkret. Jag kände dina händer som smekte min kropp ovanför täcket och dina läppar som letade sig fram till mina.

-      Hej älskling. Jag e kåt och jag vill ha dig nu, sa du.

Jag kände hur min kropp vaknade till liv och fick bara fram ett mhmm.

Du satte dig bredvid mig och frågade om jag ville prova nått nytt.
- Visst, svarade jag lite tvekande, vad hade du tänkt dig?

Du plockade fram en av mina sjalar som du hade tagit med dig ifrån hallen och började knyta fast mina handleder ovanför huvudet i sänggaveln.
- Okej det här var nytt, sa jag med ett leende.

- Vänta det e inte klart än, svarade du och tog fram en ny sjal som du band för mina ögon med.

Som sagt var det var någonting nytt men eftersom jag inte satt fast speciellt  hårt, så litade jag fullkomligt på dig.
- Kommer snart, sa du och jag hörde hur du gick ut ur sovrummet.

Det var mörkt och jag låg och funderade på vad du hade för dig när jag kände hur täcket drogs bort ifrån min kropp och jag låg nu bara i trosor med en bindel för ögonen och händerna fastbundna ovanför huvudet i sänggaveln.

Jag kände din mun sluta sig runt mitt ena bröst samtidigt som en hand smekte det andra. Jag slappnade av i kroppen och kände hur du naffsade och sög på min bröstvårta.
- Mmmm, härligt, fick jag fram.

Efter att din mun hade bearbetat båda mina bröst fortsatte den sin bana ner över min mage. Dina händer följde efter över min mage ner till troskanten. Du drog sakta av mig mina trosor och jag kände din andedräkt som kittlade mot mitt rakade sköte. Jag höll andan medan du särade på mina ben och jag kände hur du kom närmare med ditt ansikte. När din tunga rörde vid min klitta kände jag hur hela kroppen ryste till i välbehag o ett lågt stönande kom över mina läppar. Din mun kändes helt otrolig. Den sög och din tunga slickade mig i långa härliga tag varvat med att fladdra på klittan. När jag efter ett tag började vrida på kroppen i vällust kände jag plötsligt en mun på ett av mina bröst.
- Vad i, fick jag bara fram innan jag kände en hand som lätt la sig över min mun.

Nu var det ju så att en av mina fantasier var att få vara med två män samtidigt och det visste du om. Så jag tänkte att eftersom det tydligen var ok för dig så skulle inte jag vara den som klagade. Jag låg nu med händerna över huvudet fastbundna i sänggaveln och en bindel för ögonen samtidigt som jag började slappna av igen o njuta av din tunga mellan mina ben och en annan mun som naffsade på mitt bröst. Jag öppnade min mun under handen och stack ut min tunga för att röra vid fingrarna och belönades med att få in två fingrar i munnen som jag kunde suga på. Jag njöt verkligen i fulla drag av behandlingen jag fick. Efter en stund när jag kände hur klimax närmade sig och mina andetag började bli riktigt tunga tog du plötsligt bort din härliga tunga från mig och även den andra munnen samt handen försvann från min kropp.
- Nej, stönade jag fram och började vrida på min kropp i förtvivlan. 

Rummet var tyst och jag hörde bara mina egna frustrerande stönanden. Efter en stund när jag hade fått ordning på min andning och lugnat ner mig lite kände jag någon som särade ordentligt på mina ben och ställde sig mellan dem. Jag kände en kuk som smekte mig upp över min fittmynning och på min klitta.
- Ahhh, stönade jag med öppen mun och kände genast en kuk som ville in mellan mina läppar. 

Jag vred på huvudet och öppnade munnen, lät min tunga leka på ollonet samtidigt som jag kände hur kuken mellan mina ben långsamt trängde in i min fitta.
- Mmmmm, fick jag bara fram eftersom jag nu girigt slickade och sög på kuken jag hade i munnen. 

Den som stod mellan mina ben höll ett ordentligt tag i mina höfter när han stötte hårt och djupt in i min fitta. Jag kände ett par händer som trasslade in sig i mitt hår när han vars kuk jag hade i munnen drog mitt huvud i en bättre vinkel så jag fick in mer kuk i munnen. Det hördes en massa stönande och jag misstänkte att det inte bara var jag som njöt. Jag kände ett par händer på mina bröst som klämde och nöp i mina bröstvårtor och en hand som letade sig ner till min klitta. Jag var på väg att nå klimax åter igen när jag vid mitt ena öra hör en röst säga:
- Är det lika skönt som det ser ut att vara, älskling.

Jag blev helt paff. Hur kunde din röst vara så nära mitt öra om du antingen var mellan mina ben eller stod med din kuk i min mun? Du såg hur jag stelnade till men sa bara:
- Njut älskling, det gör jag.

Mer behövdes inte för att få mig över kanten. Det fick mig att släppa alla tankar och låta orgasmen fara igenom mig med full kraft. Jag kände hur mannen mellan benen drog ut sin kuk för att spruta mig över min mage samtidigt som kuken jag hade i munnen drogs ut för att spruta ner mina bröst.

Jag låg nu med händerna över huvudet fastbundna i sänggaveln, en bindel för ögonen, ner sprutad och det enda jag hörde var mina egna flämtande andetag efter en enorm orgasm. Runt om kring mig hade det blivit tyst. Efter en liten stund när min kropp började slappna av igen kände jag hur sängen tyngdes ner bredvid mig. Ett par händer lossade på mina bojor och tog bort bindeln för mina ögon. Medan mina ögon försökte vänja sig vid mörkret kände jag en hand smeka mig över kinden och jag hörde din röst som sa:

Det där var underbart. Sen gav du mig en härlig kyss.  Jag klev upp för att torka bort en hel del kladd på min mage och mina bröst. När jag kom tillbaka ner i sängen kurade jag ihop mig mot ditt bröst och mumlade  fram med ett leende på läpparna:

- Tack, du vet om att du är bäst eller hur.

Innan tröttheten helt tog överhand och jag somnade hann jag bara tänka en tanke. Vilka var det som var här??

Kommentarer

Skicka