Framgång
Mörkt tema
Sverige
Välj land
Välj språk
Mörkt tema
Välj land
Välj språk
Videotävling våren 2024🎥⏳🌸
Generösa priser för vinnarna 🏆🤑 Vem som helst kan delta! Mer
Honochhanblekinge 39 år
Tjej
Blekinge, Sverige
Senaste besöket: 10 timmar sedan

Nu har jag…

Otrogen

Kontaktat killen från festen. Min kille är dessutom fortfarande ovetandes om både vad som hände på festen den där kvällen och att jag och den andra killen har kontakt med varandra och brukar sexchatta. Min kille ligger oftast iväg i veckorna, allt från två till fyra dagar beroende på hur långt bort han är. Så det blir många kvällar där jag och killen från festen, vi kan kalla honom F, kan skriva och skicka bilder och filmklipp till varandra eller till och med prata och snuska oss över videosamtal.

Förutom att jag runkade av honom och sög lite på ollonet efteråt den där kvällen så försöker jag intala mig att det vi gör är samma som jag gör på den här sidan vilket min kille både vet om och tänder på. Det dövar iaf mitt dåliga samvete lite... samtidigt blir jag extremt upphetsad när jag tänker på vad F och jag har, när jag får se hans kuk, hur han smeker den och runkar den, berättar i detalj vad han vill göra med mig. Och det är mycket han vill göra som låter helt fantastiskt! Vet inte hur många gånger jag sett hans stora kuk spruta. Fantiserar ofta att han knullar mig och sprutar djupt inne i mig. I vissa av fantasierna har det varit helt oskyddat... jag minns känslan av att känna hans stora ollon i munnen, en nästan obeskrivlig känsla jämfört när jag har killens mindre kuk i munnen. Är nyfiken på hur det känns att ge F en riktig avsugning och försöka ta hela satsen i munnen, F sprutar väldigt mycket, utan att spilla en droppe.

När jag och min kille hade sex senast fick han ha sin sleeve på sig då hans kuk är ganska liten. Vi brukar använda den och jag blundade och fantiserade att det var F stora kuk som tog mig.

Just nu vet jag inte om vi kommer att träffas. Troligtvis inte. Det är ett ganska stort steg att ses och ha sex då min kille inte vet något. Just nu känner jag att det är tillräckligt snuskigt, upphetsande och väldigt förbjudet det vi gör. Men jag går igång på det och har lyckats smeka mig själv till flertalet orgasmer med eller utan dildo när jag ser F leka med sig själv och slutligen spruta. Jag kanske får skriva lite mer detaljerat här längre fram om en av våra sessioner...

Skicka