Framgång
Mörkt tema
Sverige
Välj land
Välj språk
Mörkt tema
Välj land
Välj språk
Ageplay Onani milf

Nyåret

Det är nyårsafton och vi står ute och tittar på alla fyrverkerier. Det är en liten sammankomst, bara jag, min nya man och du. Min mans vuxna son Albin som hade kommit på besök över nyåret. 


4, 3, 2, 1, Gott Nytt År!


Vi skålar alla tre, ler och skrattar. Jag tittar upp på fyrverkerierna men känner en hand som tar tag och vänder på mig.


- Gott Nytt År morsan, säger du och ger mig en kyss mitt på munnen.


Den tar mig med överraskning och pågår lite för länge. När du är nöjd och backar från mig så ler du med hela ansiktet.  • - Hmm ja Gott Nytt År Albin men du borde inte göra så. Jag är ju ändå din, svarar jag men kan inte låta bli att le lite.

  • - Hahahah vad gör det. Det verkar ju inte som om farsan tänkte ge dig någon i hans tillstånd.


Jag tittar mot min man och inser att han troligtvis har fått lite för mycket att dricka. Han har satt sig i en trädgårdsstol och håller på att somna.


Jag suckar och frågar dig om du kan hjälpa mig med att få honom i säng. Vi hjälps åt att få in honom i huset och in i sovrummet.


Jag tackar för din hjälp och går ut i köket för att städa lite efter middagen.


Du kommer efter mig och hjälper till. Vid flera tillfällen så kommer du nära och ”råkar” röra vid mig. Du sträcker dig förbi mig och snuddar vid mina bröst, du ska gå förbi mig där jag står och jag känner hur ditt bäcken rör vid min rumpa. Efter en stund säger jag:  • - Vi tar resten i morgon. Tack för hjälpen. Sov gott.


Sen lämnar jag dig i köket och går in i sovrummet. Jag stänger dörren och suckar när jag ser min man som ligger och snarkar i sängen.


Jag klär av mig och tar på morgonrocken för att gå till badrummet och göra mig i ordning för natten. 


När jag öppnar dörren till badrummet så stannar jag på tröskeln och stirrar.


Framför handfatet står du i bara kallingarna och borstar tänderna.  • - Oj, förlåt jag visste inte att det var upptaget. stammar jag fram.


Du spottar ut tandkrämen avfyrar ett leende mot mig och säger:  •  

  • Ingen fara, morsan kom in du. Jag är strax klar.

  • Jag går in och tar min tandborste och börjar borsta mina tänder. Du är klar och ska precis gå men du smiskar till mig på rumpan, blinkar med ena ögat och säger:


- Godnatt, dröm om mig.  •  

  • Jag rycker till och bara stirrar efter dig. Efter en stund är jag klar och går in i mitt sovrum igen. Där ligger min man fortfarande och snarkar.


Jag ligger i sängen men kan inte somna. Det enda som jag tänker på är kyssen du gav mig och din halvnakna kropp vid handfatet. Börjar bli lite irriterad, dels på min man som bara ligger och snarkar och dels på dig för att du retades med mig. Men tänker att två kan spela det spelet. Jag tittar snabbt på min man innan jag kliver upp ur sängen, går fram till nedersta byrålådan och tar fram en genomskinlig spets negligé och ett par små spetstrosor i stringmodell. Sen smyger jag ut ur sovrummet, stänger dörren bakom mig och fortsätter till andra änden av huset där ditt gästrum ligger. 


Dörren till rummet står på glänt och jag kan i sängbordslampans sken se hur du ligger naken i sängen ovanpå täcket och smeker dig själv samtidigt som du verkar titta på en porrvideo på din mobiltelefon. Jag hör hur stönen från videon och dig blandas men jag har bara ögon för din härligt hårda kuk som du smeker.


Jag biter mig i läppen och för ner min hand till min fitta och känner att jag redan nu är våt. Tänker att kan du retas med mig så kan jag retas med dig.


Jag öppnar upp dörren lite mer och frågar:
- Vill du ha lite hjälp?


Jag ser hur du rycker till och tappar mobilen ner i sängen och din hand på kuken stillnar.


- Nå, vill du ha lite hjälp? Frågar jag igen


- Ja tack, säger du och sväljer ljudligt.


Jag går sakta fram mot fotänden av din säng. Du ser hur mina hårda bröstvårtor står rakt ut under den tunna negligén.


Jag kryper upp i sängen mellan dina ben och jag ger dina ben spridda pussar upp mot din ena ljumske. Mitt huvud är nu rakt ovanför din redan hårda kuk och  jag säger:
- Ska du inte ta bort den där handen så jag kan få smaka.


Du tar genast bort din hand och lägger den i sängen bredvid dig.


Jag lutar mig lite fram och blåser lite på din kuk. Du andas häftigt in och kuken rycker till lite av luften som kommer på den. Jag tar ett tag i din hårda kuk och slickar den från rot till topp. Uppe på toppen låter jag min tunga cirkulera och slicka i mig försatsen som trängt fram. Jag slickar mig om läpparna, tittar upp på dig och suger in din hårda kuk i munnen.


Med en hel del saliv suger jag dig intensivt samtidigt som min ena hand smeker kuken och den andra handen smeker dina kulor. Dina händer kramar om lakanet i sängen och du tittar på mig och stönar högt. Älskar att se och höra när du njuter.


Efter en liten stund så märker jag hur dina ben börjar spänna sig och din kuk börjar rycka lite. Jag slutar suga men håller min gapande mun över din kuk när jag runkar den ett par sista tag. Du stönar högt och stråle efter stråle träffar mig i munnen och i ansiktet. Jag sänker ner min mun över din kuk igen och suger ut det sista ur dig innan jag sväljer allt och ger din kuk en puss på toppen. Jag reser på mig, tar sperman som hamnat på min kind med ett finger och slickar i mig.


Jag tittar dig i ögonen och säger:
- Godnatt, dröm om mig.


Jag vänder mig om, går ut genom din dörr och vet att du tittar på min string som skär in i min rumpa och som tydligt syns under den tunna negligén. Jag smyger bort till mitt sovrum där jag kryper ner bredvid min snarkande man och somnar med ett leende på läpparna

Kommentarer

Skicka