Framgång
Mörkt tema
Sverige
Välj land
Välj språk
Mörkt tema
Välj land
Välj språk
Onani

Onanera

Har onanerat ända sedan jag var liten. Alltid gjort på samma sätt. Ligger helst på mage när jag gör det. Aldrig stoppat in eller tok pullat som varit min grejj utan jag har och använder fortfarande pekfingret på klitoris. Det är där min satisfyer och magic wand gör sin magi åxå. Jag börjar liksom försiktigt och fingret/leksaken måste vara i exakt rätt position annars kommer det inte hända nått. Det får heller inte vara för blött/kladdigt så jag slirar runt. Jag rör fingret som om jag skulle vinka med just ett finger, upp och ner rörelse typ. Kallar det för knappa =D supersexigt eller hur? Haha

Min bästa kompis jag hade när jag var yngre bodde i samma by och vi umgicks jämt och sovde över hos varandra, duschade tillsammans osv. Kommer inte ihåg hur det började men vi låg iaf bredvid varandra och onanerade ofta. Vi tog aldrig på varandra men vi gjorde det tillsammans. Kommer ihåg att vi frågade varandra rakt ut om vi skulle knappa och sen gjorde vi det. Men det var bara med henne, inte med någon annan av mina tjejkompisar.

Skulle ju vara mys med en sån relation idag, nån man kan onanera tillsammans med, låna leksaker av, prata om hur man själv brukar göra, få titta på när den andra håller på osv. Mitt ex berättade att dom träffades några stycken när dom va yngre och runkade tillsammans. Hade gärna varit med där och tittat på. Finns det nån som har en runk polare i vuxen ålder? Eller är det dogging platser man får söka sig till? Jag och min sambo onanerar ofta tillsammans. Ibland ligger vi bara bredvid varandra och gör våran egen grejj, ibland hjälps vi åt och en regel är att den som blir klar först hjälper den andre att göra klart så båda får orgasm.

Älskar att höra hur han börjar runka och känna sängen röra på sig, även om jag själv är för trött för både det ena och det andra. Så underbart att höra honom andas allt häftigare, rörelserna blir snabbare, det blöta/kladdiga runk ljudet. Love it! Skulle fan bli förbannad om han skulle börja runka i smyg. Är man kåt så är man, skulle aldrig förbjuda honom eller bli sur om han vill runka. För ibland är man faktiskt inte sugen själv å då tycker jag inte man har rätt att hindra sin partner ifrån att ha det skönt.

När jag tex blir stressad så brukar jag onanera för att slappna av och varva ner. När jag gick på gymnasiet så fanns det 2 toaletter längst bort i aulan. Det var alltid lugnt där. Så dit gick jag alltid när jag var sugen. Satte mig på toalettlocket och stoppade ner handen i trosorna och började knappa. Gillar att lukta på handen efteråt, samma om jag runkat någon, vill känna kuk lukten i min hand.

Då hade jag ingen telefon att kolla filmklipp på men det gick alltid bra ändå. Tror inte ens jag skulle kunna komma av att bara kolla på ett vanligt standard samlag idag. Killar/män/gubbar som suger kuk däremot, går alltid hem. Tycker det är så sjukt porrigt! 
Synd att det finns så dåligt med såna bilder här på bc. 

Ett av mina ex träffade en kille i smyg utan att berätta för mig. Det fick jag veta flera år senare. Dom hade träffats och runkat tillsammans sen tagit fler och fler steg varje gång dom sågs. Jag brukar ofta fantisera om det. Tänk om man hade fått varit med och titta på. Han skickade några bilder vill jag minnas och jag frågade ofta vad dom gjorde och vad han tyckte var skönast. Sätta på eller bli påsatt. Är nog inte alla som vågar prova å man måste ju inte vara gay bara därför. Man kan ju bara vara kukfixerad som jag ;) 

Kommentarer

Skicka