Framgång
Mörkt tema
Sverige
Välj land
Välj språk
Mörkt tema
Välj land
Välj språk
Kinky och Udda Trekant

Teamsmöte efter arbetstid [export av omoralen I byn]

My är en tjej jag lärde på en kontaktsida för sex, gissa om jag blev förvånad när hon skulle vara med på en skyddsrond på det kontor jag endast besöker några gånger om året.

Efter ronden tog vi en kaffe ihop, då vi var ensamma i kaffehörnan strök hon min kuk och frågade om vi skulle ha ett teamsmöte fast kanske på en mer privat kanal efter jobbet?

Mmm svarar jag, men borde du inte följa med till bilen och smaka på vad du smeker först?

My tittar sig omkring innan hon säger, jaa jag behöver få lite smaka lite kuk.

När vi går mot hissarna går My först och inser hur passande namnet är. Hon är kort, under 160 smalt byggt med bröst som ser större ut mot hennes kropp. Brunt hår i en tofs mitt på huvudet.

Dagen till ära har hon en kjol som slutar strax över knäna och en oversize-tröja som ger henne ett präktigt sexigt utseende. 

Ensamma i hissen pressar jag upp henne mot väggen och låter först fingrarna smeka utanpå trosorna. Då jag känner hur blöt hon är trycker jag in 2 fingrar och pullar henne snabbt 2 våningar innan jag drar fingrarna ur henne och rätar till kjolen. Känns skönt att jag inte känner igen nån som går in i hissen när vi kliver ut då den fullkomligt osar kåthet.

I trapphuset i p-huset stannar My och drar av sig trosorna. Snälla ge mig en orgasm, kommer inte kunna fokusera till jag sitter hemma.

Tur nog verkar My ha lätt för att komma för efter nån minuts pullande får jag använda den andra handen för att dämpa hennes skrik.

Väl framme vid bilen drar My av sig tröjan som visar sig vara det enda hon har på överkroppen. Den kyliga temperaturen får bröstvårtorna att peka mot mig innan hon smiter runt bilen och in på passagerarsidan.  Jag tar av mig så jag bara har t-shirt på överkroppen.

Kan du filma mig så jag får visa min väninna hur olydig jag vart idag frågar My medans hennes hand smeker min kuk som är på väg att spräcka tyget i byxorna?

Visst säger jag fäller tillbaka sätet om hon inte vill vara med nu på Skype säger jag?

My tar fram sin telefon och ringer upp på Skype och drar mitt erbjudande.

Svaret som hörs i kupén är; gärna jag är hemma ensam.

Får en smärre chock när jag känner igen dom tatuerade brösten som möter mig innan jag känner igen Ninnis röst när hon vinklar upp kameran mot hennes ansikte. 

Tack senast ler hon, när jag byter kamera så Ninni kan se hur my knäpper upp byxorna och tar fram min hårda kuk hör jag Ninnis röst, My kommer du ihåg Anton som du sög av hemma hos oss?

Mmmm stönar My med munnen full med kuk.

Du tyckte ju han kom så mycket, det var lite mot vad du kommer få uppleva nu.

Blicken som möter skärmen är skräckblandad förtjusning, My tar ut kuken och runkar medans hon pratar.

Jaa han som skröt så mycket. Var lite besviken faktiskt men du menar alltså denna kuk har sprutat ner ditt ansikte?

Det räckte till både mig och Anna stönar Ninni som tydligen onanerar för glatta livet. Men sluta snacka nu, jag vill se dig suga beordrar Ninni varvid My lyder.

Får höra Ninni komma flera gånger medans My retar mig till gränsen utan att jag fyller hennes mun.

Färdig hör jag Ninni stöna, nu får du njuta av hans spermakanon.

Hör bara My  stöna äntligen och denna gång när jag närmar mig och stönar fortsätter hon munknulla mig tills jag skjuter upp höften och kommer djupt i hennes mun.

Känner hur lite sperma rinner ur Mys fyllda mun när hon flämtande låter min slaknande kuk glida ur munnen och ser hur hon kämpar med att svälja hela min sats.

Städa din otacksamma kuksugerska hör jag Ninni gorma varvid My lydigt slickar i sig det spillda.

Jag vänder på kameran och skickar en kyss till Ninni innan jag kopplar ner.

Tror min rast är slut och du har en lång väg hem stönar My och krånglar på sig sin tröja. Kör försiktigt så hörs vi sen!

Kommentarer

Skicka