Framgång
Mörkt tema
Sverige
Välj land
Välj språk
Mörkt tema
Välj land
Välj språk
Övrigt

Tvättstugan 1

Solen skiner i mitt ansikte, vinden är kall men frisk. Jag fick ett konstigt sug efter energidryck så tog en promenad till kiosken. Jag sätter mig på bänken utanför, öppnar upp burken, tänder en cigg och lutar mig tillbaka. Just nu kunde jag slappna av och bara njuta av den för tidiga våren. En kråka gör mig sällskap. Han ser på mig med sina runda svarta ögon. Jag har tyvärr inget jag kan ge honom, så efter en stund studsar han vidare mot en papperskorg. 

Jag tar en stor klunk av energidrycken och spanar på människorna som vandrar förbi. Alla i sina egna världar, i sina egna tankar.
Energidrycken tar slut för fort och lika så ciggen är upprökt så jag drar mig hemåt. Om en liten stund är det dags att tvätta. För mig är doften viktigt. Nytvättade kläder och lakan måste ha blandat sig med ett behagligt sköljmedel. Valet ikväll är äpple. Hemma packar jag ner tvätten i mina blåa Ikeapåsar och försöker lägga dem i rätt tvättordning. Precis innan jag ska kliva ur lägenheten känner jag en stor olust för att sitta nere i tvättstugan i 5 h. Ja, 5 h… människorna som bor här har en tendens att sno åt sig andras tvätt. Skillnaden på mitt och ditt har vissa svårt att förstå. Jag tar ett djupt andetag och tar mig dit. Det finns 8 olika maskiner som är indelade i 4 grupper. När jag kommer dit är jag ensam där inne. Jag stoppar in en del av tvätten, drar igång maskinen och sätter mig vid ett bord och väntar. Mobilen finner jag inget intresse av och för tillfället inte heller den bok jag tagit med. Lutar hakan mot händerna och låter tankarna föra mig bort, men precis då öppnas dörren.
En löjligt attraktiv kille jag aldrig sett innan på området kliver in. Vi båda hälsar artigt innan han försvinner bakom en vägg. Jag känner hur jag nästan blev lite generad av hur snygg han är. Efter en stund dyker han upp igen och frågar om han får slå sig ner. Han frågar om jag också blivit av med tvätt innan. Och därifrån rullar samtalet bara på. Vi pratar som att vi känt varandra i evigheter, vi klickar perfekt. När jag måste gå och lägga in tvätten i torktumlaren märker jag hur blöt jag är i mina trosor. Jag har varit så inne i vårt samtal att jag inte märkt hur kraftigt min kropp reagerat. Jag stoppar ner handen i mina byxor och blir förvånad över hur otroligt våt jag var. Plötsligt känner jag en hand på min axel. Han skrattar när jag vänder mig om och säger att kvinnor också får klia sig i skrevet, en mänsklig rättighet. Sedan tittar han på min hand och ser hur blöt den är. Han får ett förvånat uttryck i ansiktet, ler generat och går bort till sina tvättmaskiner. Just då ville jag bara dö. Jag skämdes något så otroligt.
Jag sköljer av min hand, fixar med min tvätt och sätter mig sedan skamset vid bordet igen. Strax efter sätter han sig ned mitt emot. Tystnaden är tung och pinsam. Jag harklar lite och tar fram boken jag hade med mig. Försöker läsa men kan inte koncentrera mig, vågar inte heller titta åt hans håll. Plötsligt försvinner boken från mina händer och han står framför mig. Jag ser direkt bulan i hans byxor. Jag tittar försiktigt upp och möter hans blick. Han frågar om jag vill, vill jag så vill han. Jag nickar och känner en tacksamhet att han hade artigheten att fråga. Sedan går allt fort. Han slänger upp mig på bordet. Drar ner mina byxor och trosor och börjar slicka mig. Min kropp reser sig i njutning och jag känner hur mitt sköte pulserar och hur fittsaften bara rinner. Han slickar i sig allt och jag kan se hur han njuter av mina safter. Hans händer rör sig snabbt över min kropp, smeker min mage, mina lår, mina bröst. Jag stönar högt av njutning. Han vänder mig sedan om, tar av sig sina byxor. Leker först med sin kuk mellan mina fittläppar, smörjer in den med mina safter. Jag ber honom föra in den och han trycker långsamt in den. Njutningen när han glider in i mig ger mig en orgasm och jag skakar till av välbehag. Han börjar röra sig ut och in i mig, lyfter upp min tröja och smeker mina bröst. Varje gång han nyper min bröstvårta kvider jag av njutning. Hans kuk känns så perfekt, den är så obeskrivligt skön. Han greppar tag i mitt hår, smiskar mina skinkor. Hans stön av njutning gör mig bara kåtare. Jag hör hur han närmar sig och hans juckande blir mer intensivt. Vi båda kommer samtidigt och vi skriker ut av njutning. Han är kvar i mig en stund. Vänder mig sedan mot honom och kysser mig ömt. Maskinerna piper att de är klara. Vi båda klär på oss igen. Ler stort mot varandra och tar hand om det som är kvar. En timme senare är vi båda klara. Vi lämnar tvättstugan. Ute är det kallt och mörkt. Han ger mig en sista kyss och detta var första och sista gången jag såg honom.

Kommentarer

Skicka