Framgång
Mörkt tema
Sverige
Välj land
Välj språk
Mörkt tema
Välj land
Välj språk

Honochhanblekinge

39 år
Tjej
Blekinge, Sverige
Senaste besöket: 18 timmar sedan
Om mig själv

Välkommen till vår sida :)

Vi är ett par som har den här sidan tillsammans men det är framförallt jag (tjejen) som använder sidan. När jag är inloggad gillar jag att titta på bilder av heta killar/tjejer/par. Har framförallt en förkärlek för bilder på lite större kukar, tycker dessa är väldigt estetiskt tilltalande. Gillar även att sexchatta och tänder på att prata snusk. Men! Ni som skriver bör kunna prata om annat än sex också, någon som kan föra en normal konversation och med en stor portion humor ligger bättre till när det är dags att träffa någon extra. Jag och killen har ett lite speciellt upplägg. Han tänder på tanken att jag har en älskare som har sex med mig, ibland är han med och tittar eller till och med deltar, ibland är han inte där. Han tänder på att inte veta allt jag skriver om eller gör här inne så han får endast läsa konversationer/chattar som jag godkänt. Så är det någonting du inte vill att han ska läsa som just du och jag skrivit om så behöver han inte göra det ;) han får påbörja nya konversationer med killar och tjejer men dessa kommer jag också läsa och kunna svara på.

Vi har en hel del bilder och filmklipp och vi lägger upp nytt lite då och då. Dessa ligger i privata. Har du fått tillgång till privata så har du utmärkt dig lite extra och gjort bra ifrån dig och vi kanske till och med är lite nyfiken på dig. Men glöm inte att vi inte är rädda att ta tillbaka tillståndet om du missköter dig.

Vi har planerat för olika scenarier om vi skulle ta med en extra person och känner därför att det kanske inte ligger alltför långt bort i framtiden att träffa någon. Personen vi träffar ska som sagt kunna diskutera mer än sex och kunna bygga upp ett förtroende hos oss för att våga ta steget till sex. Hygienen är superviktig, rent och fräscht gäller! Utseende är egentligen mindre viktigt men åldern bör ligga mellan 25-55 år, ska vi göra undantag där så ska du vara någonting alldeles extra. Givetvis ska du vara helt frisk eftersom vi båda tänder på att killen sprutar djupt inne i mig utan kondom. Är du kille ska du ha större kuk än min kille. Detta borde inte vara några problem då jag hittills inte pratat med någon här inne som har mindre. Men lämpligt kan vara 15 cm eller längre och normal grovhet eller mer. Tänder enormt på tanken att få känna en större kuk i mig! Helst renrakat nertill eller i alla fall nedtrimmat så mycket som möjligt. Jag älskar att suga och då vill jag helst inte ha för mycket hår i vägen. 

Det är okej att kommentera killens storlek på kuk och att ni skriver vad ni skulle vilja göra med mig för att tillfredsställa mig bättre än han klarar ;) Detta är nåt vi går igång på. Det finns gott om bilder på hans lilla i privata.

Nedan ser ni lite vad vi är intresserad av.

En extra kille, viktigt är det som vi skrivit tidigare i presentationen, d.v.s. ren och fräsch, frisk, kukstorleken och att du kan föra normala diskussioner och inte bara prata sex. Viktigt är att vi får förtroende för killen vi träffar så det är det målet du behöver jobba mot. Min kille kommer titta på när vi har sex med varandra. Ibland kan han vara med då jag fantiserar mycket om att vara med två killar samtidigt. I sista steget kan vi ha sex utan att han befinner sig i rummet. Det finns fler fantasier såklart men det här är första steget.

Jag är varken bi eller lesbisk, men... jag fantiserar mycket om att vara med en tjej, framförallt om att bli slickad! Känns det bra så kan jag även vara öppen för att slicka en tjej också. Killen kommer att se på, är vi alla överens så kan han få vara med också, detta är något vi kan lägga upp regler för om vi får kontakt med varandra. Det är viktigt att det känns bra för alla inblandade. Du bör vara mellan 20-50 år. Det viktiga är att vi får bra kontakt med varandra. Du får gärna ha erfarenhet sen tidigare då jag är helt oerfaren men det är inget krav!

Killen är mer uttalat binyfiken, han har viss erfarenhet sen tidigare men det är länge sedan. Han är därför nyfiken på att vara med en annan kille och prova vissa saker. Är det någon kille där ute som är intresserad så tveka inte att skriva så kan han eller jag förklara mer i detalj vad han söker. Ni träffas isf själva första gången/gångerna för att han ska bli bekväm i situationen. Därefter ser jag gärna på hur han har sex med en annan kille. :)

Så skriv gärna, men inte i gästboken där brukar vi inte svara.

Vi är båda lite större och jag har fött barn med allt vad det innebär. Men vi har påbörjat en viktresa som börjat ge resultat.

Vi har kik. Vi har inte använt det jättemycket men haft någon session där med "åskådare" och det är här vi kommer verifierat oss innan en eventuell träff. Det finns inga ansiktsbilder i privata och kommer inte heller lägga upp några här så det behöver ni inte fråga efter.

Vi tycker båda om att skriva noveller. Jag lägger upp alla noveller, inklusive de som killen har skrivit. Han är inte inne och läser dem eller era kommentarer efter att jag lagt upp dem. Och jag älskar kommentarer, verkar svårt att få det på den här sidan bara... kan ju vara så att dem inte uppskattas och då tar vi bort dem helt enkelt. Novellerna är en blandning av påhittade och upplevda, vilka som är vad får ni själva klura på eller om nyfikenheten blir för stor så fråga :)

Hoppas vi hörs :)

  • Orientering inte bestämma
Träffa
Dejtingsyfte
Kärlek i sex
Gåva
Statistik
  • Medlem sedan 19.05.20
  • Profilbesök 76333
  • Publika/privata foton 0/275
  • Publika/privata videoklipp 0/40