Framgång
Julvideotävling 2023 🎥😍🎄
Generösa priser för vinnarna 🏆🤑 Vem som helst kan delta! Mer
Om mig själv

 

Välkommen till vår sida :)

Det har blivit lite förändringar, det är främst jag (tjejen) som använder sidan även om killen kan kika in ibland. Framförallt där jag tar tillfället i akt att sexchatta med heta killar och tjejer och ibland kikar killen in, nyfiken på vad vi skrivit om ;) vi har många fantasier som jag/vi gärna skriver om. I nuläget fungerar det inte att vi träffar någon annan eller tar in en extra älskare till mig men förhoppningen är att kunna göra detta inom en snar framtid. Fram tills dess njuter jag av att titta på bilder och filmer och sexchatta.

det är helt okej att kommentera killens storlek på kuk och att ni skriver vad ni skulle vilja göra med mig för att tillfredsställa mig bättre än han klarar ;) snarare uppmuntrar vi detta då vi går igång på det. Det finns gott om bilder på hans lilla ;) hör nästan till vanligheterna att han måste använda en sleeve vid sex och detta har gjort mig nyfiken på hur en (riktig) större kuk skulle kännas.

vad vi är intresserad av längre fram är:

en älskare till mig som tar mig medan killen ser på. Min kille får ta mig efter att Du är klar med mig alternativt är han med under tiden. Kravet är att Du har större kuk än min kille (borde inte vara så högt satt krav) ren och frisk givetvis!

en tjej till mig, har blivit så nyfiken på att testa att vara med en tjej, att få slicka och att själv bli slickad...

killen är nyfiken på att testa ha sex med en annan kille, han är nyfiken på att prova att suga och bli påsatt. Helt ny på detta och ingen tidigare erfarenhet men älskar när jag sätter på honom med strapon :)

jag hade också njutit av att se min kille med en annan tjej men misstänker denna fantasi blir lite svårare att uppfylla :p

Så skriv gärna till mig/oss, men inte i gästboken där brukar vi inte svara.

Som jag skrev så i de flesta fallen är det tjejen som är inloggad men killen kan kika in ibland, vill ni veta vem som är inne för tillfället så fråga.

Vi är båda av modell större, passar inte det så behöver ni inte skriva heller.

Privata bilder får inte alla ta del av, därav att de finns i privata mappar. Ibland öppnar vi upp vissa mappar och då får man passa på att kika. Får vi dessutom heta kommentarer ökar chansen att vi öppnar upp fler gånger och gör fler filmer och bilder :)

Hoppas vi hörs :)

Träffa
Dejtingsyfte
Kärlek i sex
Gåva
Statistik
  • Medlem sedan 19.05.20
  • Profilbesök 72714
  • Publika/privata foton 0/266
  • Publika/privata videoklipp 0/40

Se andra profiler