Framgång
Mörkt tema
Sverige
Välj land
Välj språk
Mörkt tema
Välj land
Välj språk
Videotävling Midsommar 2024⏳😍☀️
Generösa priser för vinnarna 🏆🤑 Vem som helst kan delta! Mer

En fundering om en återkommande fantasi…

Sedan ett tag tillbaka har jag haft en fantasi jag aldrig haft innan, breeding. Jag är helt oskyddad sedan ett bra tag tillbaka och killen får sällan komma i mig när vi har sex. Antingen kommer han i sleeven vilket är det vanligaste eftersom jag alltid vill känna lite större. Eller så får han dra sig ur och komma på mig eller på sig själv. Men när jag fantiserar om en annan kille att ha sex med så vill jag alltid att han kommer så djupt i mig som det bara går. Det gäller även när jag fantiserar om att flera killar har sex med mig samtidigt, alla ska spruta djupt i mig. Har som sagt aldrig haft denna typ av fantasi förut men blivit väldigt vanligt nu så min fundering är helt enkelt, är detta en vanlig fantasi? Är det vanligare bland män än kvinnor eller tvärtom? Och vad är det som lockar hos er som fantiserar om det? Bara nyfiken så är det någon som läser detta och känner igen sig så släng gärna iväg ett svar här. Annars önskar jag er en riktigt trevlig söndag :)

Kommentarer

 • MrClover,  36
  Spänningen med risken är det som tänder mig när det gäller breeding.
  läs mer rulla upp
  10.06.24 13:04
 • Blekingeman63,  61
  Klart man vill komma så spänningen med oskyddat.
  läs mer rulla upp
  10.06.24 12:36