Framgång
Mörkt tema
Sverige
Välj land
Välj språk
Mörkt tema
Välj land
Välj språk
Vanlig Sex

Ett önskemöte

Jag kliver av tåget och går den korta vägen till hotellet. Även fast jag är framme innan det är dags att checka in får jag tillgång till rummet. Uppe på rummet ser jag på klockan att jag kommer hinna ta en snabbdusch.

Efter duschen sätter jag upp håret i en tofs sen tar jag på mig svarta stayups, svarta skor, blå kort kjol, en svart top och under har jag en bh med öppen kupa. Trosorna hoppar jag över den här gången. Jag kollar klockan igen och ser att det är dags att gå ner till lobbyn.


Eftersom man behöver ha ett nyckelkort när man ska åka hissen så hade vi bestämt att mötas i lobbyn. Förutom en massa sms så hade vi bara pratat med varandra några gånger i telefonen så det här var första gången vi skulle ses i verkligheten.


Jag sätter mig ner i en fåtölj så jag ser entrén och hissarna. Klockan är
15:30 och jag är riktigt nervös nu. Åtta min senare ser jag hur du kommer in genom entrén. Jag fångar din blick, ler och reser på mig och börjar gå mot dig och hissarna. Jag ser hur ett leende sprider sig på dina läppar. 

Vi hade bestämt att inte säga nåt till varandra förrän vi är på rummet så vi står tysta bredvid varandra medan vi väntar på hissen. 


Hissen kommer, vi kliver in och jag trycker på 7:an. Precis innan dörrarna stängs så kommer en annan gäst in i hissen, trycker på 2:an och ställer sig närmast dörrarna. Vi ser på varandra och ler. Jag lutar mig mot det bakre hörnet i hissen och drar diskret upp min kjol lite så man nu kan se spetsen på stayupsens resår. Du står i motsatt hörn och kan inte ta ögonen ifrån mig. Hissen stannar och gästen går ut på sitt våningsplan. 


Dörrarna hinner knappt stängas ordentligt innan du är framme hos mig. Du trycker din kropp mot min och ditt ena lår pressas in mellan mina lår. Din ena hand tar tag runt min nacke och din mun kysser mig djupt. Mina händer smeker din rygg och nacke medan jag svara på dina kyssar. Jag känner hur din andra hand smeker sin väg upp mot mitt ena bröst utanpå toppen och du känner hur min bröstvårta står rakt ut. Med tumme och pekfinger börjar du nypa och dra lite i röstvårtan och jag stönar medan vi fortsätter kyssa varandra. 

Hissen stannar och det är dags att kliva ut. Jag rättar till kjolen lite och går ett halvt steg före dig genom korridoren fram mot rummets dörr. Medan jag famlar med nyckelkortet känner jag hur din hand smeker min runda bakdel. Äntligen får jag upp dörren. 


Dörren öppnas och vi kliver in och stänger den bakom oss. Vi stannar precis innanför dörren, jag lutar dig mot dörren och börjar kyssa dig igen. Mina händer försöker samtidigt knäppa upp ditt skärp och dina byxor. Du märker att jag har lite problem så du hjälper till. När jag märker att jag har tillgång till hela paketet så sätter jag mig på huk framför dig. 


Jag ger din kuk några lätta pussar ovanpå kalsongerna. Jag tar mina pekfingrar innanför kalsonglinningen och drar sakta ner dem så att din nu halvhårda kuk blir fri. Jag blåser lite på din kuk och ser hur den rycker till lite av vinddraget. Med en varsam hand tar jag tag i din kuk och låter min tunga slicka från rot till topp. Jag ser hur en droppe försats trängt fram på toppen så jag sträcker ut min tunga och slickar i mig droppen. Sen låter jag min tunga cirkulera på toppen en stund. Jag slickar mig om mina läppar innan jag suger in ditt ollon i munnen och tar dig långt in i munnen.


 Jag hör hur du stönar och tittar upp mot dig. Du står lutad mot dörren blundar och ser ut att njuta. Jag suger intensivt och känner din kuk som växer och blir riktigt hård i min mun. Dina händer trycker varsamt mitt huvud mot dig så att din kuk kommer längre in i munnen. Jag känner hur mina ögon tåras lite och jag klöks till lite när jag känner att jag inte får någon luft. Du släpper på greppet och låter mig suga själv ett tag. Efter att vi har hållit på ett tag känner jag hur dina ben stelnar till, din kuk rycker till och du håller mitt huvud i ett fast grepp. Du stönar högt och jag tittar upp och möter din blick samtidigt som du sprutar din första sats långt bak i munnen på mig. När du har kommit släpper du mig, jag reser på mig, sväljer din sats och torkar mig lite om munnen innan jag ger dig en puss. Sen vänder jag på mig och går mot sängen.

Kommentarer

Skicka