Framgång
Mörkt tema
Sverige
Välj land
Välj språk
Mörkt tema
Välj land
Välj språk
Vanlig Sex

Filten

Denna upplevelse är speciell för mig på flera sätt. Dels för att den jag delade detta med är en väldigt speciell tjej som betydde väldigt mycket för mig, men som inte kunde bli min. 


Den är några år gammal, men jag tycker att den beskriver mig väldigt bra som älskare. 


Den är till 100% sann. Inget är tillrättalagt och hon läste den efteråt också. 


 


Av olika anledningar var tillfällena att träffa henne både få och väldigt sköra, så när hon hintade om en möjlig träff var jag lite försiktigt skeptisk.


Så många planerade träffar har uteblivit, men när hon på morgonen bekräftat att träffen skulle bli av steg humöret rejält.


Så efter några ärenden på stan åkte jag hem för att hämta strandfilt, handdukar och våtservetter och iväg till platsen vi bestämt.


 


Väl på plats kom ett mess att hon var på väg. Men direkt följt av en uppmaning att ringa.


Ringa? Fan. Har nåt dykt upp igen?


Men nä, hon var på väg men däremot sa hon sig vara väldigt nervös.


-Varför då, undrade jag?


Vi har haft tät kontakt under en tid, och hon känner mig genom den ganska väl. Vi har ju dessutom träffats några gånger.


Hon parkerade och jag gick ut och mötte henne med en varm kram. En mjuk kyss. Följt av en till. Lite hungrigare nu.


Begäret växte direkt. Jag pressade underlivet mot hennes och lät henne känna hur påverkad jag var. Hon svarade med en roterande rörelse mot mitt underliv.


 


Platsen jag tänkt mig var en bit in efter en rätt ojämn skogsbilväg. Hon satte sig fram och jag körde.


Efter en liten bit släpper hon bara så där fram sina fantastiska bröst, som hon vet att jag bara älskar.


Hon säger att hon har en body på, med knäppning i grenen. Jag låter en hand krama hennes bröst samtidigt som jag sakta kör på den ojämna vägen. Hon tittar på mig med ett härligt ansiktsuttryck.


-Kanske skulle jag sitta i baksätet och börja lite medan du kör, säger hon med ett retfullt leende.


Wtf?? För 5min sen påstod hon sig vara helt galet nervös. Till detta?


Jag stannade naturligtvis bilen direkt. Detta vill jag bara inte missa. Hon tittade på mig, öppnade dörren och satte sig i baksätet.


-Första knappen sa hon och jag hörde knappen i grenen släppa.


Försökte vrida till backspegeln för att se, men det gick fan inte.


-Andra knappen. Jag vred på huvudet och såg ett finger löpa utanpå fittan.


Tredje knappen släppte med ett klick.


Fatta hur frustrerade det är att köra bil, sakta på en ojämn väg, med en vansinnigt vacker och sexig tjej i baksätet som med särade ben och vidöppen fitta smeker sig själv! Det var helt galet eggande.


Förbannade jävla väg från helvetet. Ta slut snart!


När vi kom fram till platsen, alldeles bredvid en sjö, kunde jag inte hålla mig. Måste få smaka henne. Så jag stannade bilen, slet av mig tishan och öppnade bakdörren. Vilken syn! Helt jävla magisk. Jag böjde mig fram över henne och kysste henne. Sög in en bröstvårta på min väg nedåt.. Jag slickade henne tills hon reste sig upp.


– Inte i bilen.


Jag tog fram strandfilten och la en handduk över. Vis från förr vet jag att hon kan spruta rejält. Både på kuk och fingrar. Stående kysstes vi innan hon gick ner på knä och knäppte upp mina shorts och drog ner dom och kallingarna.


Fixet med filten hade fått mig att slakna något, men den munnen..


Den munnen tillhör en av endast en handfull kvinnor som lyckats suga mig hela vägen fram.


Efter en stund lade jag henne ner på rygg. Nu ville jag bara känna henne omsluta mig.


Med hennes ögon låsta i mina gled jag sakta in.


Bara lite. Försiktigt och sakta, bara lite. Ett leende från henne bekräftade. Så jävla skönt. Med hennes ben på min axlar gick jag hela vägen in. Ökade lite och förbannade det steniga underlaget som hindrade att jag kunde trycka på helt.


Upp på all fyra och bakifrån i en härligt djup svank. Tummen masserade hennes anus och trängde in lite. Hon smekte sig själv och kom hårt. Så hårt att hon knuffade mig bakåt med rumpan.


Fick tvinga mig själv att inte skrika till av dom vassa stenarna under filten. När orgasmen ebbat ut ville hon rida, men jag la henne på sidan och tog henne sittande på hennes utsträckta ben..


Så jävla skönt. Men också lite ont i knäna nu. Så vi gick upp till bilen där jag böjde henne in i bagaget och fick henne igen i den härliga svanken. När jag drog mig ur gick hon direkt ner på knä.


– Kan du inte komma i mitt ansikte?


– Visst. Men inte riktigt än.


Tillbaka på filten slickade jag henne igen. Hon har inte kommit på enbart tunga än och jag ville gärna försöka ge henne det. Tyvärr inte denna gång heller, så jag bullade upp en kudde under hennes höft och gled in bakifrån. Sakta tog jag henne så en stund. Små rörelser inuti. Tills jag bara måste trycka på. Kände att det var nära och frågade om hon ville ha det i ansiktet.


-Kom I min mun.


Oooooja!


Missade förstås munnen, men kinden och halsen var ändå rätt nära skjutet tycker jag. =)


Jag kom inte helt, men efter några drag kom jag igen, och då i hennes mun.


Hon tittade upp på mig. Med sperma på kinden och halsen öppnade hon munnen och visade resten av min orgasm. Hon lekte med det i munnen innan hon svalde och skickade sig om munnen.


Sexigt? JA.


Porrigt? JAA!


Den synen har jag aldrig haft förr.


När jag återhämtat mig, bad jag henne lägga sig på rygg.


– Jag vill att vi hjälps åt, sa jag. Du smeker dig själv samtidigt som jag smeker dig inuti. När du är nära, säg till.


Med två fingrar masserade jag hennes gpunkt samtidigt som hon smekte klittan.


Jag hade redan en pöl i min kupade hand och såg hur hon började vara nära för det skvittrade ur fittan. Då började jag pumpa med fingrarna.


Och helvete vad hon kom!


Hon kom i den största fontänen jag nånsin sett.


 


Jag sjönk ner på filten intill henne när hon sansat sig lite. I den stora skeden tätt intill med ena handen runt hennes bröst låg vi och småpratade en stund medan myggen hade fri tillgång till våra två nakna kroppar.


Jag kunde fan inte bry mig mindre just då. Hon föreslog att vi skulle klä oss. Inte riktigt än svarade jag. Jag vill njuta med dig igen.


Med munnen tätt intill hennes öra viskade jag. – Om en stund kommer jag att vända ner dig på rygg. Jag kommer att kyssa din mun. Din hals. Ditt öra. Sen kommer min tunga att följa din hud till dina bröst. Jag kommer att suga på dina vårtor innan jag låter tungan följa din hud ner till fittan. Jag kommer att slicka dig så långt jag kan, och när du kommit så nära jag kan ta dig byter jag tungan mot mina fingrar och ger oss en fredagsdusch. Men inte riktigt än.


Och efter en liten stund gjorde jag precis vad jag viskat i hennes öra..


 

Kommentarer

Skicka