Framgång
Mörkt tema
Sverige
Välj land
Välj språk
Mörkt tema
Välj land
Välj språk
Videotävling våren 2024🎥⏳🌸
Generösa priser för vinnarna 🏆🤑 Vem som helst kan delta! Mer

Halv åtta på morgonen

Vanlig Sex

Klockan är halv åtta på morgonen. Fåglarna kvittrar och jag möter stressade människor på väg till sina jobb. Människor som inte har semester dvs.

Jag vet att du är hemma, och att du sover. Jag öppnar porten och kliver in i gången. Tyst öppnar jag dörren till din lägenhet med nyckeln jag har till låns.

Tyst och ljudlöst låser jag dörren efter mig, klär av mig alla kläder och smyger in till dig.

Där ligger du, helt ovetande att det står en naken kvinna vid din säng.🛏️ 

Försiktigt kryper jag under täcket nerifrån. Jag vet att du alltid sover naken, vilket underlättar för mig just nu.

Jag finner mitt mål och tar tag om din inte än så hårda kuk och börjar föra handen upp och ner, sakta.. Du verkar tro att du drömmer och börjar skruva lite på dig.

Sen sätter jag till min mun, och suger lite försiktigt. Du hårdnar snabbt och jag drar försiktigt tillbaka förhuden så ditt ollon blottas, och tar det i munnen och suger på det. Du smakar lika gott som alltid! Slickar upp och ner för skaftet, slickar på din pung och tar in en kula i taget i munnen, suger och tar hela kuken i munnen. Får kämpa med det sistnämnda då du inte är speciellt liten..

 

Nu känner jag att du stelnar till i hela kroppen. Nästan som om du blev rädd. Men du förstår snabbt vem det är och för dina händer till mitt hår och tvinnar in dem där.

Jag suger och slickar och hör att du börjar stöna de där bekanta underbara stönen. Din ena hand finner mitt bröst och du börjar nypa, dra och massera det.

 

Snart så börjar du vrida dig lite, ta tag om mitt hår lite hårdare. Då förstår jag att du inte har långt kvar. Suger ännu mer nu, när jag vet att belöningen är nära..

 

-        Åh… jag kommer nu…jag…aaaaaaa

 

Du sprutar i min mun och jag slickar i mig allt, till sista droppen. Suger ollonet lite försiktigt, bara för att få i mig allt. Inget får gå till spillo!

 

Du lyfter på täcket och ser på mig och ler ditt underbara leende.

-        God morgon kåtis.

-        God morgon. Redo att gå upp?

-        Nej inte på långa vägar, säger du och tar tag i mig, och lägger mig på rygg i sängen. Nu är det min tur…

Skicka