Framgång
Mörkt tema
Sverige
Välj land
Välj språk
Mörkt tema
Välj land
Välj språk
Videotävling våren 2024🎥⏳🌸
Generösa priser för vinnarna 🏆🤑 Vem som helst kan delta! Mer
Honochhanblekinge 39 år
Tjej
Blekinge, Sverige
Senaste besöket: 11 timmar sedan

Många har undrat…

Vanlig Sex

om det jag gjort med F har hänt några andra gånger när jag varit i en relation eller om detta är första gången. Svaret på frågan är, njae… när jag träffade min kille för lite drygt tio år sedan så hade jag en kk. Min kk, (J) var just en kk, sexet var bra men vi hade inget intresse av varandra mer än sex i alla dess former. När jag och min nuvarande kille började ha sex med varandra så fortsatte jag även att ha sex med J. Detta för att jag inte visste om det skulle bli seriöst mellan min kille och mig, om det inte skulle fungera så ville jag i så fall ha kvar min kk, J.

 
Så precis i början när jag och min kille började ha sex så hade jag även sex med J. Hans kuk är större än min killes, ca 15 cm mot killens 11 och grövre än min killes. Vid några tillfällen blev det så att jag hade sex med J för att senare under dagen ha sex med min kille. Oftast var det hemma hos mig, J kunde vara där på förmiddagen och vi hade sex i min säng. Alltid utan kondom och oftast sprutade J i mig. Jag tänder ju något enormt på att bli sprutad inne i. Men ibland kunde det vara på kroppen eller så sög jag honom och lät honom komma i min mun. Senare på kvällen kunde killen komma förbi efter jobbet. Även om J kommit i mig tidigare under dagen kunde jag låta min kille ha sex med mig utan att han visste vad skett i min säng ett antal timmar tidigare. Ibland kunde jag undra om mina grannar visste vad som pågick…
 
Vid ett tillfälle hade jag sex med J bara 2 timmar innan min kille kom hem. Den gången skedde det dessutom i min killes dåvarande lägenhet och i hans säng. Det var sensationellt skönt… J kom över och kläderna åkte av i en rasande fart och han började med att stimulera mig i soffan med både fingrar och tunga. Jag kom jäkligt snabbt. Vi vände på det och istället började jag suga honom, även detta i soffan. Efter en stund flyttade vi in till sängen, jag på rygg och J över mig. Han tog mig hårt och intensivt, som vanligt utan kondom. Jag la upp mina ben på hans axlar och det dröjde inte länge innan jag kom i den största orgasmen jag någonsin fått, inte lyckats få en så kraftig orgasm efter den gången heller. Förmodligen var det hela situationen som bidrog till det också. Jag minns att jag var helt utslagen och inte orkade göra mer men J fortsatte pumpa som besatt tills han kom i mig.
 
J la sig på rygg och jag sög hans kuk ren från både safter och sperma vilket inte var ovanligt när jag och J hade haft sex. Han lämnade ganska omgående då jag visste att min kille snart skulle komma hem. Vädrade lägenheten, fixade till sängen och tog en dusch (glömde dock borsta tänderna) och la mig i sängen igen. Jag visste att killen skulle vilja ha sex och det förmodligen skulle märkas att jag fortfarande hade Js sats i mig så när killen bäddat ner sig skyllde jag på huvudvärk. Den gången var jag dessutom ganska nöjd med vad jag hade fått.
 
De andra gångerna har jag låtit killen knulla mig men då har det gått i alla fall en halv dag mellan J och killen. Det inträffade ett antal gånger under ca 3 veckors tid. Därefter kände jag att det var med min kille som jag ville fortsätta med och sa därför upp bekantskapen med J.
Skicka