Framgång
Mörkt tema
Sverige
Välj land
Välj språk
Mörkt tema
Välj land
Välj språk
Videotävling våren 2024🎥⏳🌸
Generösa priser för vinnarna 🏆🤑 Vem som helst kan delta! Mer

Massage

Vanlig Sex
Jag klev in på massagesalongen och blev visad till ett omklädningsrum. Där klädde jag av mig och svepte en handduk runt midjan och gick sedan vidare in i massagerummet. Jag la mig på britsen och efter en liten stund kom Christoffer, massören, in i rummet. Ljuset var dämpat och i rummet brann det flera väldoftande aromatiska ljus. 
Christoffer la den mjuka handduken över min rumpa och jag kände hur han lät några droppar massageolja landa mellan mina axlar. Han började massera mina axlar och jag kände hur han löste upp några hårda knutar i mina axlar. Han fortsatte med mina överarmar och gick sedan tillbaka till mina axlar. Han fortsatte med sina starka händer ner längs efter ryggraden. 
Jag kände mig avslappnad och kunde inte låta bli att stöna lite när jag kände hans starka händer mot mitt ryggslut. 
Framme vid handdukskanten slutade han och började istället massera mina vader. Han fortsatte knåda mina muskler upp över låren och mot lårens insida. Jag särade mina ben så att han skulle komma åt ordentligt. 
Han slutade massera mig och lyfte bort handduken. Återigen kände jag hur han droppade massageolja på mig. Dropparna landade på min rumpa och jag kände hur oljan rann ner mellan mina skinkor. 
Återigen kände jag hans starka händer. Han masserade mina skinkor och jag särade mina lår ordentligt så att han kom åt. För varje tag han tog kom han närmare mitt sköte. Jag kände hur jag blev varm och hur jag blev våt. Han masserade mitt sköte och jag putade med stjärten så att han skulle komma åt ordentligt. 
- Nu får du vända på dig sa han och torkade av sina händer på handduken. 
Jag la mig på rygg och han droppade nu massageolja på mina bröst, ner över min mage och lät sedan några droppar rinna ner på mitt rakade sköte. Han började smeka mina bröst och mina bröstvårtor blev hårda av hans beröring. Han fortsatte ner över min mage och lät sedan handen glida ner mot mitt sköte. Jag särade villigt på benen och han masserade min klitoris med handen. Han pressade in två fingrar i min slida och masserade slidväggen. Han alternerade mellan att massera mig inuti slidan och på min klitoris. Jag kände hur orgasmen närmade sig och jag masserade mina styva bröstvårtor samtidigt som jag kände hur fittan drog ihop sig i kramper. Jag kom i en himmelsk orgasm. 
Jag kan se den kraftiga bulan på Christoffers byxor. Jag funderar över om jag någon gång ska försöka ta det hela en bit till. Jag sveper sedan handduken om mig. Duschar och klär på mig för att återgå till jobbet. 
Jag betalar för två massagepass. Jag viker noga ihop kvittona och stoppar dem i plånboken. Kvittona ska jag sedan lämna in på jobbet och få ersatta som friskvård. 

 

Skicka