Framgång
Mörkt tema
Sverige
Välj land
Välj språk
Mörkt tema
Välj land
Välj språk
Ageplay Vanlig Sex

Min unge älskare

Jag var några år över femtio. Min son skulle delta i ett träningsläger och en av hans vänner, Carl, skulle bo hos oss under veckan. Det var sommar och ungdomarna hade ledigt från sina studier. 
Jag var relativt nyseparerad och hade så smått börjat vänja mig vid en ny livsstil. Jag och sonen bodde kvar i villan och mitt ex hade flyttat till en annan stad. 
Det var en härlig försommardag. Jag har en insynsskyddad liten uteplats och där låg jag och bättrade på solbrännan när pojkarna kom hem. 
Jag hade bara bikini på mig och jag såg att Carl följde mig med ögonen när jag krängde på mig en tröja. 
Grabbarna tog en fotboll och lekte lite på gräsmattan framför huset. Min son, Anders, var nyss fyllda arton och Carl såg ut att vara några år äldre. Det var varmt och grabbarna hade snart tagit av sig sina tröjor. 
Jag gjorde i ordning en tillbringare med isvatten och bar ut den till uteplatsen. Grabbarna drack och jag tittade lite extra på Carls kraftiga svettiga överkropp. 
Grabbarna skojade vidare och jag tog av mig tröjan och fortsatte sola. 
Jag hade ett par solglasögon på mig och kunde titta på Carl utan att han såg det. Jag såg att han ofta tittade åt mitt håll och för att reta honom lite särade jag lite på benen. Min röda bikini är ganska utmanande och ganska sexig. 
Framåt kvällen grillade vi lite och åt tillsammans. Carl berättade att han pluggade juridik i Stockholm och att han bara var hemma en vecka innan han skulle börja sommarjobba. Han hade ingenstans att bo under veckan och var glad över att han fick bo hos oss under träningslägret. 
Nästa morgon hade jag klivit upp tidigt och hade precis klivit ur duschen när dörren öppnades och Carl steg in. Jag hade glömt låsa och stod helt naken framför honom. Han blev generad men jag sa att det var mitt fel som glömt att låsa dörren. 
Jag bad honom sätta på kaffe och satte på mig en tunn morgonrock. 
Sonen sov fortfarande och vi satt på varsin sida av köksbordet med en kopp kaffe och småpratade om lite allt möjligt. 
För att reta honom lät jag morgonrocken glida isär så att han kunde se åtminstone delar av mina bröst. Mina bröst är inte så stora men fasta och toppiga. 
Jag såg att han tittade djupt i urringningen och jag blev lite upphetsad av att jag kunde tända en så ung och attraktiv man.
Jag lät morgonrocken glida isär lite så han kunde se mina lår. 
Jag hörde sonen i trappan och jag rättade till morgonrocken så jag såg anständig ut. Han tog en kopp kaffe och sa att han var tvungen att cykla ner till bensinmacken där han sommarjobbade. Han skulle bara fixa några grejor och snart vara tillbaka. 
Han gav sig iväg och Carl gick upp till gästrummet på övervåningen. 
Jag smög uppför trappen till övervåningen och öppnade dörren till gästrummet. Carl låg i sängen och onanerade. - Hoppsan! sa jag - Förlåt att jag bara klampade in. Carl drog upp täcket och såg skamsen ut. Jag gick fram till sängen och satte mig bredvid honom. - Vad ligger du här och gör då? frågade jag med ett leende samtidigt som jag drog undan täcket. 
Han såg generad ut och jag tog ett tag med handen om hans stånd. Jag runkade honom några gånger och drog isär morgonrocken så att mina bröst blottades. - Vill du känna på dom? Frågade jag och Carl smekte mina bröst och masserade mina bröstvårtor. 
- Vi har inte mycket tid på oss sa jag. Anders är tillbaka om en halvtimme men vi kanske kan få mer tid senare under veckan. 
Jag lutade mig fram och tog honom i munnen. Han var stor och hård och jag sög och runkade honom. 
Jag visste att Anders snart skulle vara tillbaka så jag ökade takten. Carl började stöna och plötsligt kom han med ett stönande. Han sprutade sin sats i min mun och jag slickade honom ren. - Vi hinner inte mer nu sa jag. Vi får se till att hitta lite mer ensamtid senare.
Samtidigt som jag kom ner till köket kom Anders tillbaka. Han frågade om jag sett Carl och jag sa att jag trodde att han var på övervåningen. 
Jag klädde på mig och hoppades att grabbarna skulle ge sig iväg så att jag fick ägna mig åt mig själv en stund. 
Det gick några dagar. Grabbarna tränade på dagarna och på kvällarna var de ofta ute och löptränade. När jag fick tillfälle och Anders inte såg strök jag gärna med handen över Carls stjärt. Ofta möttes våra blickar och vi log mot varandra. 
Vid lunchen sa Anders att han var tvungen att jobba ett kvällspass på macken. Han frågade Carl om han ville hänga med men Carl sa att han skulle passa på att köra ett löppass istället. 
På eftermiddagen skulle grabbarna träna och Anders skulle sedan cykla direkt till jobbet. 
Jag passade på att koppla av på eftermiddagen. Jag tog en lång dusch, rakade mitt sköte men lämnande en liten rand av hår från springan och upp mot magen. Jag satte på mig stayups, en kort kjol och en vit blus. Jag satte inte på mig några trosor. Jag satte på mig ett par svarta pumps med halvhög klack. Jag målade ögonfransarna och satte en droppe parfym mellan brösten. 
I sovrummet la jag fram min stora härliga dildo en tub glidmedel och en analplugg. Jag la i sidenlakan i sängen och tände några doftljus. 
Jag såg mig i spegeln i hallen och kände mig nöjd. Carl var oerfaren och jag hoppades att han skulle klara av en mogen kvinna. 
Jag satte mig i vardagsrummet och slötittade på tv när Carl kom in. 
Han stirrade på mig. - Vad läcker du är sa han och kom fram mot mig. 
- Kom och sätt dig sa jag. - Har du några speciella önskemål eller drömmar? Vi har åtminstone fyra timmar helt för oss själva. 
Han rodnade och sa att han inte var särskilt erfaren. Han hade haft några kortare förhållanden och det hade inte blivit mycket mer än tafatta samlag i missionärsställning. 
- Du får leda och bestämma sa han. Jag ställer upp på allt och ska göra allt jag kan för dig. 
Jag halvlåg i soffan. - Du kan väl börja med att slicka mig sa jag och la upp fötterna på soffbordet samtidigt som jag drog upp min kjol. 
Han satte sig lydigt på knä och jag hjälpte honom på traven så att han hittade rätt. Han tog ett tag runt mina lår och borrade ner huvudet i mitt sköte. Jag hjälpte honom lite med mina fingrar och ganska snart kände jag att jag snart skulle komma. Han tog lite egna initiativ och lekte med tungan runt mitt anus samtidigt som jag smekte mig själv. Jag kunde inte hålla emot längre utan lät mig själv komma i en underbar orgasm. 
- Vi går upp till sovrummet sa jag och tog honom i handen. Han följde lydigt med. 
- Vill du ha mig naken eller med kläderna på? frågade jag. - Ta av dig blusen men behåll resten svarade han. 
Jag klädde av honom och han la sig på sängen. - Vänd på dig sa jag och han gjorde som jag sa. Jag tog lite glidmedel på fingret och masserade hans stjärtöppning. Sen tog jag pluggen och tryckte sakta in den i honom. - Gillar du det? frågade jag och han stönade till svar. 
Jag sa åt honom att vända sig. Jag tog mer glidmedel på handen och runkade honom långsamt. 
Jag ställde mig gränsle över hans huvud och lutade mig fram och tog honom i munnen. 
Han slickade mig härligt och jag bad honom använda dildon samtidigt. 
Jag kunde inte hålla mig längre utan ville känna hans kuk i mig så jag satte mig gränsle över honom och lät mig sakta sjunka ner över hans härliga stånd. Jag började rida honom men kände snart att han började närma sig. Jag ville ha mer och ville inte att han skulle komma för fort. Jag gled av honom och bad honom använda dildon på mig en stund. Han stötte dildon i mig samtidigt som jag smekte mig själv och när jag kände att jag började närma mig red jag honom på nytt. Det här gången hårt och snabbt och jag kände att jag inte hade långt kvar. Samtidigt som jag kom kände jag hur Carls varma sperma fyllde mig. 
Vi låg och tog igen oss en stund. Jag tog ut pluggen ur honom. 
Jag bjöd Carl på ett glas vin och efter en stund frågade jag om han trodde att han skulle orka ytterligare en gång. 
- Med din hjälp går det säkert svarade Carl. 
Jag tog av mig kjolen men behöll stayupsen och skorna. - Lek lite med mina bröst bad jag honom. Han kupade handen över det ena och sög in min andra bröstvårta i munnen. Han sög min ena bröstvårta och masserade den andra med fingrarna. Jag kände hur dom styvnade och blev hårda. 
Jag sträckte ut handen och kände att hans kuk började hårdna igen. 
- Ta mig bakifrån sa jag och ställde mig på knä. Jag har en sänggavel i lagom höjd och jag tog ett stadigt tag om den med händerna. 
Carl tog ett tag runt mina höfter och jag hjälpte honom att styra kuken rätt. - Ta mig hårt sa jag. Det gör inget om du kommer före mig. 
Carl gjorde som jag sagt. Han var häftig och stark. Mina bröst gungade i takt med hans stötar. Det var underbart att känna hans hårda stånd och hans hårda snabba stötar. 
Jag kommer ganska lätt och var lite känslig efter förra orgasmen. Ganska snart närmade jag mig ytterligare en orgasm. Carl blev eggad av mitt gnyende och mina stön och han knullade mig vilt. 
Jag kom gång på gång och tappade räkningen på orgasmerna. 
- Jag är så kåt men du är för våt stönade Carl. 
Jag kände att jag inte orkade komma fler gånger. Ta mig där bak sa jag. Du får använda glidmedel och måste vara försiktig. 
Han smorde in min analöppning och sin kuk med glidmedel och satte försiktigt ollonen mot öppningen. Långsamt tryckte han in kuken en bit innan han långsamt började ta mig. Du är så ljuvligt trång stönade Carl.
Det var härligt. Jag brukar inte ha något utbyte av analsex men det här var faktiskt skönt. Carl började snart stöna och efter en lång stöt kände jag hur han kom i mig. Jag kände den varma sperman rinna ur mig när han drog sin kuk ur mig. 
Vi duschade och satt och tittade på tv när Anders kom hem. 
Vi hann med ett snabbt samlag senare under veckan innan lägret var slut och Carl skulle återvända till Stockholm. Vi har fortfarande kontakt. Idag är han sambo och de gånger vi ses blir det på hotell. Med tiden har han blivit en erfaren man och är nu en perfekt älskare. 
 

 

Kommentarer

Skicka