Framgång
Mörkt tema
Sverige
Välj land
Välj språk
Mörkt tema
Välj land
Välj språk
Videotävling våren 2024🎥⏳🌸
Generösa priser för vinnarna 🏆🤑 Vem som helst kan delta! Mer

Music maestro

Vanlig Sex

Nervöst knackade jag på dörren. Du hade bjudit hem mig till dig.

Du öppnade med ett stort leende och gav mig en varm kram. Du hade till och med lagat mat och dukat i vardagsrummet.

Du räckte mig ett glas och ursäktade dig med att maten väntade på dig och att jag skulle passa på att gå husesyn själv.

I vardagsrummet stod det en stor flygel. En vacker pjäs, svart och blank. Jag drog mina fingrar över tangenterna och spelade lite prövande. Log när jag tänkte tillbaka på vart pianospelandet hade lett oss till. Underbart svettigt, lustfyllt sex.. mer sex än pianospel kan jag ju villigt erkänna.

Jag kände mig iakttagen och vände mig om och såg dig lutandes mot dörrkarmen.

 

Vill du spela? 

Nej, inte nu. Men du kan gärna få spela för mig sen.

Det kan jag göra. Men nu är det mat.

Vi satte oss ner och började äta. Och vi satt väl där en timme eller så och åt, drack och bara pratade på. Jag hjälpte dig att duka av och sen slog vi oss ner i soffan och du gjorde tecken åt att jag skulle lägga mig ner i så att du kunde lägga dig bredvid mig. Soffan var väldigt generöst tilltagen. Perfekt soffa för gos.

Du böjde dig fram över mitt ansikte och kysste mig. Jag var inte sen att besvara kyssen. Din ena hand fann vägen under mitt linne och började smeka över mitt ena bröst, först lite trevande och prövande för att sen bli lite mer hårdhänt. Linnet och bh;n åkte snart av och din mun fann min ena bröstvårta som du började slicka lite på, nafsade lite och sen började du suga på vårtan, vilket du vet att jag fullkomligt älskar!

Jag drog mina egna händer genom ditt hår och nästan tryckte ner ditt huvud lite hårdare mot mitt bröst.

Med den andra handen knäppte du upp min jeanskjol och retades lite vid troskanten, sen, sakta fann du det din hand sökte. Ett varmt och fuktigt sköte som bara längtade efter din beröring.

Smekte ditt finger upp och ner längs skåran, över de lätt svullna blygdläpparna. 

Försiktigt började du smeka min klitta och du vet så väl att det plus sugandet på min bröstvårta kommer att tippa mig över kanten rätt så snart. Två fingrar gled ömsom in i mig, pullandes och sen fortsatte du att smeka min nu väldigt styva klitta.

Idag kan du väsnas hur mycket du vill sa du och flinade.

Det enda jag fick fram var ett stön av vällust och jag log stort. De andra gångerna hade du fått hållit för munnen på mig och stoppat in fingrar i den för att jag skulle vara tyst, hihi. För när det är så här skönt har jag väldigt svårt att vara tyst.

Jag började känna den första vågen av min orgasm närma sig och den sköljde över mig. Började skaka i kroppen och det flimrade lite för mina ögon. Plötsligt ålade du ner mellan mina ben och förde isär dem för att få fri tillgång.

Tillsammans med mina flinka fingrar satte du till din tunga. Du gav mig ingen chans till återhämtning utan fortsatte nästan skoningslöst att ge mig maximal njutning. 

Målmedvetet började du suga på klittan och ömsom slicka på den, samtidigt som du pullade mig med ett finger…två fingrar…tre fingrar. 

Våg efter våg av orgasm sköljde in över mig. Och när jag trodde det var över och skulle få vila lite fortsatte du ändå. Det var så skönt att jag var nära att svimma.

Gradvist sänkte du tempot, hävde dig upp mot mig, kysste mig samtidigt som dina fingrar retsamt och sakta fortsatte smeka mig.

Hur mår du? Frågade du. 

Alldeles förträffligt bra sa jag och log.

Jag pustade någon minut

Nu är det din tur att få njuta, sa jag.

Ålade ner på knä så att du kunde sätta dig tillrätta i soffan. Jag började knäppa upp dina byxor och drog ner dem och dina kallingar.

Försiktigt tog jag din halvhårda kuk i min hand, runkade lite försiktigt och började suga lite prövande. Kände direkt att du reagerade på min beröring.

Drog tillbaka förhuden och blottade ollonet, började suga och slicka på det. Tog hela kuken i munnen och höll den där. Kände hur du svällde lite. Slickade upp och ner för skaftet, nere vid roten, på pungen och upp igen. Sög dig ömsom hårt ömsom mjukt. Kände lite försats läcka ut och slickade girigt i mig det.

Dina händer tvinnade in sig i mitt hår och förde bort håret från mitt ansikte så att du kunde se hur jag sög dig.

Efter ett tag bad du mig komma och lägga mig på mage med huvudet mot dig så att jag kunde fortsätta att suga.

Du drog av mig min kjol och mina trosor och per automatik började jag puta med rumpan. Kände något kallt klet mot mitt bakre hål och förstod att du hade tagit fram glidmedlet.

Ditt finger fann mitt bakre hål och sakta med van hand dryckte du in det im ig, töjde och tänjde det. Det kände så underbart, tabubelagt, ”förbjudet” och så jäkla skönt!

Smidigt adderar du ett finger till och nu började jag få svårt att koncentrera mig på att suga.

Du slutar efter en stund och vänder på mig så att jag ligger på rygg i soffan och så lägger du mig på mig i missionären. Retsamt stryker du ditt ollon upp och ner längs min fittskåra och sen trycker du långsamt in det, stannar upp, drar dig ur, och sen upprepa allt igen. Du vill reta mig, driva mitt till gränsen, där jag ber dig, nästan desperat att du ska trycka in kuken hårt i mig. Men när du äntligen trycker dig in så tar du det lugnt och tar dig tid at se mig djupt in i ögonen. Du vill se min reaktion.

Jag slår benen runt din midja i hopp om att få dig djupt in i mig. Vi börjar sakta röra oss tillsammans och gradvist ökar vi takten. Du lossar på mina ben och reser dig upp, lägger sen mina ben på dina axlar och stöter sen in i mig igen.

Plötsligt drar du dig ur mig och flippar över mig på mage. Ställer mig på knä, lutandes över armstödet. Putar lite med rumpan för jag vet vad du vill.

 Du tränger in i mig igen samtidigt som du på nytt börjar massera mitt bakre hål. Du drar dig ur min fitta och placerar ditt ollon mot mitt anus. Sakta trycker du dig in så att jag får chansen till att vänja mig, vilket jag gör ganska så snabbt, tack vare din uppvärmning.

Du börjar pumpa på, frustar och stönar.

Åh du är så himla skön, säger du mellan stönen. Så skön.

Du tar tag om mina höfter och jag trycker mig mot dig för att få dig djupare i mig, så djupt det går. In och ut far du i mig och nu känner jag att jag inte har långt kvar. 

Åh, det går snart för mig, säger du. Jag måste få komma, nu!

Ja, kom, kom i mig! Vill ha dig i mig!

Vi kommer nästan samtidigt. Min kropp skakar och rycker och jag känner hur du skjuter din varma sats djupt upp i röven på mig. Svettig sjunker jag ner på mage i soffan med dig liggandes på min rygg, lika svettig som jag. Så ligger vi några minuter och pustar tills du föreslår en gemensam dusch.

Du går före in i duschen. Jag måste samla mig lite till då mina ben skakar som asplöv och mina knän är som gelé.

Snart gör jag dig sällskap i duschen och vi står och kramas en stund innan du kliver ur. Passar på att tvätta mig lite och njuta av det varma vattnet.

När jag har klivit ur och satt på mig en morgonrock som du har lagt fram för lån hör jag att du sitter och spelar vid flygeln.

Skicka