Framgång
Mörkt tema
Sverige
Välj land
Välj språk
Mörkt tema
Välj land
Välj språk
Videotävling våren 2024🎥⏳🌸
Generösa priser för vinnarna 🏆🤑 Vem som helst kan delta! Mer

På en filt i en park

Vanlig Sex

Ursäkta dispositionen, hoppas den ändå är läsbar.

Vi hade legat rätt länge där, på filten i parken. Pratat om allt mellan himmel och jord. Vi låg rätt så nära varandra och råkade då och då ta på varandra lite så där oskyldigt.

Tror att vi båda ville mer än vad vi visade, men eftersom det var rätt mycket folk i rörelse och första gången vi träffades så blev det inte mer än så.

Vi bestämde oss för att flytta filten längre in, bort från vattnet och den mesta insynen. Vi lade oss ner på filten igen och fortsatte prata lite. Jag, som har lite svårt att ligga stilla, hamnade ofta utanför filten. Du började försiktigt smeka mig över ryggen, som om det skulle få mig att ligga stilla, om än kanske slappna av lite. Och det funkade,  men positionen var väl inte den bästa så jag lade huvudet på din arm i stället så du kunde smeka mig med den andra över ryggen.

Klockan var rätt så mycket nu, men ingen av oss behövde gå hem än på långa vägar, då ingen väntade på oss just den kvällen. Det blev mindre med folk och mörkare ute. Där låg vi på vår filt, och jag är helt säker på att det for en och annan snuskig tanke genom bådas hjärnor just då.

Du lade mig på mage och satte dig över mina ben och började massera min rygg, fortfarande med kläderna på. Jag njöt av varenda beröring från dina händer, och försökte verkligen att ligga stilla. Det var lite svårt när man hade en sån snygg karl sittandes på sina ben..

Du förde försiktigt in händerna under min tunika och lossade helt plötsligt på min bh. Jag blev lite paff men det var mer än ok för dig att göra så.

Jag är ju tvungen att komma åt ordentligt, sa du och flinade.

Ska jag ta av mig tunikan också? Frågade jag.

Ja, det vore ju bra.

Av åkte tunikan och min bh, och jag lade mig på filten igen, lite generad över att ligga där halvnaken i en park med en främling. Visserligen så kändes det väl inte som en främling, för vi hade mailat, smsat och chattat rätt så mycket sen i juni. Och idag fick vi äntligen till det att träffas.

Så fortsatte du med massagen. Uppifrån nacken, ner över mina axlar, skuldror, ryggtavla, svank och sidan av ryggen. Plötsligt slank dina händer in under mina bröst och automatiskt lyfte jag på mig så att du skulle kunna placera dem runt dem. 

Jag tror de här också behöver lite massage, sa du och jag kunde se framför mig i tanken ditt leende i dunklet.

Mmm, sa jag. Det behöver de.

Du började lite försiktigt att massera dem, dra lite prövande i bröstvårtorna, bara för att kolla läget. Och något jag älskar det är att få mina bröst riktigt väl omhändertagna av både händer mun och tunga.

Plötsligt slutade du och vände helt sonika på mig så att jag nu låg på rygg, med blottade bröst. Rodnaden steg i ansiktet på mig och jag försökte skyla mig lite. Men du var snabb och höll bort mina händer.

Nej, inte så. Jag vill se dem, sa du.

Jag lade mina händer ner efter sidorna. Du lade dig bredvid mig och fortsatte att smeka mina bröst. Du satte till din mun och började kyssa dem, försiktigt till en början men blev snabbt mer intensivt. När du började suga på ena bröstvårtan och masserade den andra kändes det som om jag var på väg till himlen!

Mina egna händer sökte sig upp till ditt hår och jag drog lite försiktigt min hand genom det. Smekte ner över din rygg och ner över din rumpa och började klämma lite smått.. 

Din ena hand vandrade neråt över min mage och ner över höften. Du fann det du sökte och kände en viss hetta och fuktighet utanpå mina tights. 

Så här var det inte torrt sa du och flinade.

Nej, det är ju inte det och det är enbart ditt fel sa jag och skrattade lite. 

Helt sonika drog du ner mina tights och trosorna hasade du också ner till knäna. Din hand sökte sig mellan mina ben och fann att jag var mer än fuktigt, våt var väl rätta ordet.

Särade på benen så att du skulle kunna komma åt det du ville.

Du började smeka mig, först över venusberget, sen ner över mina blygdläppar som var lite lätt svullna nu, särade på dem och fann min klitta som du smekte lite lätt. Det skickade en stöt genom hela kroppen och jag skakade till lite.

Nej nej, sa du, inte komma än.

Mmm ska försöka, sa jag lite lätt flämtande.

Du fortsatte och smeka mig, föra in ett finger i mig, sen två… Du hade tummen på klittan, två fingrar som åkte in och ut i mig och din mun sugandes på min bröstvårta och jag gjorde allt i min makt att inte skrika rakt ut av vällust. Du märkte att jag var på väg att komma flera gånger, och varje gång slutade du med det du höll på med. Du ville ju bygga upp något som nu skulle sluta i ett klimax så att man nästan svimmade, misstänkte jag.

Helt sonika slutade du med allt vad du höll på med.

Nej, nu kan jag inte hålla mig längre.. Jag måste ha dig NU!

Du slet av mig tightsen som var runt mina knän, knäppte upp dina egna byxor och kom ur både dem och dina kalsonger i ett enda ryck.

Åh din kuk var redan så stenhård och du lade dig över mig och tryckte helt sonika in den. Det var inte mycket motstånd så att säga så den gled in hur enkelt som helst.

Vi började röra oss och hittade snart en behaglig takt. För första gången den kvällen kysste du mig, och jag var inte sen att besvara den. Vi rullade runt så att jag satt ovanpå dig, och började rida. Först lite sakta, sen ökade vi takten. Åh det var så skönt och vi blockerade helt bort omgivningen omkring oss.

Snart kände jag att det inte gick att hålla tillbaka det du hade byggt upp inom mig.

Började känna den där välbekanta känslan i ryggraden, genom mina bröst, mina hårda bröstvårtor, magen, ner mot venusberget, genom min plaskvåta fitta, ner över mina lår, knän, ben..

Jag klarar inte att hålla tillbaka, flämtade jag häftigt.

Inte jag heller, flåsade du, inte jag heller! Åh jag kommer nu!

Du greppade tag om mina höfter, höll mig stilla och spände dig som en båge, och sköt en stor sats med varm och härlig sperma långt in i mig.

Jag kom sekunden efteråt och kunde inte kväva mitt skrik någonstans. Hela min kropp skakade häftigt och fortsatte att darra när jag inte orkade hålla mig upprätt längre utan föll fram över dig och gav dig en passionerad kyss.

Flämtande låg vi där i en hög, i efterdyningarna av våra orgasmer. Ingen av oss orkade röra oss på flera minuter. I all hets hade vi naturligtvis rullat av filten. Den sträckte du dig efter och lade över oss.

Och där låg vi, under en filt i en park, och såg på stjärnorna som hade kommit fram på himlen.

Skicka